• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

Her şeyin hayirlisi canım.elbet birgün biz de hamiş kalacagiz :-) Allah im isteyen herkesin kucağını tez zamanda doldursun inşallah

canım testlerin adını yazsana

A)HORMON
1-tsh 2-beta hcg 3-estradiol 4-fsh 5-lh 6-prolaktin
B)HEMOGRAM
C)SEROLOJİ
D)RUTİN BİYOKİMYA Bunlar kadın dogumda degil normaldede yapılan testlermıs kan sayımı falan galiba sonucları almadım pek bilgim yok.
E)SMEAR KÜLTÜR Adetim bitince yapılcak olan şimdilik bunlar bakalım daha neler cıkcak.

A)HORMON
1-tsh 2-beta hcg 3-estradiol 4-fsh 5-lh 6-prolaktin
B)HEMOGRAM
C)SEROLOJİ
D)RUTİN BİYOKİMYA Bunlar kadın dogumda degil normaldede yapılan testlermıs kan sayımı falan galiba sonucları almadım pek bilgim yok.
E)SMEAR KÜLTÜR Adetim bitince yapılcak olan şimdilik bunlar bakalım daha neler cıkcak.

canım sana b,işey sorucam bu zeynep kamilde aşılama ücretsiz mi yapılıyor? şartları var mı ? eğer memnunsan ve ayrıntılı araştırıyorsa ben demi oraya gitsem acep ? Bende istanbulda oturuyorum pendikte eğer bu tutmazsa ki tutmadı bence biraz ara vermeyi düşünüyorum sonrasında başka doktor araştırıcam bu doktorumda çok iyi ama bakalım artık

canım sana b,işey sorucam bu zeynep kamilde aşılama ücretsiz mi yapılıyor? şartları var mı ? eğer memnunsan ve ayrıntılı araştırıyorsa ben demi oraya gitsem acep ? Bende istanbulda oturuyorum pendikte eğer bu tutmazsa ki tutmadı bence biraz ara vermeyi düşünüyorum sonrasında başka doktor araştırıcam bu doktorumda çok iyi ama bakalım artık

canım asılama için rapor cıkcak heyetten miş bakalım onlardan onay cıkarsa ilaclara % oranda para vericez ama hastanede vermicez yada ufak mıktar vercez bende tam bilmiyorum.ama eger bu ay adet olursan zaten ara vercekmıssın zeynep kamile gel testlerini falan yaparlar tekrarlamıs olursun işde bana bir suru test yapıyolar.ama özeldeki gibi bilgi pek vermiyolar yani yada bilmiyorum testler bitince alıp konusurlar.amaan testlerimi yapsınlar sorun ortaya cıksın tadavi oluyımda özel ilgi beklemıyorum insan gibi davransınlar yeter.bende 2 saat gidip 2 saatte dönuyorum dunle bugun gittim pazartesi bugunun test sonucları ıcın gitcem yani gitgeli cok birde sen calısıyomusun eşinin üzerine sgk lıysan kac senedir sgk lı kac yıllık evlisin bunlar da raporu etkılıyomus.ben 5.5 yıllık evli oldugumdan ordan yırttım ama sgk bilmiyorum işden yeni cıktım ya eşimin ustune daha gecmedim ins.sorun cıkmaz yani demek istedigim bu tarz sorunlar var.

eşinize ürolojide mi test yaptırdınız.Şimdi onun testleri yenilicemde :27: :27: ne gibi test yapılıyor biz yaptırdık sorun cıkmadı ama ben hatırlamıyorum ne yapıldıgını ondan sordum rapor içinde lazım tekrar yaptırcaz kan veriliyomus galiba açmı gitmek lazım.birde o calıstıgı için onunkini yarın özelde yaptırcam hemen verirler dimi ? :46: :21: :21:

Son düzenleme:
Arkadaşlar adetimin beşinci günü klomene 2*1 şeklinde başladım. 12.gün yani 2 martta ovitrelle iğne oldum. dr. 36 saat sonra ilişki ve ardından gün aşırı ilşki dedi. bugün iğneden sonra 15.günüm betaHCG 1.25 çıktı :(( bu arada 21.gün progestoren testim 18.lerdeydi. yani yumurtlama başarrılı ama sanırım hücrelerle buluşamadı. Ben ce iğne günü ilşki şart. Çünkü sperm yumurta çatlamadan 24 saat önce rahimde bekliyor ki 72 saat canlı kalabildiğine göre geç kalınıyor. Bu aya ara veriyorum. İlk dememem olmasına rağmen çok sıkıldım. Mayısta tekrar klomene başlayacağım. Yumurtam iki taneydi ve biri 19.60 diğeri 20.80 falan dı. Ama olmayacaksa olmuyor. Hayırlısı . Dilerim sizlerden gelir güzel haberler.

Arkadaşlar adetimin beşinci günü klomene 2*1 şeklinde başladım. 12.gün yani 2 martta ovitrelle iğne oldum. dr. 36 saat sonra ilişki ve ardından gün aşırı ilşki dedi. bugün iğneden sonra 15.günüm betaHCG 1.25 çıktı :(( bu arada 21.gün progestoren testim 18.lerdeydi. yani yumurtlama başarrılı ama sanırım hücrelerle buluşamadı. Ben ce iğne günü ilşki şart. Çünkü sperm yumurta çatlamadan 24 saat önce rahimde bekliyor ki 72 saat canlı kalabildiğine göre geç kalınıyor. Bu aya ara veriyorum. İlk dememem olmasına rağmen çok sıkıldım. Mayısta tekrar klomene başlayacağım. Yumurtam iki taneydi ve biri 19.60 diğeri 20.80 falan dı. Ama olmayacaksa olmuyor. Hayırlısı . Dilerim sizlerden gelir güzel haberler.

benimde klomenle tedavim ilk canım. anlattığın herşeyi kalem kalem bende uyguladım dr kontrolünde aynı hapı ve iğneği kullanmışız. 12. günümde oldum bende. ama ben iğneyi bu pazartesi oldum daha. benim adetime 2 hafta var. sabırsızlıkla bekliyorum. her ay yumurtlama tarihlerimde akıntım gelirdi bu ay ise ilaçtanmıdır bilmem hiç damla akıntım yok. buda kafamı karıştırıyor acaba açtlamadılarmı diye. benimde 3 adet yumurta olmuştu. sende akıntı oldumu bu ay.

hersey yolunda gitmis ama demekki zamani degilmis herserde bir hayir vardir uzulme ve pes etme bence daha ilk aymis 2 ciyide dene derim tabii sorunun ne bilmiyorum ama

benimde klomenle tedavim ilk canım. anlattığın herşeyi kalem kalem bende uyguladım dr kontrolünde aynı hapı ve iğneği kullanmışız. 12. günümde oldum bende. ama ben iğneyi bu pazartesi oldum daha. benim adetime 2 hafta var. sabırsızlıkla bekliyorum. her ay yumurtlama tarihlerimde akıntım gelirdi bu ay ise ilaçtanmıdır bilmem hiç damla akıntım yok. buda kafamı karıştırıyor acaba açtlamadılarmı diye. benimde 3 adet yumurta olmuştu. sende akıntı oldumu bu ay.

hersey yolunda gitmis ama demekki zamani degilmis herserde bir hayir vardir uzulme ve pes etme bence daha ilk aymis 2 ciyide dene derim tabii sorunun ne bilmiyorum ama
Aslinda sorunum pko idi. Gebelik hazirligi oncesi sogan kuru ile mucize oldu ve adetim duzene girdi. Bu ay incir kuru yapmayi dusunuyorum. Ayrica hala adet olmadim neden acaba??

Cok fazla akintim oldu canim. Ama drum rahim duvari biraz ince demisti. Belki de ondan tutunamamistir.
İnsallah seninki ilk aydan olur.

Aslinda sorunum pko idi. Gebelik hazirligi oncesi sogan kuru ile mucize oldu ve adetim duzene girdi. Bu ay incir kuru yapmayi dusunuyorum. Ayrica hala adet olmadim neden acaba??

bence incir kuru yapma yumurtan gecen ayy iyi buyumus yani klomenle incir kuru bazen zararli oluyor klmenle hic yumurtan buyumese tamam yap derdim ama sen bilirsin benim fikrim.

bence incir kuru yapma yumurtan gecen ayy iyi buyumus yani klomenle incir kuru bazen zararli oluyor klmenle hic yumurtan buyumese tamam yap derdim ama sen bilirsin benim fikrim.
Canim ben zaten klomenle inciri bol bol yiyerek ve bal,corekotu karisimini denemistim. Bu ay da klomensiz deneyecegim.

Canım ya benim bugün adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım.acaba klomen ve ovitrelle gecikme yapar mi. Bir de gogus uçlarım çok buyudu böyle olan var mi acaba :-)

Canım ya benim bugün adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım.acaba klomen ve ovitrelle gecikme yapar mi. Bir de gogus uçlarım çok buyudu böyle olan var mi acaba :-)

bende hasta oldum :(

uzulme canim bekliyodun bir bakima.onumuzdeki gunlere bakcaz diyorum ama nasil uzuldugunude en iyi ben biliyorum.gelcek bebisler zamanini bekliyolar yukarda..

canım test yapmadınmı göğüs uçlarım büyüdü diyosun bu hamilelik belirtisi olabilir

klomen kullanan arkadaşlar , klomen kullanırken yani daha çatlatma iğnesi vurulmadan önceki zamanda cinsel perhiz varmı?
bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim..

Test yapmaya korkuyorum canım ya :-( biraz daha bekliyeyim diyorum

Back