merhaba kızlar bndede pko var klomen kullanıorum pzt doktora gtcem bakalım neler olacak bide bu aralar pre-seed die bi jel duydum hamile kalmayı kolaylaştırıomuş bilgisi olan varmı
Bekliyordum evet ama yine de üzülüyor insan.
Allahtan 29.gün geldi daha fazla da umutlandırabilirdi.
Yarın yine 3.gün tahlillerini yaptırcam. Bakalım hayırlısı..
senin bu 3.gun testlerini her ay yaptirmamda zormus yaa kolum hala aciyor damarlarim falan
senin bu 3.gun testlerini her ay yaptirmamda zormus yaa kolum hala aciyor damarlarim falan
4-5 ay daha yaptırcam. İnşallah hamile kalırızda gerek kalmaz.
2. kutu klomene yarın başlayacağım. Eğer bu ay da klomenle olmazsa klomen kullanmadan hormon ve yumurta takibi yapıcam bir kaç ay.
Çünkü bizim korunmasız 2. ayımız klomen için erken diye düşünüyorum.
Valla arkadaşım şimdiden yoruldum.
Streste etkiliyor bizi. Oldumu olacak mı derken çok stres yapıyoruz. Onu nasıl aşıcaz hiç bilmiyorum.
kimse gelmiyor artik .kizlar benim insulin direnci ve kan sekerimin sonuclari cikti doktorumu aradim dediki dusuk cikmis beni hemen dahiliyeye yonlendirdi.diyet uygulayacakmis.bakalim hafta ici gidicem artik .surekli bir sorun cikiyor artik insan yoruluyor yaa
yunu bende ilk defa klomen ve çatlatma iğnesi oldum bu ay. daha adet günüme çok var 2 hafta kadar yani. çok sabırsızlanıyorum ama içimdede nedense hiç umut yok hep olumsuz düşünüyorum kesin yine olmamıştır diye bende 8 aylık evliyim 6 aydır çalışıyoruz hiç doğum kontrol hapı kullanmadım. testlerimizde normal stres yapıyorum.
valla stres cok kotu canim bende bilmiyorum valla bu ay ilac icmedim ya hala adettim bitmedi garip seyler oluyor assagidailgilenmiyorum.Benim kafama ne takiliyor biliyomusun simdi bu dr 9-10 tane yumos saydi yaa sonra bunlara ne oluyo 1 tane ye dusuyor hemde klomen ve incire ramen o takildi kafama neyse canim sen gebelik icin bence acele ediyosun daha 2.ayim demissin yasin kac bilmiyorum ama daha erken gibi geldi bana
Ayy canım inşallah ben testin sonucunu yazarım umarım sen de güzel haberler verirsin bize
Bir tane olması normalmiş, onda bir sıkıntı yok. Olsun da bir tane olsun:)
Biraz erken farkındayım da bana pko dendiği için gerildim bebek konusunda. 2 ay öncesine kadar bir yıl sonraya planlıyorduk. Tabi şimdi işler değişti bir an önce olsun istiyorum.
Bu arada yaşım 27 ama sigara içtiğim için biyolojik yaşımın içmeyenlere oranla daha ileride olduğunu düşünüyorum:)
İlk defa senden duydum şimdi de internetten araştırıyorum. Entresan doğrusu.
Arkadaşlar arasında alıp kullanan var mı acaba?
kızlar benim eşim kullanıyor . siz de kullananlar oldu mu faydasını gören var mı
bende diyetisyene gitcem once dahileyemi gidiliyormus oda kan alip test yapiyomu kolumda damar kalmadi aciyor.ondan bekliyom nasil yol izledigini banada anlatirsan sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?