klomen kullanan arkadaşlar , klomen kullanırken yani daha çatlatma iğnesi vurulmadan önceki zamanda cinsel perhiz varmı?
bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim..
Test yapmaya korkuyorum canım ya :-( biraz daha bekliyeyim diyorum
Herkez nerde acep ???
kimse gelmiyor artik .kizlar benim insulin direnci ve kan sekerimin sonuclari cikti doktorumu aradim dediki dusuk cikmis beni hemen dahiliyeye yonlendirdi.diyet uygulayacakmis.bakalim hafta ici gidicem artik .surekli bir sorun cikiyor artik insan yoruluyor yaa
klomen kullanan arkadaşlar , klomen kullanırken yani daha çatlatma iğnesi vurulmadan önceki zamanda cinsel perhiz varmı?
bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim..
seni anlıyorum canım ama beklemek daha zor değilmi
ben bekliyemezdim herhalde hoş daha şimdiden bekliyemiyorum
çatlatma iğnesi olalı 9 gün oldu iki kere test yaptım
sonuç negatif galiba olmadı
Haklısın canım ama tek cizgiyi görmekten sıkıldım artık. Klomen gecikme yapar mi acaba
klomen gecikme yapabiliyomuş ama eğer bebiş varsa çıkma ihtimalide var canım
Pazartesi yapacağım5 aylık evliyim ve en başından beri bebek istiyoruz.ilk defa test yapmadan duruyorum.zaten tedavide bu ilk ayım o yüzden olumsuz düşünüyorum ama hayirlisi tabi .senin tedavi hangi aşamada canım
ben 8 aydır uğraşıyorum ama malesef olmadı bu ay ilk kez klomen ve çatlatma iğnesi
kullandım ama galiba olmadı
Aynen canım bende bu ay ilk kez klomen ve ovitrelle kullandım ama benim de umudum yok.ıçimde öyle bir his yok yani
evet bende hissetmiyorum hiçbişey
ama adet olcakmışım gibi bi belirtide yok her aydan farklı
sadece bugün çok ciddi bir kasık ağrım var o kadar
Evet canım iğneden sonra çok ağrı oluyor.işten sürekli izin almak zorunda kaldım.bugün adet günüm olmasına rağmen hem adet olmadım hem de inanılmaz agrim var.inşallah hislerimiz bizi yaniltir
cnm insülin direncine nasıl bakıldıaçmı gittin bilgi verirmisin bende baktırmak istiyorum
Pazartesi yapacağım5 aylık evliyim ve en başından beri bebek istiyoruz.ilk defa test yapmadan duruyorum.zaten tedavide bu ilk ayım o yüzden olumsuz düşünüyorum ama hayirlisi tabi .senin tedavi hangi aşamada canım
uzulme canim bekliyodun bir bakima.onumuzdeki gunlere bakcaz diyorum ama nasil uzuldugunude en iyi ben biliyorum.gelcek bebisler zamanini bekliyolar yukarda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?