ya ne bilim bi telaş içerisindeydim unuttum.o büyümüş deyince sevindim.ya sizlerede çok teşekkür ederim allah razı olsun herkezin gönlüne göre bir bebek nasip eylesin inşallah :)
amin inşallah bütün isteyenlere bi an önce nasip etsın yüce mevLam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya ne bilim bi telaş içerisindeydim unuttum.o büyümüş deyince sevindim.ya sizlerede çok teşekkür ederim allah razı olsun herkezin gönlüne göre bir bebek nasip eylesin inşallah :)
amin inşallah bütün isteyenlere bi an önce nasip etsın yüce mevLam
kuzum sen memnun kaldıysan gerisini boşver derim oluruna bırak ''amaaaaaaaaaaaan olursada olmazsada ALLAH dan de gitsin'' herşeyi sabırla beklemek zorundayız ben bu ay biraz olmicak gibi hissediyorum cünkü belirti falan yok arada biraz adet sancısı çektiğim oldu ama başka bişey yok yumurtlama günlerim gecti artık beklemedeız gecen ay şubat 28 cekti ayın 23 unde oldum adet bu ay 26 sında gösterıyo adetimi hayırlısı inşallah hakkımızda hayırlısı olur 2 aydır ağlamıyorum metanetliyim kafama takmamaya calşıyorum inş sende pco falan yoktur herşey yolunda gider.
slm arkadaşlar benim adetten sonraki 15 günüm. 13. günde çatlatma iğnemi oldum dünde değerlendirirlmesi gereken gündü hatta sabaha karşı karnımda kasıklarımda ağrı vardı sanırım çatladılar. ama bişey dikkatimi çekti normalde ilaç kullanmazken benim bu günlerde hep akıntım olurdu 4-5 gün sürer sonra biterdi. şimdi ise akıntım falan yok sebep ilaçlarmı yoksa bebek olmamasımı. daha dündü belki acele ediyorum akıntıyı görmek için ama böyleydi yani.[/QUOT
bende 16. gün ignemi yaptım şimdi 6 gün geçti daha
önce akıntım olurdu ama igneden sora olmadı çok nadir ara ara oluyo bende tutmadımı acaba diyodum hala kasılmalarım var ama belli olmaz bi bakarsın tutmuş sıkma canını en büyük engel bu dilerim rabbimden istiyen herkes çocuk sahibi olur :)
Neden o kdr çok çekiliyorsun anlamadım?? 1 tane yeterli oluyor
dr.dan geldim , yumurtlarım çatlamamış henüz, biri bugün çatlayabilir dedi.. bayaa büyümüş 25 mm olmuş , inşallah kist olmaz.. dierleri 17-18-21 mm.. 1 hafta boyunca ilişki werdi.. hayırlısı ..
inş.. gelir meleğin hayırlısı ile
Kızlar selam aşılamamın 7. günü çok sabırsızlanıyorum. Ama bende hiç belirti tok,ağrı sızı hiçbirşey tutmadı mı acep ?
slm arkadaşlar benim adetten sonraki 15 günüm. 13. günde çatlatma iğnemi oldum dünde değerlendirirlmesi gereken gündü hatta sabaha karşı karnımda kasıklarımda ağrı vardı sanırım çatladılar. ama bişey dikkatimi çekti normalde ilaç kullanmazken benim bu günlerde hep akıntım olurdu 4-5 gün sürer sonra biterdi. şimdi ise akıntım falan yok sebep ilaçlarmı yoksa bebek olmamasımı. daha dündü belki acele ediyorum akıntıyı görmek için ama böyleydi yani.[/QUOT
bende 16. gün ignemi yaptım şimdi 6 gün geçti daha
önce akıntım olurdu ama igneden sora olmadı çok nadir ara ara oluyo bende tutmadımı acaba diyodum hala kasılmalarım var ama belli olmaz bi bakarsın tutmuş sıkma canını en büyük engel bu dilerim rabbimden istiyen herkes çocuk sahibi olur :)
sağol canım yorumun için. benim daha akıntım hiç yok kendimi dinliyorum resmen dün çok karnım ağrıdı ama bugün ağrım yok çok şükür. bakalım ne olacak. sabredemiyorum
evet canim zeynep kamil devlet hastanesi kadin dogum ustune guzel gecti normal gittigim devlet hastanesinde drlar soyun yat diyolar yaa hic konusmuyolar dinlemiyolar falan ondan ozele gidiyodum.ama burda girdim dr yanina anlattim basdan sona kanamamda var 3 gunum dedim hemen hormon istedi ve beni infertilite yonlerdirdi ve simir testimi ne varmis onu yaptilarmi dedi yok dedim adetin bitince dr senden ister dedi yarin oglenden sonra sonuclar cikcak bende eve gidince o bolumden randevu alcam yarina bakalim o dr ne dicek.bu arada tabii klomeni icmedim bugun yani bu ayy boyle bosa gitcek galiba cunku bu dr bakalim klomen vercekmi? birde dedimki adama pco dan supheliniyorum bazi belirtileri mevcut dedi tamam sen tetleri yaptir dedigim bolume gitt arastirirlar dedi.eger bunun gibi ilgili cikarsa dr devam ederim bakalim
kızlarr geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum ama olmadııı adetim de 5 gün gecikmiştii ben de incir kürü yaptım bu ay adetimin 12.günü doktora gittim çapı büyük olan bir yumurta varmış 22-23 civarıı ama doktorrrr şöle dediiiii biz çok büyük yumurtalardan bişey beklemeyiz dedi 14.günü tekrar gel kist mi bakalım dediii umarım kist oluşmamıştırrr ilaç kullandığıma pişmN OLDUMMM
slm kızlar bende doktordan geldim 1.aşamam kan vermek insülin direnci .kan değerleri derken bir sürü kan verip geldim.bir dahaki gidişim rahim filmini çektirecem.onuda çektirsem allahın izniyle hiçbirşeyciğim kalmaz.bu doktor değiştirdim ya a'dan z'ye bütün tahlilleri yaptırdı.allah razı olsun ondan.sevdim bu kadın yaa[/
Doktorundan pozitif elektrik almak insanı rahatlatıyor hadi bakalım hayırlı olsun yeni doktorun :)
slm kızlar bende doktordan geldim 1.aşamam kan vermek insülin direnci .kan değerleri derken bir sürü kan verip geldim.bir dahaki gidişim rahim filmini çektirecem.onuda çektirsem allahın izniyle hiçbirşeyciğim kalmaz.bu doktor değiştirdim ya a'dan z'ye bütün tahlilleri yaptırdı.allah razı olsun ondan.sevdim bu kadın yaa[/
Doktorundan pozitif elektrik almak insanı rahatlatıyor hadi bakalım hayırlı olsun yeni doktorun :)
evet öyle oluyor canım güler yüzlü olsun açıklama yapsın yeter bize