• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

Ayy inşallah ağzından bal damlıyor.. İnşallah dediğin gibi olur. klomenle ilk ayım acaba ondanmı diyorum. Allah bilir artık..

Rabbim bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

bu arada idrar testin ne zaman pozitif verdi? direk kanda mı baktırdın?

canım 5 gün gecikince yaptım idrar testi çıktı... kanada daha bugün baktırdım 3526 oda... pko var prolaktinimde yükseldi karın ağrımı kistten göğüs sızlamamı prolaktinden sandım hatta ama değilmiş çok şükür umarım seninde güzel haberini alırız:34:

canım 5 gün gecikince yaptım idrar testi çıktı... kanada daha bugün baktırdım 3526 oda... pko var prolaktinimde yükseldi karın ağrımı kistten göğüs sızlamamı prolaktinden sandım hatta ama değilmiş çok şükür umarım seninde güzel haberini alırız:34:[/QUOTE]

Bugün testim negatif çıktı. Biraz bekleyeyim bakayım, ya olacak ya olmayacak:)

cnm sen nerelerdesin yaa.bi ara hiç yoktun.gerçi ben de bi 10 gündür filan girmiyorum yazmıyorum da..seni de merak ettim.naptın aşılama mı yaptırdın?geçmişi okumaya fırsatım olmadı.iyisindir inşallah.bende de durumlar karışık.napıcam bilmiyorum...

iyiym kuzum ya evet sürekli gelemıyorum cunku bıraz ara vermek istedim kafam artık hiç bişeyi kaldıramaz oldu valla aşılama oldum pztesi bekliyorum bakalım sen nasılsın ne yaptın ?

canım 5 gün gecikince yaptım idrar testi çıktı... kanada daha bugün baktırdım 3526 oda... pko var prolaktinimde yükseldi karın ağrımı kistten göğüs sızlamamı prolaktinden sandım hatta ama değilmiş çok şükür umarım seninde güzel haberini alırız:34:

Bugün testim negatif çıktı. Biraz bekleyeyim bakayım, ya olacak ya olmayacak:)[/QUOTE]

hayırlısı canım senin gecikmen oldu mu?

bisey sorcam gene :9: :9: insulin testti ani seker varmi diye yaptiriliyor ya o mu? seker hastasimiyim diye yapilan hani

Ben soğan kürüne başladım çalıştığım için akşamları içiyorum daha önce soğan kürü yapan var mı? Bende pcos var düzenli adet olamıyorum PRİMOLUT kullanacağım kullanan var mı

Ben soğan kürüne başladım çalıştığım için akşamları içiyorum daha önce soğan kürü yapan var mı? Bende pcos var düzenli adet olamıyorum PRİMOLUT kullanacağım kullanan var mı

Kimde nasıl etki gösterir bilmem benim iki kez gecikmem oldu o da soğan suyu içtiğim aydı. Gerçi ben 10 gün içtim bazen günde 2 kez bazen bir kez. Neticede ovulasyon olmadı o ay.

iyiym kuzum ya evet sürekli gelemıyorum cunku bıraz ara vermek istedim kafam artık hiç bişeyi kaldıramaz oldu valla aşılama oldum pztesi bekliyorum bakalım sen nasılsın ne yaptın ?

aaayyy canım inşallah tutar yaa.ben de klomene devam 2. ayımdayım.bugün 12.gün kontrole gittim iyiki gitmişim.5cm 3 cm birsürü aşırı büyümüş yumoş oluşmuş.yukarıda da yazmıştım.çok üzüldüm.moralim çok bozuk.ama hayırlısı olsun bakalım.inşallah adette atılır da kiste dönüşmez onun için dua ediyorum.bu ay da adet olursam ben de aşılamaya geçiçem.hayırlısı olsun hakkımızda.iyi haberlerini bekliyorum.gelişmeleri yazarsın.

yaptırmadım ama bildiğim kadarıyla o test

evet canim galiba o test ben onuda yaptirmistim bende seker varmi diye o da temiz cikmisti kadin dogum degilde kont.icin int baktim 1 progestan testti kaldi geriye anlamadigim onda sorun olsa bile catlatma ignesinin ise yaramasi lazimdim.Dersimi calisiyom yarin doktoru sikistircam kovmazlarsa iyi :9: :9: ee sen ne zaman yapcan kan testtini 5 gunmu beklicen

Son düzenleme:
canim ben testti bu ise baslarken yaptirdimda dr sorun yoktu dedi elimdede bir belge yoktu onada soruyorum sorun yok diyip duruyodu bende daha kapsamli bir hastaneye gittim bugun sonuclarin yarin aciklancak ve yeni dr gostercem ama ben tez canli int aciklanmis gordum gittim aile hekimine gosterdim o da sorun yok dedi :9: :9: degerler normal degerlerin icinde cikti.smear testtinide kont.icin yaptir dedi o da icin rahat etsin dedi.yani kizlar hormonlar normal eski dr dogru soyluyomus ama benim icim rahatladi.bakalim yeni dr ne yapcak bu insulin iyi dedin onuda yaptiriyim.yapilan testler tsh,estradiol,fsh,lh,prolaktin bunlar normal baska yapilcak varmi bilgi verinde yarin istiyim dr dan 1.progestan 21gun yapilcak 2.de insulin baska eksikleri soyleyin galiba benim sorun sebepsiz cikcak yaa o da kotu bulunsada ilacla gecse ama smear kortum kanser falan tirstim ins oyle bisey cikmaz dua edin bana gerci ultrasyonda eski dr kesin suphelenirdi hemen test isterdi rahim filmmini kendi cekti gene kan .

insulin parmaktan batirilip ordan aliniyor kan şekeri ise benim doktorum ayarlayip 75gr lik soylemis cunku bunlar daha fazlada ayarlanabiliyor.bana 2 bardak şekerli su içirdiler yani şeker yuklemesi yapip sekere bakiyorlar tabi buda 2 saat icinde birer saat arayla baktilar bide kan degerlerine baktirdin mi benim o da dusuktu 6 ay tedavi gordum bunuda soylemeyi unutma

evet canim galiba o test ben onuda yaptirmistim bende seker varmi diye o da temiz cikmisti kadin dogum degilde kont.icin int baktim 1 progestan testti kaldi geriye anlamadigim onda sorun olsa bile catlatma ignesinin ise yaramasi lazimdim.Dersimi calisiyom yarin doktoru sikistircam kovmazlarsa iyi :9: :9: ee sen ne zaman yapcan kan testtini 5 gunmu beklicen

arkandayız sıkıştır:)

Kan testi diyorsun içim gidiyor:) (yarın yaptırıyormuşum) Bekleyeyim diyorum sonuçta bat bugündü olmadı yarın gelir. Klomenle geciktiği oluyormuş forumda okudum.
Kist falan olmasından da korkuyorum. yumurtlama gerçekleştiyse kist olur mu ki?
Sorular soruları doğuruyor

ne alaka olacak ama havuçta yumurtlamayı tetikliyormuş ama fazla miktarda şeker barındırdığı için şekeri olanlara önerilmiyor.
Her gün bir havuç yesek mi:)

arkandayız sıkıştır:)

Kan testi diyorsun içim gidiyor:) (yarın yaptırıyormuşum) Bekleyeyim diyorum sonuçta bat bugündü olmadı yarın gelir. Klomenle geciktiği oluyormuş forumda okudum.
Kist falan olmasından da korkuyorum. yumurtlama gerçekleştiyse kist olur mu ki?
Sorular soruları doğuruyor

bende kist oldugunda adetim 1 ay gecmisti simdiden anlayamayiz klomen kisttiydi gecti adetle atiliyor diye biliyom yaa ben igne olmadan klomen ictigimde ilk ay 4-5gun once olmustum igneylede 14-15 gun ama bazen cook gectigi oldu yumos olmadigi ayda 6 gun gecikmistim simdi sen yumos takibi yaptirmadin bisey diyemiyorum ama 7-8 ayda klomenle basima gelmeyen kaldimi bilmiyorum :9:

Back