Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

Test yapmaya korkuyorum canım ya :-( biraz daha bekliyeyim diyorum

seni anlıyorum canım ama beklemek daha zor değilmi
ben bekliyemezdim herhalde hoş daha şimdiden bekliyemiyorum
çatlatma iğnesi olalı 9 gün oldu iki kere test yaptım
sonuç negatif galiba olmadı

Herkez nerde acep ???

kimse gelmiyor artik .kizlar benim insulin direnci ve kan sekerimin sonuclari cikti doktorumu aradim dediki dusuk cikmis beni hemen dahiliyeye yonlendirdi.diyet uygulayacakmis.bakalim hafta ici gidicem artik .surekli bir sorun cikiyor artik insan yoruluyor yaa

cnm insülin direncine nasıl bakıldıaçmı gittin bilgi verirmisin bende baktırmak istiyorum

klomen kullanan arkadaşlar , klomen kullanırken yani daha çatlatma iğnesi vurulmadan önceki zamanda cinsel perhiz varmı?
bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim..

benim doktorum 12.günkü kontrole kadar serbestsinz dedi, ne istersenz yapın dedi:) sonrasını ben sölicem dedi..bakalm salı günü gtcez yine neler dicek??

seni anlıyorum canım ama beklemek daha zor değilmi
ben bekliyemezdim herhalde hoş daha şimdiden bekliyemiyorum
çatlatma iğnesi olalı 9 gün oldu iki kere test yaptım
sonuç negatif galiba olmadı

Haklısın canım ama tek cizgiyi görmekten sıkıldım artık. Klomen gecikme yapar mi acaba

klomen gecikme yapabiliyomuş ama eğer bebiş varsa çıkma ihtimalide var canım

Pazartesi yapacağım 5 aylık evliyim ve en başından beri bebek istiyoruz.ilk defa test yapmadan duruyorum.zaten tedavide bu ilk ayım o yüzden olumsuz düşünüyorum ama hayirlisi tabi .senin tedavi hangi aşamada canım

ben 8 aydır uğraşıyorum ama malesef olmadı bu ay ilk kez klomen ve çatlatma iğnesi
kullandım ama galiba olmadı

ben 8 aydır uğraşıyorum ama malesef olmadı bu ay ilk kez klomen ve çatlatma iğnesi
kullandım ama galiba olmadı

Aynen canım bende bu ay ilk kez klomen ve ovitrelle kullandım ama benim de umudum yok.ıçimde öyle bir his yok yani

Aynen canım bende bu ay ilk kez klomen ve ovitrelle kullandım ama benim de umudum yok.ıçimde öyle bir his yok yani

evet bende hissetmiyorum hiçbişey
ama adet olcakmışım gibi bi belirtide yok her aydan farklı
sadece bugün çok ciddi bir kasık ağrım var o kadar

evet bende hissetmiyorum hiçbişey
ama adet olcakmışım gibi bi belirtide yok her aydan farklı
sadece bugün çok ciddi bir kasık ağrım var o kadar

Evet canım iğneden sonra çok ağrı oluyor.işten sürekli izin almak zorunda kaldım.bugün adet günüm olmasına rağmen hem adet olmadım hem de inanılmaz agrim var.inşallah hislerimiz bizi yaniltir

Evet canım iğneden sonra çok ağrı oluyor.işten sürekli izin almak zorunda kaldım.bugün adet günüm olmasına rağmen hem adet olmadım hem de inanılmaz agrim var.inşallah hislerimiz bizi yaniltir

inşallah bebiş yerleşiyordurda onun ağrısıdır

Ayy canım inşallah ben testin sonucunu yazarım umarım sen de güzel haberler verirsin bize

merhaba kızlar bndede pko var klomen kullanıorum pzt doktora gtcem bakalım neler olacak bide bu aralar pre-seed die bi jel duydum hamile kalmayı kolaylaştırıomuş bilgisi olan varmı

yunu bende ilk defa klomen ve çatlatma iğnesi oldum bu ay. daha adet günüme çok var 2 hafta kadar yani. çok sabırsızlanıyorum ama içimdede nedense hiç umut yok hep olumsuz düşünüyorum kesin yine olmamıştır diye bende 8 aylık evliyim 6 aydır çalışıyoruz hiç doğum kontrol hapı kullanmadım. testlerimizde normal stres yapıyorum.

uzulme canim bekliyodun bir bakima.onumuzdeki gunlere bakcaz diyorum ama nasil uzuldugunude en iyi ben biliyorum.gelcek bebisler zamanini bekliyolar yukarda..

Bekliyordum evet ama yine de üzülüyor insan.
Allahtan 29.gün geldi daha fazla da umutlandırabilirdi.

Yarın yine 3.gün tahlillerini yaptırcam. Bakalım hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…