• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

yarın adet olmam gerekıyor hamilelik belirtım yok ama adet belirtim var belkı okumussundur ust sayfalarda aslında kotu bır gun gecirdim kırmızıları görmeden görmus gibi hazırlıyorum kendimi.

okumadım cnm sen yinede kötüye hazırla iyi olursa 2 kere sevinirsin ben aöf uzaktan eğitim laboratuvar okuyorum
1.dönemdetarih çok kötüydü kendimi hep kaldımdiye hazırladım ama şükür geçmişim 10 katı sevindim

okumadım cnm sen yinede kötüye hazırla iyi olursa 2 kere sevinirsin ben aöf uzaktan eğitim laboratuvar okuyorum
1.dönemdetarih çok kötüydü kendimi hep kaldımdiye hazırladım ama şükür geçmişim 10 katı sevindim

keske oyle olsa bebek sessizce yerlesmediyse butun belirtıler adet belirtisi bunları yasadıgım diger aydarda adet oldum.oysaki bu ay hersey yolundaydı calısmalarıd hıc aksatmadım hep igneden sonra gun asırı gitti.

keske oyle olsa bebek sessizce yerlesmediyse butun belirtıler adet belirtisi bunları yasadıgım diger aydarda adet oldum.oysaki bu ay hersey yolundaydı calısmalarıd hıc aksatmadım hep igneden sonra gun asırı gitti.

cnmben hamileyken bütün adet belirtilerini yaşadım ondan önceki aylarda heray hamileydim belirtilere göre
o yüzden takılma Rabbim inş göndermiştirmeleğini
ben bu ay ovülasyon testi aldım 26 günde regl oluyorum
bu ay 24 günde oldum testleri yapıyorum bugün 15.gün hala pozitif yok ya yumurtlamıyorum yada geç olacak

cnmben hamileyken bütün adet belirtilerini yaşadım ondan önceki aylarda heray hamileydim belirtilere göre
o yüzden takılma Rabbim inş göndermiştirmeleğini
ben bu ay ovülasyon testi aldım 26 günde regl oluyorum
bu ay 24 günde oldum testleri yapıyorum bugün 15.gün hala pozitif yok ya yumurtlamıyorum yada geç olacak

klomen ıctınmı ben igne oldugum ıcın catladıgından emindim.igneden sonra 2 gun ustuste sonra gun asırı gıttım hatta gecen hafta cumaya kadar geldim garantiye alıyım diye kısmet artık.klomen içip igne yapmıyormu sana dr

klomen ıctınmı ben igne oldugum ıcın catladıgından emindim.igneden sonra 2 gun ustuste sonra gun asırı gıttım hatta gecen hafta cumaya kadar geldim garantiye alıyım diye kısmet artık.klomen içip igne yapmıyormu sana dr

cnm bu ay dr normalde yumurtluyormuyum ona bakmak istedi klomen filan yok doğalına bıraktım ptesi 21. günüm progesterona bakacak
bu ay olmzsa klomene başlıcaz

birde hamile kalmıss birini bulmusken soru verem garii şimdi kasık agrısı batma falan cok gec basladı (diger aylara nazaran) sonra 2 gun önce goguslerim acımaya basladı simdide gecti arada elledigimde acıyor ama cok az kasık agrım var sag tarafımda daha cokk ama ikisindede tatlı krızımde tuttu şimdi bunlar adet belirtisi diger aylarla aynı hamilelikdede böylemi oluyor birde alakası varmı bilmem karnımda agrıyo göbek deligim hızasında bir agrı giriyor.hamilemiyimmm :9: :9: bu soruları tümm hamile kalmıslar cevaplarsa seviniriz.cunku bizz bu belirtilerle hepp adet oluyoruz.hamile kalamadıgımızdan hamile oluncada böyleme merak ettim ayy ne cok konustum.:9: :9:

Son düzenleme:
cnm bu ay dr normalde yumurtluyormuyum ona bakmak istedi klomen filan yok doğalına bıraktım ptesi 21. günüm progesterona bakacak
bu ay olmzsa klomene başlıcaz

yumurta boyutuna falan bakmadımı normal sekilde ilacsız.

merhaba! bugün ben de klomene başladım, hayrlısı bakalım! Akşamları 2 tane alacaksın dedi 5 gün boyunca, toplamda 10 hap yani.. sonra 11.güne randevu verdi gitcez bakalım ne dicek. İğne verilecekse kontrole gidince mi veriyolar? Bugün sadece klomen ve progestan(düşük önleyiciymş) yazdı onları aldık.. İlk defa demin içtim klomeni, bakalım bende ne gibi etkileri olacak?

merhaba! bugün ben de klomene başladım, hayrlısı bakalım! Akşamları 2 tane alacaksın dedi 5 gün boyunca, toplamda 10 hap yani.. sonra 11.güne randevu verdi gitcez bakalım ne dicek. İğne verilecekse kontrole gidince mi veriyolar? Bugün sadece klomen ve progestan(düşük önleyiciymş) yazdı onları aldık.. İlk defa demin içtim klomeni, bakalım bende ne gibi etkileri olacak?

bende 3. günüm cumartesi kontrol normalde benim klomenle yumurtalar gelişmiyordu amaliyat oldum doktorum klomenle büyüyeceyini söylüyor hayırlısı bakalım

kaç ymurtamın oluştuğunu bilmiyorum ama bi tanesinin boyutunu söylemişti iğne olmadan önce 18 mm di spermlerde gayet çokmuş yıkanarak dahada ileri hareketliliği yapılmış doktor herseyın iyi gittiğini söyledi hayırlısı artık evet beraber beklicez 11 mart benimkisi yani dün yapıldı... birde aşılamadan sonra ilişki mutlaka öneriyorlar sık seyrek fark etmez dedi doktorum. ya sanada vajınal krem verdilermi galıba bebek düşmesin dıye yapılıyormus enjektor gibi

Canım bana progestan tablet verdi günde 2 kere düşük önleyiciymiş bakalım hayırlısı bebetom belirtin olursa yaz bana ben şuan hiçbirşey hissetmiyorum ama daha erken

kızlar ben dün hastaneye gittim hastaneyi ve doktorumu değiştirdim medical park'a gidiyordum orası sadece hep para hep para..neyse hamile falan değilmişim o akıntıda mantarmış çok küçükmüş krem verecek.o kadar güzel bir doktor ki her şeyi açıklıyor anlatıyor kendi numarasını bile verdi.benden rahim filmi kızamık testi kan testi falan istedi de ben rahim filminden çok korkuyorum gittiğim hastane özel ve o hastanede tüb bebek bile yapılıyor.rahim filminden korktuğum için anestezili mi çektirsem diye düşünüyorum.anesteziyi nerden veriyorlar ve rahim filmi kaç dakika sürüyor filmi yaptıkları zaman ilacı vajinadan mı veriyorlar.işte böyle doktorum dedi ilk önce bunları yapalım ondan sonra klomene başlayalım.çektirenler yardım ederse sevinirim

Ben özelde çektirmiştim anezteziyle. Kolumdan iğneyle verdiler anezteziyi, saniyesinde dalmışım zaten.5dak sonra da uyandım her şey bitmişti. İlacı vajinadan veriyorlar tabii, ama o evreleri sen görmüyorsun zaten.Doktor hemen ayaklarının dibinde oturuyor oluyor, çarşaftan hiçbşy görmüyorsun bayılana kadar da. Uyanıncaysa hiç bişey hissetmiyorsun,sadece biraz sersemliyo insan.

kızlar bu 3 gun testleri adet oldugumuz gunu 1.gunmu sayıyoruz.yani bugun adet oldum 1 yarın 2 persembe test yaptırcam oyle dimi cvp acil cunku rendevu alıcam.

ben cektirdim hic korkma yat cektir cik yani ilerde dogum yapcaz igne kadar acidanmi korkcaz yanina ped al mutlaka sonrasinda tupler temizlendigi icin kan geliyor biraz

kız bilmiyorum hani diyorlar ya acı var diye o yüzden korkuyorum sen anestezili mi çektirdin bide özelde mi yaptırdın.tam olarak ne yapıyorlar anlatırmısın belki biraz korkum hafifler.

kız bilmiyorum hani diyorlar ya acı var diye o yüzden korkuyorum sen anestezili mi çektirdin bide özelde mi yaptırdın.tam olarak ne yapıyorlar anlatırmısın belki biraz korkum hafifler.

nerde oturduğunuzu bilmiyorum ama eğer istanbuldaysan fındıkzadede bir yer var kesinlikle ağrısız oluyormuş... başka şehirdeysen bilemiyorum..

kızlar bu 3 gun testleri adet oldugumuz gunu 1.gunmu sayıyoruz.yani bugun adet oldum 1 yarın 2 persembe test yaptırcam oyle dimi cvp acil cunku rendevu alıcam.

evet cnm perşembeye randevu alman lazım

özelde cektirdim canım gittim yattım bir makine var alt tarafım acık yattım dr geldi hortum gibi fisfis bir ses geldi ben tabı bilmiyom senin gibi korkuyorum kasma kendini dedi ufak bır acı hissettim cok guzel tamam bitti kalk dedi bitti :9: bu kadar yani orda hıssettigin acı normal hayatta da hissetcegin bir acı apartılı falan degil yanı igne olurken parmagın kesildiginde falan öyle bir acı acık kırmızı renkde bir kac damla kan geldi zaten adet 7 gun sonra cekılıyor.gunluk ped falan al yanına azcık dayanıklı ol birde cocuk dogurcan yani

nerde oturduğunuzu bilmiyorum ama eğer istanbuldaysan fındıkzadede bir yer var kesinlikle ağrısız oluyormuş... başka şehirdeysen bilemiyorum..

istanbulda oturuyorum canım.ama orası özel mi özel hastane olmayınca aletleri acıtıyormuş.ben özel hastanede çektiricem

Back