• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

selam canım hoşgeldin evet bende aşılama yaptırdm bana doktorum 36 saat öncesinden catlatma iğnesi vermişti gece yarısı vuruldum iğnemi dünde aşılama oldum ve cok basit gecti korktum önce kendımı sıktım ama hiçte korkulacak bi tarafı yokmuş gayet iyiydi.... ben ankara gazi hastanesi tüp bebek merkezınde yaptırdım... doktorum özeline gidiyordum ama doktorum gazi hastanesine bağlıymış orda yaptık hiç para ödemedik :)

canım kaç yumurtan oluşmuştu, ay beraber bekleyelim bu süreci benim aşılama tarihim 08 Mart birbirimize destek olalım canım hakkımızda hayırlısı olsun ağrın sızın var mı ? yat dinlen kendini yorma sakın

selam canım hoşgeldin evet bende aşılama yaptırdm bana doktorum 36 saat öncesinden catlatma iğnesi vermişti gece yarısı vuruldum iğnemi dünde aşılama oldum ve cok basit gecti korktum önce kendımı sıktım ama hiçte korkulacak bi tarafı yokmuş gayet iyiydi.... ben ankara gazi hastanesi tüp bebek merkezınde yaptırdım... doktorum özeline gidiyordum ama doktorum gazi hastanesine bağlıymış orda yaptık hiç para ödemedik :)

hımm seninkınıde anladım yani devlet hastanesi orası dimi?ankarada olsaydım kesin giderdım oraya ins. tutar ikinizinkide

Canım ben özelde yaptırdım.1,500 Tl aşılama bedeli. Aşılamayı kesinlikle özlede yaptırın kızlar enfeksiyon açısından çok önemli . 3 tane yumurtam oluştu klomenle ovitrella verdi doktor göbekten yaptım .Ertesi gün eşimden sperm alındı.32. saatimde aşılamam yapıldı.5 dk sürmedi zaten . Hiç acımıyor korkmayın . Sonrasında 40 dk yattım 2 günde rapor aldım. Hep yattım . Bugün 5. günüm beklemedeyim. Ama belirti aramak lazım mı bilmem ama bende tık yok belirti adına :(Bebetom sen neyaptın?

canım ben hastanede yaptırdım ama enfeksiyon kapacak bi ortam yoktu ben doktoruma cok güvenıyorum cok bilgili biri işte yorumlarda anlattığım gibi çok basit gecti

canım ben hastanede yaptırdım ama enfeksiyon kapacak bi ortam yoktu ben doktoruma cok güvenıyorum cok bilgili biri işte yorumlarda anlattığım gibi çok basit gecti

bebetoom sende ayaklarınıı uzat yat dınlen bulussunlar orda zaten sposlar direk gıttı.

canım kaç yumurtan oluşmuştu, ay beraber bekleyelim bu süreci benim aşılama tarihim 08 Mart birbirimize destek olalım canım hakkımızda hayırlısı olsun ağrın sızın var mı ? yat dinlen kendini yorma sakın

kaç ymurtamın oluştuğunu bilmiyorum ama bi tanesinin boyutunu söylemişti iğne olmadan önce 18 mm di spermlerde gayet çokmuş yıkanarak dahada ileri hareketliliği yapılmış doktor herseyın iyi gittiğini söyledi hayırlısı artık evet beraber beklicez 11 mart benimkisi yani dün yapıldı... birde aşılamadan sonra ilişki mutlaka öneriyorlar sık seyrek fark etmez dedi doktorum. ya sanada vajınal krem verdilermi galıba bebek düşmesin dıye yapılıyormus enjektor gibi

ben şimdi cıkıyorum kızlar akşam mutlaka gelirim olursanız sohbet ederiz olmasanız canınız sağ olsun RABBİM hepimizin gönlüne göre versin inşallahhh :16::16::16:

yaaaa beniiimmmm caaannnıııımmmm tatlıda issstttiiiiyooorrr ADETTT OLLLCAAAMMM YAAAAAA! ! ! :9: :9: :9:

kızlar ben dün hastaneye gittim hastaneyi ve doktorumu değiştirdim medical park'a gidiyordum orası sadece hep para hep para..neyse hamile falan değilmişim o akıntıda mantarmış çok küçükmüş krem verecek.o kadar güzel bir doktor ki her şeyi açıklıyor anlatıyor kendi numarasını bile verdi.benden rahim filmi kızamık testi kan testi falan istedi de ben rahim filminden çok korkuyorum gittiğim hastane özel ve o hastanede tüb bebek bile yapılıyor.rahim filminden korktuğum için anestezili mi çektirsem diye düşünüyorum.anesteziyi nerden veriyorlar ve rahim filmi kaç dakika sürüyor filmi yaptıkları zaman ilacı vajinadan mı veriyorlar.işte böyle doktorum dedi ilk önce bunları yapalım ondan sonra klomene başlayalım.çektirenler yardım ederse sevinirim

kızlar ben dün hastaneye gittim hastaneyi ve doktorumu değiştirdim medical park'a gidiyordum orası sadece hep para hep para..neyse hamile falan değilmişim o akıntıda mantarmış çok küçükmüş krem verecek.o kadar güzel bir doktor ki her şeyi açıklıyor anlatıyor kendi numarasını bile verdi.benden rahim filmi kızamık testi kan testi falan istedi de ben rahim filminden çok korkuyorum gittiğim hastane özel ve o hastanede tüb bebek bile yapılıyor.rahim filminden korktuğum için anestezili mi çektirsem diye düşünüyorum.anesteziyi nerden veriyorlar ve rahim filmi kaç dakika sürüyor filmi yaptıkları zaman ilacı vajinadan mı veriyorlar.işte böyle doktorum dedi ilk önce bunları yapalım ondan sonra klomene başlayalım.çektirenler yardım ederse sevinirim

ben cektirdim hic korkma yat cektir cik yani ilerde dogum yapcaz igne kadar acidanmi korkcaz yanina ped al mutlaka sonrasinda tupler temizlendigi icin kan geliyor biraz

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım sayılır ya ben bugun 3.kez klomene başladım ama ilk kez çatlatma iğnesii yapılacak bu iğne sayesinde hamile kalma şansı daha yüksek değilmi 1 hafta sonra doktorum kontrole çağırdı birileri bana yardım etsinnnnnnnn lütffeeeeennnn

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım sayılır ya ben bugun 3.kez klomene başladım ama ilk kez çatlatma iğnesii yapılacak bu iğne sayesinde hamile kalma şansı daha yüksek değilmi 1 hafta sonra doktorum kontrole çağırdı birileri bana yardım etsinnnnnnnn lütffeeeeennnn

ins.ilk sefeerde kalanlardan olursun.

anladım cnm bat ne zaman
neden bilmiyorum amasankihamilesin gibi geliyor bana

yarın adet olmam gerekıyor hamilelik belirtım yok ama adet belirtim var belkı okumussundur ust sayfalarda aslında kotu bır gun gecirdim kırmızıları görmeden görmus gibi hazırlıyorum kendimi.

Back