• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

canim ben testti bu ise baslarken yaptirdimda dr sorun yoktu dedi elimdede bir belge yoktu onada soruyorum sorun yok diyip duruyodu bende daha kapsamli bir hastaneye gittim bugun sonuclarin yarin aciklancak ve yeni dr gostercem ama ben tez canli int aciklanmis gordum gittim aile hekimine gosterdim o da sorun yok dedi :9: :9: degerler normal degerlerin icinde cikti.smear testtinide kont.icin yaptir dedi o da icin rahat etsin dedi.yani kizlar hormonlar normal eski dr dogru soyluyomus ama benim icim rahatladi.bakalim yeni dr ne yapcak bu insulin iyi dedin onuda yaptiriyim.yapilan testler tsh,estradiol,fsh,lh,prolaktin bunlar normal baska yapilcak varmi bilgi verinde yarin istiyim dr dan 1.progestan 21gun yapilcak 2.de insulin baska eksikleri soyleyin galiba benim sorun sebepsiz cikcak yaa o da kotu bulunsada ilacla gecse ama smear kortum kanser falan tirstim ins oyle bisey cikmaz dua edin bana gerci ultrasyonda eski dr kesin suphelenirdi hemen test isterdi rahim filmmini kendi cekti gene kan .

insulin parmaktan batirilip ordan aliniyor kan şekeri ise benim doktorum ayarlayip 75gr lik soylemis cunku bunlar daha fazlada ayarlanabiliyor.bana 2 bardak şekerli su içirdiler yani şeker yuklemesi yapip sekere bakiyorlar tabi buda 2 saat icinde birer saat arayla baktilar bide kan degerlerine baktirdin mi benim o da dusuktu 6 ay tedavi gordum bunuda soylemeyi unutma

bakalim yarin dr neler dicek isticek dua edinde ilgili biri ciksin canlar

Kızlar ben de klomen ve ovitrelle den sonra beklemedeyim . Bat 16 çok heyecan yaptım. Sancım var ama akıntım da çok var. Of beklemek yoruyor insanı.bu benim ilk ayım ama yine de stres yaptım :-) sonucu muhakkak yazacagim

kizlar dr ciktim kafam cok karisik 3 tane daha ormon testti istediler yani pek konusmadilar adet gecikmesini sordu ultrasyonda bakarken sonra hemsireye kendi dilinde biseyler dedi anlamadim hemsireye sordum.siz butun testleri yaptirin dedi.diger dr da asilamami istiyosun dedi bende atladim evet diye heyet raporu icin eksikleri tamamlicam.birde elime tutusturduklari kagitda sag ve sol over 9-10 antral foliki vs seyler yaziyor ne demekki aile hekimine goturcem aciklasin diyee 6 tup kan verdim gene test icin iyiki ac ve sabah gelmisim

benim durum biraz farklı ilk bebek istediğimizde ozamnki dr.um istemişti ve çekildik fakat çekim yapılan yerde iyi çekilmemiş ve istenilen olmamıştı çekim yapamamıştı ve dr.um tekrar çekilmesini filim sonuçlarının sağlıklı olmadığını söyledi ve 1 sen ara ile çekildim, tüplerde hidrosalpenks olduğu ayrıca tıkalı olduğu anlasşıldı. şimdi ise başka merkeze gidiyorum bir prof. sonuçlara bakınca iki yıl geçtiği için dr.um tekrar hsg çekilip tüplerde halen şişlik olup olmadığına bakacak ve duruma göre oparseyon şekli belli olcak canım...

Anladım cnm
hayırlısı :)

kızlar yardım edin lütfen yorum ve deneyimlerinize ihtiyacım var.klomen tedavis uyguluyodu dr.um.ama kontrolsüz 3 ay kullan olmazsa gel demişti.takip filan istememişti.bu ay 2. ayım klomende 12. günüm.bu ay çok sancım oldu yumurtlama döneminde ben de bi kadın doğumcuya baktırayım dedim.yumurta oluşmuş mu ne durumda niye sancı var diye.ama şok oldum.muayene eden dr.,vücudun aşırı tepki vermiş ilaca yumurtaların çok aşırı büyümüş dedi.sağda 1 tane 5cm 2 tane 3 cm oluşmuş.solda da1 tane 3 cm 2 tane 2 cm oluşmuş .bana hiç bir müdahalede bulunma adetinin 3. günü gel tekrar bakalım dedi.çok üzüldüm ve şaşkınım.bunlar şimdi yumurta mı kist mi?çatlayıp hamilelik ihtimali var mı yoksa tehlikeli bi durum mu?ben de çatlatma iğnesi yaptırayım diye düşünerek giderken şok oldum.ve dr. çatlayıp hamilelik de olabilir dedi.bukadar büyük yumurtalarla hamile kalınabilir mi?daha önce hiç böyle bişey yaşayan oldu mu?çok moralim bozuk oturup böğüre böğüre ağlamak istiyorum.ya daha da büyürlerse adet gününe kadar ooofff oofff.hiç bir sorunum yokken şu yaşadıklarıma bak yaaa.

canım soruların cvp bılmıyorum ama bende 4 ay kont.suz kullandım.bir sorun cıkmadı.sende neden öyle olduki?

Arkadaşlar ben her zaman kontrollü kullanalım derim sonuçta klomen öle basit bir ağrı kesici gibi bişey değil hormonal ilaçlar kontrolsüz kullan diyen dr a şaşırıyorum kist olma ihtimali varken nasıl böyle söylüyorlar
bence kesinlikle kontrollü kullanılmalı

Klomen kullanıp adeti geciken oluyor mu?
Burada bir arkadaşımız 28 günde adet olurken klomenle 32.günde olduğunu yazmıştı. Benzer durumları yaşayanlarınız var mı?

Valla benim gecikmeden ziyade erkene aldı diyebilirm ben zaten hep 2-3 gün önce olurdum klomenle 4-5 gün önceye kadar geldi yani ben hiç gecikmedim klomen ile..

kizlar dr ciktim kafam cok karisik 3 tane daha ormon testti istediler yani pek konusmadilar adet gecikmesini sordu ultrasyonda bakarken sonra hemsireye kendi dilinde biseyler dedi anlamadim hemsireye sordum.siz butun testleri yaptirin dedi.diger dr da asilamami istiyosun dedi bende atladim evet diye heyet raporu icin eksikleri tamamlicam.birde elime tutusturduklari kagitda sag ve sol over 9-10 antral foliki vs seyler yaziyor ne demekki aile hekimine goturcem aciklasin diyee 6 tup kan verdim gene test icin iyiki ac ve sabah gelmisim

hayırlısı cnm yaa böyle çalışmayınca zaman sıkıntısı olmayınca devlete gidilebiliyor işte benim o şansım yok
aslında ben bu kanuni sultan süleyman hast. yakınım ama okuduğum yorumlar kadarı ile hep asistanlar bakıyormuş dr yüzünü zar zor görüyormuşsun o yüzden pek hoşuma gitmedi aslında detaylı incelemeleri aşılama, tüp bebek hepsi ücretsiz olması iyi ama zaman kaybı da çok oluyor
senin için inşallah herşey yolunda gider canım

hayırlısı cnm yaa böyle çalışmayınca zaman sıkıntısı olmayınca devlete gidilebiliyor işte benim o şansım yok
aslında ben bu kanuni sultan süleyman hast. yakınım ama okuduğum yorumlar kadarı ile hep asistanlar bakıyormuş dr yüzünü zar zor görüyormuşsun o yüzden pek hoşuma gitmedi aslında detaylı incelemeleri aşılama, tüp bebek hepsi ücretsiz olması iyi ama zaman kaybı da çok oluyor
senin için inşallah herşey yolunda gider canım

evet canım zaman önemli burda bende calısıyoken işde özelle gittim ama bu kadar test yapmadı dıye bilirim.şimdi zeynep kamil e gidiyorum.dün jinekolo gittim bugunde interlite ye ilk kadın dr görüştum anlattım hsg ve kocamın srem testtine baktı dunku hormol testlerimede baktı.evet bunlarda sorun yok dedi ve hemogram,seroloji,rutin biyokımya testti istedi onun içinde 6 tüp kan aldılar.adet bitimi smear kültür istedi ve heyet rapooru için liste verdi bunları yap dedı cook guzel ılgilendiler yanı testler istedi falan kan verdikden sonrada adetli 4 gunu ultrasyona girdim.sag ve sol 9-10 antral folıkül diye bır kagıt verdiler elime ne demek anlatmadılar.sordum butun testleri tamamlayın dediler.bende arastırdım int.7-10 arası normalmıs ama 10 sonrası pco sorunu olabiliyomus.ultrasyondada adet düzensizligimi sordu bunları sayarken neden anlayamadım.pco teshısı kondumu sana dedi yok dedim bişey demedi acaba sınırdamıyım diye düşünmüyor degilim.bakalım bu işlerin sonunda neyle karsıllascam check up yapıyolar sanki :1: görsen tamam bilgi vermedi ama herseyi arastırmaları hosuma gitti ucret de odemiyorum ya zaten parasında degilim hiçbirimiz degilizdir ama sgk imkanımız varken ve böyle guzel arastırılıyorken neden gitmeyim? sen calıstıgın için sana bişey diyemicem ama ben calısıyorum diye hep özele gittim onlarda biraz ilgisizlerdi nasıl olsa heray bir ucret ödeyip carklarını dönduruyoruz.tabii tirilyon vermiyoruz ama akmasa damlar misali canım boyleseylerde gittigin dr önemli burda para cıkarları olmadıgı için herseyime bakılıyor.bişey anlatmadılar demediler yaa onuda sonuclar cıkınca degerlendircekler herhalde gene uzun yazdım yani vakti olan arkadaslar gitsinler benim hormonlarımda sorun yok deyip zaman kaybetmesinler benimde hormonlarım sorun yoktu ama nerde sorun var o bulunmaya calısılıyor dun gittim bugun gittim pazartesi gidecem bakalım ne kadar gitcek boyle ama herseyde ortaya cıkcak. 2 saat gidip 2 saatte dönuyorum ama hersey onun için deger sende bir sekilde derin arastır derim ben eger sebepsizse senin durumun.asılama bu ay olmaz herhalde testler heyet raporu falan yetişmez gibime geliyor klomen icmedim dedim içme asılamada igne kullanıyoruz dedi anlamadım.insallah heyet raporumda sorun cıkmaz yaa işden cıktım ya sgk sorun cıkarmı acaba birazda rapor işini arastırıyım .... Görüşürüz...

Arkadaşlar benim bat yarın.aşırı derecede ateş im var neden kaynaklanıyor acaba cevabınızi bekliyorum

Arkadaşlar benim bat yarın.aşırı derecede ateş im var neden kaynaklanıyor acaba cevabınızi bekliyorum

ilaclarla bır ılgısı yok bence üşütmüşsündur.ama genede dikkatlı ol hamile falan san cocuk için tehlikeli

Heyecan yaptım zaten ya ama tutmadı bu ay gibi geliyor bana of ya :-)

ilaclarla bır ılgısı yok bence üşütmüşsündur.ama genede dikkatlı ol hamile falan san cocuk için tehlikeli

sakin ol canım catlatma ignesinin kacıncı gunundesin kac yasındasın kac yıllık evlisin

Çatlatma iğnesinın 14. Günü bugün canım. 27 yaşındayım ve 5 aylık evliyim.tedavide ilk ayım.klomen kullandım iki yumurta oldu 16 ve 17 mm sonra ovitrelle vuruldum ve bekliyorum.normalde yarın adet olmam lazım.sancım çok var sanırım tutmadı :-)

Çatlatma iğnesinın 14. Günü bugün canım. 27 yaşındayım ve 5 aylık evliyim.tedavide ilk ayım.klomen kullandım iki yumurta oldu 16 ve 17 mm sonra ovitrelle vuruldum ve bekliyorum.normalde yarın adet olmam lazım.sancım çok var sanırım tutmadı :-)

öyle deme sancısı olup hamile olanda var ama sen genede kötuye alıstır kendini birde insan hissediyor.adet olup olmıcagını insallah yanılıyosundur zaten ılk ayın olursan üzülme sakın.

Üzülmemek gerekiyor ama beklemek de çok yoruyor insanı.senin kaç ay oldu tedaviye başlayalı canım

evet canım zaman önemli burda bende calısıyoken işde özelle gittim ama bu kadar test yapmadı dıye bilirim.şimdi zeynep kamil e gidiyorum.dün jinekolo gittim bugunde interlite ye ilk kadın dr görüştum anlattım hsg ve kocamın srem testtine baktı dunku hormol testlerimede baktı.evet bunlarda sorun yok dedi ve hemogram,seroloji,rutin biyokımya testti istedi onun içinde 6 tüp kan aldılar.adet bitimi smear kültür istedi ve heyet rapooru için liste verdi bunları yap dedı cook guzel ılgilendiler yanı testler istedi falan kan verdikden sonrada adetli 4 gunu ultrasyona girdim.sag ve sol 9-10 antral folıkül diye bır kagıt verdiler elime ne demek anlatmadılar.sordum butun testleri tamamlayın dediler.bende arastırdım int.7-10 arası normalmıs ama 10 sonrası pco sorunu olabiliyomus.ultrasyondada adet düzensizligimi sordu bunları sayarken neden anlayamadım.pco teshısı kondumu sana dedi yok dedim bişey demedi acaba sınırdamıyım diye düşünmüyor degilim.bakalım bu işlerin sonunda neyle karsıllascam check up yapıyolar sanki :1: görsen tamam bilgi vermedi ama herseyi arastırmaları hosuma gitti ucret de odemiyorum ya zaten parasında degilim hiçbirimiz degilizdir ama sgk imkanımız varken ve böyle guzel arastırılıyorken neden gitmeyim? sen calıstıgın için sana bişey diyemicem ama ben calısıyorum diye hep özele gittim onlarda biraz ilgisizlerdi nasıl olsa heray bir ucret ödeyip carklarını dönduruyoruz.tabii tirilyon vermiyoruz ama akmasa damlar misali canım boyleseylerde gittigin dr önemli burda para cıkarları olmadıgı için herseyime bakılıyor.bişey anlatmadılar demediler yaa onuda sonuclar cıkınca degerlendircekler herhalde gene uzun yazdım yani vakti olan arkadaslar gitsinler benim hormonlarımda sorun yok deyip zaman kaybetmesinler benimde hormonlarım sorun yoktu ama nerde sorun var o bulunmaya calısılıyor dun gittim bugun gittim pazartesi gidecem bakalım ne kadar gitcek boyle ama herseyde ortaya cıkcak. 2 saat gidip 2 saatte dönuyorum ama hersey onun için deger sende bir sekilde derin arastır derim ben eger sebepsizse senin durumun.asılama bu ay olmaz herhalde testler heyet raporu falan yetişmez gibime geliyor klomen icmedim dedim içme asılamada igne kullanıyoruz dedi anlamadım.insallah heyet raporumda sorun cıkmaz yaa işden cıktım ya sgk sorun cıkarmı acaba birazda rapor işini arastırıyım .... Görüşürüz...

Aşılamada klomen yerine iğne ile yumurta elde ediyorlarmış canım daha çok yumurta oluyormuş onu demek istemiştir..
Senin için sevindim hadi bakalım :)

canım testlerin adını yazsana

$69509_525510614137690_1782774711_n.jpg

sabrını da ver allahım........

Son düzenleme:
Back