Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım testlerin adını yazsana
A)HORMON
1-tsh 2-beta hcg 3-estradiol 4-fsh 5-lh 6-prolaktin
B)HEMOGRAM
C)SEROLOJİ
D)RUTİN BİYOKİMYA Bunlar kadın dogumda degil normaldede yapılan testlermıs kan sayımı falan galiba sonucları almadım pek bilgim yok.
E)SMEAR KÜLTÜR Adetim bitince yapılcak olan şimdilik bunlar bakalım daha neler cıkcak.
canım sana b,işey sorucam bu zeynep kamilde aşılama ücretsiz mi yapılıyor? şartları var mı ? eğer memnunsan ve ayrıntılı araştırıyorsa ben demi oraya gitsem acep ? Bende istanbulda oturuyorum pendikte eğer bu tutmazsa ki tutmadı bence biraz ara vermeyi düşünüyorum sonrasında başka doktor araştırıcam bu doktorumda çok iyi ama bakalım artık
Arkadaşlar adetimin beşinci günü klomene 2*1 şeklinde başladım. 12.gün yani 2 martta ovitrelle iğne oldum. dr. 36 saat sonra ilişki ve ardından gün aşırı ilşki dedi. bugün iğneden sonra 15.günüm betaHCG 1.25 çıktı ( bu arada 21.gün progestoren testim 18.lerdeydi. yani yumurtlama başarrılı ama sanırım hücrelerle buluşamadı. Ben ce iğne günü ilşki şart. Çünkü sperm yumurta çatlamadan 24 saat önce rahimde bekliyor ki 72 saat canlı kalabildiğine göre geç kalınıyor. Bu aya ara veriyorum. İlk dememem olmasına rağmen çok sıkıldım. Mayısta tekrar klomene başlayacağım. Yumurtam iki taneydi ve biri 19.60 diğeri 20.80 falan dı. Ama olmayacaksa olmuyor. Hayırlısı . Dilerim sizlerden gelir güzel haberler.
Arkadaşlar adetimin beşinci günü klomene 2*1 şeklinde başladım. 12.gün yani 2 martta ovitrelle iğne oldum. dr. 36 saat sonra ilişki ve ardından gün aşırı ilşki dedi. bugün iğneden sonra 15.günüm betaHCG 1.25 çıktı ( bu arada 21.gün progestoren testim 18.lerdeydi. yani yumurtlama başarrılı ama sanırım hücrelerle buluşamadı. Ben ce iğne günü ilşki şart. Çünkü sperm yumurta çatlamadan 24 saat önce rahimde bekliyor ki 72 saat canlı kalabildiğine göre geç kalınıyor. Bu aya ara veriyorum. İlk dememem olmasına rağmen çok sıkıldım. Mayısta tekrar klomene başlayacağım. Yumurtam iki taneydi ve biri 19.60 diğeri 20.80 falan dı. Ama olmayacaksa olmuyor. Hayırlısı . Dilerim sizlerden gelir güzel haberler.
benimde klomenle tedavim ilk canım. anlattığın herşeyi kalem kalem bende uyguladım dr kontrolünde aynı hapı ve iğneği kullanmışız. 12. günümde oldum bende. ama ben iğneyi bu pazartesi oldum daha. benim adetime 2 hafta var. sabırsızlıkla bekliyorum. her ay yumurtlama tarihlerimde akıntım gelirdi bu ay ise ilaçtanmıdır bilmem hiç damla akıntım yok. buda kafamı karıştırıyor acaba açtlamadılarmı diye. benimde 3 adet yumurta olmuştu. sende akıntı oldumu bu ay.
Aslinda sorunum pko idi. Gebelik hazirligi oncesi sogan kuru ile mucize oldu ve adetim duzene girdi. Bu ay incir kuru yapmayi dusunuyorum. Ayrica hala adet olmadim neden acaba??hersey yolunda gitmis ama demekki zamani degilmis herserde bir hayir vardir uzulme ve pes etme bence daha ilk aymis 2 ciyide dene derim tabii sorunun ne bilmiyorum ama
benimde klomenle tedavim ilk canım. anlattığın herşeyi kalem kalem bende uyguladım dr kontrolünde aynı hapı ve iğneği kullanmışız. 12. günümde oldum bende. ama ben iğneyi bu pazartesi oldum daha. benim adetime 2 hafta var. sabırsızlıkla bekliyorum. her ay yumurtlama tarihlerimde akıntım gelirdi bu ay ise ilaçtanmıdır bilmem hiç damla akıntım yok. buda kafamı karıştırıyor acaba açtlamadılarmı diye. benimde 3 adet yumurta olmuştu. sende akıntı oldumu bu ay.
Aslinda sorunum pko idi. Gebelik hazirligi oncesi sogan kuru ile mucize oldu ve adetim duzene girdi. Bu ay incir kuru yapmayi dusunuyorum. Ayrica hala adet olmadim neden acaba??
Canim ben zaten klomenle inciri bol bol yiyerek ve bal,corekotu karisimini denemistim. Bu ay da klomensiz deneyecegim.bence incir kuru yapma yumurtan gecen ayy iyi buyumus yani klomenle incir kuru bazen zararli oluyor klmenle hic yumurtan buyumese tamam yap derdim ama sen bilirsin benim fikrim.
Canım ya benim bugün adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım.acaba klomen ve ovitrelle gecikme yapar mi. Bir de gogus uçlarım çok buyudu böyle olan var mi acaba
bende hasta oldum
Canım ya benim bugün adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım.acaba klomen ve ovitrelle gecikme yapar mi. Bir de gogus uçlarım çok buyudu böyle olan var mi acaba
Test yapmaya korkuyorum canım ya :-( biraz daha bekliyeyim diyorum