• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

kuzum sen memnun kaldıysan gerisini boşver derim oluruna bırak ''amaaaaaaaaaaaan olursada olmazsada ALLAH dan de gitsin'' herşeyi sabırla beklemek zorundayız ben bu ay biraz olmicak gibi hissediyorum cünkü belirti falan yok arada biraz adet sancısı çektiğim oldu ama başka bişey yok yumurtlama günlerim gecti artık beklemedeız gecen ay şubat 28 cekti ayın 23 unde oldum adet bu ay 26 sında gösterıyo adetimi hayırlısı inşallah hakkımızda hayırlısı olur 2 aydır ağlamıyorum metanetliyim kafama takmamaya calşıyorum inş sende pco falan yoktur herşey yolunda gider.

sagol canım ins. yoktur ama bir rahatsızlık varsa cıksın kii ilacının falan kullanırım gecer ins.basit bisey cıkar.keske daha önce sadece bu hastaneye gitseymişim cok ilgilendiler.

Selam kızşlar. Nasılsınız gelişmeler. Varmı? İncir kürüne basladım doktor klomen. E ara vermemiz. Gerektiği söyledi

slm arkadaşlar benim adetten sonraki 15 günüm. 13. günde çatlatma iğnemi oldum dünde değerlendirirlmesi gereken gündü hatta sabaha karşı karnımda kasıklarımda ağrı vardı sanırım çatladılar. ama bişey dikkatimi çekti normalde ilaç kullanmazken benim bu günlerde hep akıntım olurdu 4-5 gün sürer sonra biterdi. şimdi ise akıntım falan yok sebep ilaçlarmı yoksa bebek olmamasımı. daha dündü belki acele ediyorum akıntıyı görmek için ama böyleydi yani.

slm kızlar bem klomenle hamile kaldıım ama 26 haftalıkken doğum yaptım ve bebeğimi kaybettim..

slm arkadaşlar benim adetten sonraki 15 günüm. 13. günde çatlatma iğnemi oldum dünde değerlendirirlmesi gereken gündü hatta sabaha karşı karnımda kasıklarımda ağrı vardı sanırım çatladılar. ama bişey dikkatimi çekti normalde ilaç kullanmazken benim bu günlerde hep akıntım olurdu 4-5 gün sürer sonra biterdi. şimdi ise akıntım falan yok sebep ilaçlarmı yoksa bebek olmamasımı. daha dündü belki acele ediyorum akıntıyı görmek için ama böyleydi yani.[/QUOT

bende 16. gün ignemi yaptım şimdi 6 gün geçti daha
önce akıntım olurdu ama igneden sora olmadı çok nadir ara ara oluyo bende tutmadımı acaba diyodum hala kasılmalarım var ama belli olmaz bi bakarsın tutmuş sıkma canını en büyük engel bu dilerim rabbimden istiyen herkes çocuk sahibi olur :)

Son düzenleme:
Neden o kdr çok çekiliyorsun anlamadım?? 1 tane yeterli oluyor

benim durum biraz farklı ilk bebek istediğimizde ozamnki dr.um istemişti ve çekildik fakat çekim yapılan yerde iyi çekilmemiş ve istenilen olmamıştı çekim yapamamıştı ve dr.um tekrar çekilmesini filim sonuçlarının sağlıklı olmadığını söyledi ve 1 sen ara ile çekildim, tüplerde hidrosalpenks olduğu ayrıca tıkalı olduğu anlasşıldı. şimdi ise başka merkeze gidiyorum bir prof. sonuçlara bakınca iki yıl geçtiği için dr.um tekrar hsg çekilip tüplerde halen şişlik olup olmadığına bakacak ve duruma göre oparseyon şekli belli olcak canım...

Ben doktordan geldim yumurta rezervim normalin 2 katıymış ama yumurtalarımda en ufak gelişme yok ya :( önümüzde ki aya nasip artık yarın ilaca başlıyorum adı primolut kullanan var mı ......

slm arkadaşlar benim adetten sonraki 15 günüm. 13. günde çatlatma iğnemi oldum dünde değerlendirirlmesi gereken gündü hatta sabaha karşı karnımda kasıklarımda ağrı vardı sanırım çatladılar. ama bişey dikkatimi çekti normalde ilaç kullanmazken benim bu günlerde hep akıntım olurdu 4-5 gün sürer sonra biterdi. şimdi ise akıntım falan yok sebep ilaçlarmı yoksa bebek olmamasımı. daha dündü belki acele ediyorum akıntıyı görmek için ama böyleydi yani.[/QUOT

bende 16. gün ignemi yaptım şimdi 6 gün geçti daha
önce akıntım olurdu ama igneden sora olmadı çok nadir ara ara oluyo bende tutmadımı acaba diyodum hala kasılmalarım var ama belli olmaz bi bakarsın tutmuş sıkma canını en büyük engel bu dilerim rabbimden istiyen herkes çocuk sahibi olur :)

sağol canım yorumun için. benim daha akıntım hiç yok kendimi dinliyorum resmen dün çok karnım ağrıdı ama bugün ağrım yok çok şükür. bakalım ne olacak. sabredemiyorum :(

evet canim zeynep kamil devlet hastanesi kadin dogum ustune guzel gecti normal gittigim devlet hastanesinde drlar soyun yat diyolar yaa hic konusmuyolar dinlemiyolar falan ondan ozele gidiyodum.ama burda girdim dr yanina anlattim basdan sona kanamamda var 3 gunum dedim hemen hormon istedi ve beni infertilite yonlerdirdi ve simir testimi ne varmis onu yaptilarmi dedi yok dedim adetin bitince dr senden ister dedi yarin oglenden sonra sonuclar cikcak bende eve gidince o bolumden randevu alcam yarina bakalim o dr ne dicek.bu arada tabii klomeni icmedim bugun yani bu ayy boyle bosa gitcek galiba cunku bu dr bakalim klomen vercekmi? birde dedimki adama pco dan supheliniyorum bazi belirtileri mevcut dedi tamam sen tetleri yaptir dedigim bolume gitt arastirirlar dedi.eger bunun gibi ilgili cikarsa dr devam ederim bakalim

zd86 geçmişi okudum senden doktor daha önce hormon testlerini nasıl istememiş sen ne şikayetle gittin doktora bilmiyorum ama ilk öncelikle bunları yaptırması lazım insülin direncine falan baktılar mı benim doktorum dediki obile etkiliyormuş simear testini şimdi yapma canım o en son yapılan bir tetkikmiş.onu benim doktorumda bana söyledi ama dedi eğer yapacağımız uygulamalarla hamile kalmazsan öyle yapılırmış.ama hinede sen bilirsin canım.belkide bayadır evlisin diye yapılmasını istemiş çünkü her evli bayanın senede bir kez yapması gerekirmiş.

kızlarr geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum ama olmadııı adetim de 5 gün gecikmiştii ben de incir kürü yaptım bu ay adetimin 12.günü doktora gittim çapı büyük olan bir yumurta varmış 22-23 civarıı ama doktorrrr şöle dediiiii biz çok büyük yumurtalardan bişey beklemeyiz dedi 14.günü tekrar gel kist mi bakalım dediii umarım kist oluşmamıştırrr ilaç kullandığıma pişmN OLDUMMM

kızlarr geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum ama olmadııı adetim de 5 gün gecikmiştii ben de incir kürü yaptım bu ay adetimin 12.günü doktora gittim çapı büyük olan bir yumurta varmış 22-23 civarıı ama doktorrrr şöle dediiiii biz çok büyük yumurtalardan bişey beklemeyiz dedi 14.günü tekrar gel kist mi bakalım dediii umarım kist oluşmamıştırrr ilaç kullandığıma pişmN OLDUMMM

o zaman gelecek ay incir kürünü fazla ugulama derim ilaç zaten yeterli gelebiliyormuş sana

slm kızlar bende doktordan geldim 1.aşamam kan vermek insülin direnci .kan değerleri derken bir sürü kan verip geldim.bir dahaki gidişim rahim filmini çektirecem.onuda çektirsem allahın izniyle hiçbirşeyciğim kalmaz.bu doktor değiştirdim ya a'dan z'ye bütün tahlilleri yaptırdı.allah razı olsun ondan.sevdim bu kadın yaa

slm kızlar bende doktordan geldim 1.aşamam kan vermek insülin direnci .kan değerleri derken bir sürü kan verip geldim.bir dahaki gidişim rahim filmini çektirecem.onuda çektirsem allahın izniyle hiçbirşeyciğim kalmaz.bu doktor değiştirdim ya a'dan z'ye bütün tahlilleri yaptırdı.allah razı olsun ondan.sevdim bu kadın yaa[/

Doktorundan pozitif elektrik almak insanı rahatlatıyor hadi bakalım hayırlı olsun yeni doktorun :)

slm kızlar bende doktordan geldim 1.aşamam kan vermek insülin direnci .kan değerleri derken bir sürü kan verip geldim.bir dahaki gidişim rahim filmini çektirecem.onuda çektirsem allahın izniyle hiçbirşeyciğim kalmaz.bu doktor değiştirdim ya a'dan z'ye bütün tahlilleri yaptırdı.allah razı olsun ondan.sevdim bu kadın yaa[/

Doktorundan pozitif elektrik almak insanı rahatlatıyor hadi bakalım hayırlı olsun yeni doktorun :)

evet öyle oluyor canım güler yüzlü olsun açıklama yapsın yeter bize

kızlar yardım edin lütfen yorum ve deneyimlerinize ihtiyacım var.klomen tedavis uyguluyodu dr.um.ama kontrolsüz 3 ay kullan olmazsa gel demişti.takip filan istememişti.bu ay 2. ayım klomende 12. günüm.bu ay çok sancım oldu yumurtlama döneminde ben de bi kadın doğumcuya baktırayım dedim.yumurta oluşmuş mu ne durumda niye sancı var diye.ama şok oldum.muayene eden dr.,vücudun aşırı tepki vermiş ilaca yumurtaların çok aşırı büyümüş dedi.sağda 1 tane 5cm 2 tane 3 cm oluşmuş.solda da1 tane 3 cm 2 tane 2 cm oluşmuş .bana hiç bir müdahalede bulunma adetinin 3. günü gel tekrar bakalım dedi.çok üzüldüm ve şaşkınım.bunlar şimdi yumurta mı kist mi?çatlayıp hamilelik ihtimali var mı yoksa tehlikeli bi durum mu?ben de çatlatma iğnesi yaptırayım diye düşünerek giderken şok oldum.ve dr. çatlayıp hamilelik de olabilir dedi.bukadar büyük yumurtalarla hamile kalınabilir mi?daha önce hiç böyle bişey yaşayan oldu mu?çok moralim bozuk oturup böğüre böğüre ağlamak istiyorum.ya daha da büyürlerse adet gününe kadar ooofff oofff.hiç bir sorunum yokken şu yaşadıklarıma bak yaaa.

Back