• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

zd86 geçmişi okudum senden doktor daha önce hormon testlerini nasıl istememiş sen ne şikayetle gittin doktora bilmiyorum ama ilk öncelikle bunları yaptırması lazım insülin direncine falan baktılar mı benim doktorum dediki obile etkiliyormuş simear testini şimdi yapma canım o en son yapılan bir tetkikmiş.onu benim doktorumda bana söyledi ama dedi eğer yapacağımız uygulamalarla hamile kalmazsan öyle yapılırmış.ama hinede sen bilirsin canım.belkide bayadır evlisin diye yapılmasını istemiş çünkü her evli bayanın senede bir kez yapması gerekirmiş.
canim ben testti bu ise baslarken yaptirdimda dr sorun yoktu dedi elimdede bir belge yoktu onada soruyorum sorun yok diyip duruyodu bende daha kapsamli bir hastaneye gittim bugun sonuclarin yarin aciklancak ve yeni dr gostercem ama ben tez canli int aciklanmis gordum gittim aile hekimine gosterdim o da sorun yok dedi :9: :9: degerler normal degerlerin icinde cikti.smear testtinide kont.icin yaptir dedi o da icin rahat etsin dedi.yani kizlar hormonlar normal eski dr dogru soyluyomus ama benim icim rahatladi.bakalim yeni dr ne yapcak bu insulin iyi dedin onuda yaptiriyim.yapilan testler tsh,estradiol,fsh,lh,prolaktin bunlar normal baska yapilcak varmi bilgi verinde yarin istiyim dr dan 1.progestan 21gun yapilcak 2.de insulin baska eksikleri soyleyin galiba benim sorun sebepsiz cikcak yaa o da kotu bulunsada ilacla gecse ama smear kortum kanser falan tirstim ins oyle bisey cikmaz dua edin bana gerci ultrasyonda eski dr kesin suphelenirdi hemen test isterdi rahim filmmini kendi cekti gene kanser adi bile korkutuyor.biraz uzun ve karisik oldu ama neysee yorumlarinizi bekliyorum :9: :9:

kızlar yardım edin lütfen yorum ve deneyimlerinize ihtiyacım var.klomen tedavis uyguluyodu dr.um.ama kontrolsüz 3 ay kullan olmazsa gel demişti.takip filan istememişti.bu ay 2. ayım klomende 12. günüm.bu ay çok sancım oldu yumurtlama döneminde ben de bi kadın doğumcuya baktırayım dedim.yumurta oluşmuş mu ne durumda niye sancı var diye.ama şok oldum.muayene eden dr.,vücudun aşırı tepki vermiş ilaca yumurtaların çok aşırı büyümüş dedi.sağda 1 tane 5cm 2 tane 3 cm oluşmuş.solda da1 tane 3 cm 2 tane 2 cm oluşmuş .bana hiç bir müdahalede bulunma adetinin 3. günü gel tekrar bakalım dedi.çok üzüldüm ve şaşkınım.bunlar şimdi yumurta mı kist mi?çatlayıp hamilelik ihtimali var mı yoksa tehlikeli bi durum mu?ben de çatlatma iğnesi yaptırayım diye düşünerek giderken şok oldum.ve dr. çatlayıp hamilelik de olabilir dedi.bukadar büyük yumurtalarla hamile kalınabilir mi?daha önce hiç böyle bişey yaşayan oldu mu?çok moralim bozuk oturup böğüre böğüre ağlamak istiyorum.ya daha da büyürlerse adet gününe kadar ooofff oofff.hiç bir sorunum yokken şu yaşadıklarıma bak yaaa.

canım soruların cvp bılmıyorum ama bende 4 ay kont.suz kullandım.bir sorun cıkmadı.sende neden öyle olduki?

canım soruların cvp bılmıyorum ama bende 4 ay kont.suz kullandım.bir sorun cıkmadı.sende neden öyle olduki?

valla ben de anlamadım.bende yumurtlama zaten normaldi sorun yoktu.dr. şansı artırmak için vermişti.hiç daha önce başına gelen kimse yok mu yaaa?bir tek bende mi oldu? :(((

valla ben de anlamadım.bende yumurtlama zaten normaldi sorun yoktu.dr. şansı artırmak için vermişti.hiç daha önce başına gelen kimse yok mu yaaa?bir tek bende mi oldu? :(((

canım acaba bence yumurtlaman normal diye mi ters etkı yaptı anlamadım.

merhaba arkadaşlar... bende klomen kullanacağımı yazmıştım buraya adet günümün gelmesini bekliyordum ama adetim geciktide gecikti... hiç ummadığım anda hamile kaldığımı öğrendim... umutsuz olmayın lütfen ama çok fazlada sıkıntı yapmayın kendinize, bu ay gerçekten nasılsa bebek olmuyor diye gün falanda saymadım, kendimide dinlemedim önümüzdeki aya odaklanmıştım ve klomene bile gerek kalmadan Allahım nasip etti inşaallah tamamınada erdirir sizlerede en kısa zamanda şifalar verip bebişlerinizi gönderir umarım...

zd86 geçmişi okudum senden doktor daha önce hormon testlerini nasıl istememiş sen ne şikayetle gittin doktora bilmiyorum ama ilk öncelikle bunları yaptırması lazım insülin direncine falan baktılar mı benim doktorum dediki obile etkiliyormuş simear testini şimdi yapma canım o en son yapılan bir tetkikmiş.onu benim doktorumda bana söyledi ama dedi eğer yapacağımız uygulamalarla hamile kalmazsan öyle yapılırmış.ama hinede sen bilirsin canım.belkide bayadır evlisin diye yapılmasını istemiş çünkü her evli bayanın senede bir kez yapması gerekirmiş.

smear testi gebelikten ziyade kanser taraması için yapılıyor ve 6 ayda bir her sağlıklı kadının zaten yaptırması gerekiyor.
Sonuçta sürekli muayene oluyor ve doktora gidiyoruz ben geçen ay yaptırdım. Herkes yaptırmalı, amacı gebelik olan ya da olmayan...

zd86'ya ithafen. Ö.mesajda süre sınırım olduğu için 2. oradan yazamadım.
Smear testini yaptır o rutin bir test. Olmalı, ileri düzey rahatsızlıkların erken teşhisi için gerekli (kanser gibi) gebelikle ilişkisi olan olamayan herkes 6 ayda bir yaptırmalı.

Bana gelince BAT bugündü. Henüz gelen giden yok:) Ama sabah test yaptım genelde beklenen günde öğrenenler oluyormuş. Kocaaa bir beyaz.
Kasıklarımda-belimde-göğüslerimde bildiğin adet ağrısı var. Geç kalmaz yarına gelir. Belki de klomenden gecikecektir..

merhaba arkadaşlar... bende klomen kullanacağımı yazmıştım buraya adet günümün gelmesini bekliyordum ama adetim geciktide gecikti... hiç ummadığım anda hamile kaldığımı öğrendim... umutsuz olmayın lütfen ama çok fazlada sıkıntı yapmayın kendinize, bu ay gerçekten nasılsa bebek olmuyor diye gün falanda saymadım, kendimide dinlemedim önümüzdeki aya odaklanmıştım ve klomene bile gerek kalmadan Allahım nasip etti inşaallah tamamınada erdirir sizlerede en kısa zamanda şifalar verip bebişlerinizi gönderir umarım...

Hayırlı olsun dikkat et kendine

Klomen kullanıp adeti geciken oluyor mu?
Burada bir arkadaşımız 28 günde adet olurken klomenle 32.günde olduğunu yazmıştı. Benzer durumları yaşayanlarınız var mı?

zd86'ya ithafen. Ö.mesajda süre sınırım olduğu için 2. oradan yazamadım.
Smear testini yaptır o rutin bir test. Olmalı, ileri düzey rahatsızlıkların erken teşhisi için gerekli (kanser gibi) gebelikle ilişkisi olan olamayan herkes 6 ayda bir yaptırmalı.

Bana gelince BAT bugündü. Henüz gelen giden yok:) Ama sabah test yaptım genelde beklenen günde öğrenenler oluyormuş. Kocaaa bir beyaz.
Kasıklarımda-belimde-göğüslerimde bildiğin adet ağrısı var. Geç kalmaz yarına gelir. Belki de klomenden gecikecektir..

olabilir canım belkıde erken oldugundan idrarda cıkmadı. :9: bunuda düşün ben adet olucagım gun gögus agrım gecıyor senin agrıyosa bebek olabilir.smear testini öylesıne istedi ya zaten konustuk ultrasyonda bakmadı yani adetlıyım ya.genede urktuum korktum yani bide anlamını bilmiyordum evde ögrendim.2 testtim kaldı ins.yapılır onlarda.şimdi yarın gitcegim dr cok önemlı yumurta takipi yapcakmı asılama isticem yapcakmı 2 tane test isticem yapcakmı rapor isticem yapcakmı :9: :9: :9: :9: en önemlisi beni dinleyip ilgilencekmi :1: :1: Aile hekimi sen cok pimpiriksin dedii sonuclar yarın cıkcak denmiş bugun niye baktın dedi guldü kımsede yoktu oturdum onada anlattım bastan o kendince yardımcı olmaya calıstı.kadın dogumcu degil ama dr ve bılgısı var yani senin cocugun olcak ama cook takıyosun olmuyor dedi yuzumude görunce sıkıntı yaptıgımı anladı.

Klomen kullanıp adeti geciken oluyor mu?
Burada bir arkadaşımız 28 günde adet olurken klomenle 32.günde olduğunu yazmıştı. Benzer durumları yaşayanlarınız var mı?

canım benim o ay hersey yolunda gıderse 1 gun once oluyor. gecen ay 14 subatta oldum bu ay 13 mart da

olabilir canım belkıde erken oldugundan idrarda cıkmadı. :9: bunuda düşün ben adet olucagım gun gögus agrım gecıyor senin agrıyosa bebek olabilir.smear testini öylesıne istedi ya zaten konustuk ultrasyonda bakmadı yani adetlıyım ya.genede urktuum korktum yani bide anlamını bilmiyordum evde ögrendim.2 testtim kaldı ins.yapılır onlarda.şimdi yarın gitcegim dr cok önemlı yumurta takipi yapcakmı asılama isticem yapcakmı 2 tane test isticem yapcakmı rapor isticem yapcakmı :9: :9: :9: :9: en önemlisi beni dinleyip ilgilencekmi :1: :1: Aile hekimi sen cok pimpiriksin dedii sonuclar yarın cıkcak denmiş bugun niye baktın dedi guldü kımsede yoktu oturdum onada anlattım bastan o kendince yardımcı olmaya calıstı.kadın dogumcu degil ama dr ve bılgısı var yani senin cocugun olcak ama cook takıyosun olmuyor dedi yuzumude görunce sıkıntı yaptıgımı anladı.

Adetten önce kasıklarım ağrır, adetle birlikte kasık ve göğüs ağrım biter bel ağrım başlar. Ama şimdi hepsi birden var.
Ama daha öncede belirtiden bir dünya şey yaşamıştım. Kahverengi lekelenme bile olmuştu (kisttenmiş)
O yüzden çok takılmakta istemiyorum.
Şu idrar testlerinde negatifi görmekten sıkıldım. Bile bile göreceğimi yine yapıyorum. Kan için ise asla acele etmicem. Bu sefer beklicem.
Daha önce kan testi yaptırmamış olsaydım bu gün hastaneden sonucu almış olurdum kesinlikle ama artık gerek duymuyorum.

Sen bildiğin ve kendince gerekli olduğun şeyleri isteyeceksin elbette dr.undan yapmıyorsa da gerekçesini söyleyecektir.
Ama diğer dr.un dediği gibi biraz rahat olmak lazım. Bazı şeyler kafada bitiyor..

Bu arada eşinle ilgili tahliller vs. yapıldı mı vaktiyle ?

iyiakşamlar kızlarr nasılsınız bakalım yeni hamişlerimiz varmı?
ben cumartesi çatlatma iqnemi oldum ve hala kasık bel aqrılarım geçmedi ve dünden beri beyaz akıntım var neyin nesi anlayamadım ...

Adetten önce kasıklarım ağrır, adetle birlikte kasık ve göğüs ağrım biter bel ağrım başlar. Ama şimdi hepsi birden var.
Ama daha öncede belirtiden bir dünya şey yaşamıştım. Kahverengi lekelenme bile olmuştu (kisttenmiş)
Şu idrar testlerinde negatifi görmekten sıkıldım. Bile bile göreceğimi yine yapıyorum. Kan için ise asla acele etmicem. Bu sefer beklicem.
Daha önce kan testi yaptırmamış olsaydım bu gün hastaneden sonucu almış olurdum kesinlikle ama artık gerek duymuyorum.

Sen bildiğin ve kendince gerekli olduğun şeyleri isteyeceksin elbette dr.undan yapmıyorsa da gerekçesini söyleyecektir.
Ama diğer dr.un dediği gibi biraz rahat olmak lazım. Bazı şeyler kafada bitiyor..

canım benim belirtilerimde göğüs sızlamasıyla başladı hafif bel ve karın ağrısı eşlik etti hala devam ediyor hayırlısı olur umarım...

canım benim belirtilerimde göğüs sızlamasıyla başladı hafif bel ve karın ağrısı eşlik etti hala devam ediyor hayırlısı olur umarım...

Ayy inşallah ağzından bal damlıyor.. İnşallah dediğin gibi olur. klomenle ilk ayım acaba ondanmı diyorum. Allah bilir artık..

Rabbim bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

yapildi canim onunkilerde de sorun yok.bende adet gecikmesi oluyor.yani klomen bile kullansam o ay gec gelcekse gec geliyor kan bakalim ne cikcak.sebepsiz infeliite cikmasinda sorun ciksin ama ufakcik olsun 1 ilacla duzelsinn :1: :1: dilegim buu yada direk bebek gelsin hepimiziinn hemeen gelssiiinnn herkez siraylaa hamileyim desin.

Back