canim ben testti bu ise baslarken yaptirdimda dr sorun yoktu dedi elimdede bir belge yoktu onada soruyorum sorun yok diyip duruyodu bende daha kapsamli bir hastaneye gittim bugun sonuclarin yarin aciklancak ve yeni dr gostercem ama ben tez canli int aciklanmis gordum gittim aile hekimine gosterdim o da sorun yok dedi
degerler normal degerlerin icinde cikti.smear testtinide kont.icin yaptir dedi o da icin rahat etsin dedi.yani kizlar hormonlar normal eski dr dogru soyluyomus ama benim icim rahatladi.bakalim yeni dr ne yapcak bu insulin iyi dedin onuda yaptiriyim.yapilan testler tsh,estradiol,fsh,lh,prolaktin bunlar normal baska yapilcak varmi bilgi verinde yarin istiyim dr dan 1.progestan 21gun yapilcak 2.de insulin baska eksikleri soyleyin galiba benim sorun sebepsiz cikcak yaa o da kotu bulunsada ilacla gecse ama smear kortum kanser falan tirstim ins oyle bisey cikmaz dua edin bana gerci ultrasyonda eski dr kesin suphelenirdi hemen test isterdi rahim filmmini kendi cekti gene kan .
insulin parmaktan batirilip ordan aliniyor kan şekeri ise benim doktorum ayarlayip 75gr lik soylemis cunku bunlar daha fazlada ayarlanabiliyor.bana 2 bardak şekerli su içirdiler yani şeker yuklemesi yapip sekere bakiyorlar tabi buda 2 saat icinde birer saat arayla baktilar bide kan degerlerine baktirdin mi benim o da dusuktu 6 ay tedavi gordum bunuda soylemeyi unutma