• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

benim doktorda adetin 3 günü klomene başlattı 14 gün boyunca içtim 14 gün doktora gittim bana ilişki verdi bir gün arayla iğne vermedi gerek yok onlar çatlıcak dedi sonrada duphaston içdedi adet olunca bırak dedi bu gibi durumda hamile kalan varmı

yazalı epey oldu bi allahın kulu cevap yazaydı iyidi yahu :)))

benimde reglime bir gün kaldı ve dün idrar nesti negatif çıktı. Klomeni ilk kullanışımdı. Senin kadar umutluydum. Bu ay da olmadı.

Aradaki farkları bulunuz :)

Yarın da kırmızı kartı yer bu ay devre dışı kalırız:)

ay cok tatlısın ya:)
hayırlısı olsun, yalnız idrara göre karar verme cunku idrarda gec cıkıyor.. kan testinde cıkmadıysa ozaman bekle derdim kırmızı kartı.
hala umut var sende :)

hadi hayırlısı olsun hepimiz adına

ay cok tatlısın ya:)
hayırlısı olsun, yalnız idrara göre karar verme cunku idrarda gec cıkıyor.. kan testinde cıkmadıysa ozaman bekle derdim kırmızı kartı.
hala umut var sende :)

hadi hayırlısı olsun hepimiz adına

22.gün beta hcgye baktırmıştım 0.25 çıktı ama sanırım o da erkendi ya da değil :1:
Hepsinin dışında belim ağrıyor. Yarına bekliyorum tabiki gelmemesini istiyorum ama artık Allah ne dediyse..

Senin durum nasıl? Başladı mı? Yani başlamadı ve yarında gelmeyecekse belki geç döllenmedir.
Bu konuda çok umutlandırmak istemem ama geç döllenme diye bir şey var. Adet gününde bile kanda negatif çıkıp sonra öğrenenler oluyormuş.
Ne diyeyim arkadaşım inşallah umut vardır, ikimiz ve hepimiz adına:)

Doktorun detay açıklama yapmış aslında belki o yüzden yazan olmamıştır, ya da yazdığın farkedilmemiş de olabilir.
Soruna gelince klomenle hamile kalan çok tabi.
Bizde senin gibi klomen kullanmaya başlayıp netice almayı bekleyenlerdeniz.
İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.

22.gün beta hcgye baktırmıştım 0.25 çıktı ama sanırım o da erkendi ya da değil :1:
Hepsinin dışında belim ağrıyor. Yarına bekliyorum tabiki gelmemesini istiyorum ama artık Allah ne dediyse..

Senin durum nasıl? Başladı mı? Yani başlamadı ve yarında gelmeyecekse belki geç döllenmedir.
Bu konuda çok umutlandırmak istemem ama geç döllenme diye bir şey var. Adet gününde bile kanda negatif çıkıp sonra öğrenenler oluyormuş.
Ne diyeyim arkadaşım inşallah umut vardır, ikimiz ve hepimiz adına:)

İnşallah güzel haberler alırsınız hepimizin hakkında hayırlısı

Bu arada ben bugün 13.30 doktora gidiyorum salı yumurtalıklarımda gelişme yoktu bugün için bir ihtimal olabilir dedi (adetimin 13. günü)
ama pek ümitli değilim:(

folibol folik asittir canım. bu hapı hamile kalmadan 3 ay öncesinde başlamak bebek için çok faydalıdır. hamile kalıncada devam edeceksin bu hapı. klomen zaten yumurtlaman için verildi. çatlatma iğnesi genelde vuruyorlar muhtemeln sanada günü gelince verecektir başta söylememiştir. bende bu ay klomene başladım ve iğnemi oldum bakalım beklemedeyim. şeker ilacınıda devamlı kullandığın bir ialç olduğundan bırakma demiştir ki bencede bırakma çünkü bildiğim kadarıyla hamile kaldıktan sonra belli bir haftalığa geldiğinde dr gizli şeker testi yapıyor ve şekerin yüksek çıkarsada ilaç veriyor sendede şeker varsa eğer bunu dengelemek amacıyla bırakma demiştir.

teşekkür ederim verdiğin bilgiler için canım. İnşallah güzel haberlerini alırız.

kizlarr doktor ciktiimm yoldayim eve gidiyorum bu hastaneyi sevdim ilgililer cook ya yakin hastane ama nerde oldugunu hic bilmedigimden dogdukdan sonra hic gelmedigimden hastaneyi zor buldumm. simdi cook gelcegimden nasil kolay gelirim arastirmalari yapiyorum.

Bu arada ben bugün 13.30 doktora gidiyorum salı yumurtalıklarımda gelişme yoktu bugün için bir ihtimal olabilir dedi (adetimin 13. günü)
ama pek ümitli değilim:(

benim 17 de bile buyudugu oldu igne oldum seninde olur.bugun cikinca yaz dr yumos varsa kac mm oldugunu mutlaka sor buyuturuz onlari

kizlarr doktor ciktiimm yoldayim eve gidiyorum bu hastaneyi sevdim ilgililer cook ya yakin hastane ama nerde oldugunu hic bilmedigimden dogdukdan sonra hic gelmedigimden hastaneyi zor buldumm. simdi cook gelcegimden nasil kolay gelirim arastirmalari yapiyorum.

kuzum sen gecenki dedğin hastaneyemi gittin hanı akrabam falan var demiştin orasımı ee anlat nasıl gecti doktorun nasıldı?

canım burda herkes bekliyor istiyor bir kaç kişi hamile kalmış ama gecmiş zaman da klomen kullandım hamile kaldım deyıp yazıp gidenler oldu burdakı dewam yazanların hiç biri daha hamiş kalamadı malesef ki ama olacak sen de sabırsız birisin galiba:34: yorumlarımızı takip et soru sorup kaçmayın dewamlı gelinki iyice konuşalım .:34:

kuzum sen gecenki dedğin hastaneyemi gittin hanı akrabam falan var demiştin orasımı ee anlat nasıl gecti doktorun nasıldı?

evet canim zeynep kamil devlet hastanesi kadin dogum ustune guzel gecti normal gittigim devlet hastanesinde drlar soyun yat diyolar yaa hic konusmuyolar dinlemiyolar falan ondan ozele gidiyodum.ama burda girdim dr yanina anlattim basdan sona kanamamda var 3 gunum dedim hemen hormon istedi ve beni infertilite yonlerdirdi ve simir testimi ne varmis onu yaptilarmi dedi yok dedim adetin bitince dr senden ister dedi yarin oglenden sonra sonuclar cikcak bende eve gidince o bolumden randevu alcam yarina bakalim o dr ne dicek.bu arada tabii klomeni icmedim bugun yani bu ayy boyle bosa gitcek galiba cunku bu dr bakalim klomen vercekmi? birde dedimki adama pco dan supheliniyorum bazi belirtileri mevcut dedi tamam sen tetleri yaptir dedigim bolume gitt arastirirlar dedi.eger bunun gibi ilgili cikarsa dr devam ederim bakalim

kızlaaarrr doktora gittim bugün yumurtalıklarım gelişmiş 3,4 tane yumurtam oluşmuş :) ilişki önerdi inşllah hayırlısı olur hakkımızda :)

evet canim zeynep kamil devlet hastanesi kadin dogum ustune guzel gecti normal gittigim devlet hastanesinde drlar soyun yat diyolar yaa hic konusmuyolar dinlemiyolar falan ondan ozele gidiyodum.ama burda girdim dr yanina anlattim basdan sona kanamamda var 3 gunum dedim hemen hormon istedi ve beni infertilite yonlerdirdi ve simir testimi ne varmis onu yaptilarmi dedi yok dedim adetin bitince dr senden ister dedi yarin oglenden sonra sonuclar cikcak bende eve gidince o bolumden randevu alcam yarina bakalim o dr ne dicek.bu arada tabii klomeni icmedim bugun yani bu ayy boyle bosa gitcek galiba cunku bu dr bakalim klomen vercekmi? birde dedimki adama pco dan supheliniyorum bazi belirtileri mevcut dedi tamam sen tetleri yaptir dedigim bolume gitt arastirirlar dedi.eger bunun gibi ilgili cikarsa dr devam ederim bakalim

kuzum sen memnun kaldıysan gerisini boşver derim oluruna bırak ''amaaaaaaaaaaaan olursada olmazsada ALLAH dan de gitsin'' herşeyi sabırla beklemek zorundayız ben bu ay biraz olmicak gibi hissediyorum cünkü belirti falan yok arada biraz adet sancısı çektiğim oldu ama başka bişey yok yumurtlama günlerim gecti artık beklemedeız gecen ay şubat 28 cekti ayın 23 unde oldum adet bu ay 26 sında gösterıyo adetimi hayırlısı inşallah hakkımızda hayırlısı olur 2 aydır ağlamıyorum metanetliyim kafama takmamaya calşıyorum inş sende pco falan yoktur herşey yolunda gider.

ya bişi sorcam bu ilşki hergün mü sürecek :) eğer öyleyse insanda takat kalmaz çünkü :)

kızlar bişi daha sormak istiyorum.tutmazsa adet olursam tekrar doktoramı gitmeliyim?

ya bişi sorcam bu ilşki hergün mü sürecek :) eğer öyleyse insanda takat kalmaz çünkü :)

tatlım doktoruna sormadınmı ilişki günlerini söylemedimi hergün yaparsan sperm kaliteliği düşer o yuzden gün aşırı yapacaksın yok illa hergün olsun dersen bi sabah erken saatte yapın bide gece yarısı yapın ilişkinin arasındaki saat farkı az olmasın....

kızlar bişi daha sormak istiyorum.tutmazsa adet olursam tekrar doktoramı gitmeliyim?

evet mutlaka gitmelisin cunkü klomen verıcektır bidaha

ya ne bilim bi telaş içerisindeydim unuttum.o büyümüş deyince sevindim.ya sizlerede çok teşekkür ederim allah razı olsun herkezin gönlüne göre bir bebek nasip eylesin inşallah :)

Back