• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

şimdi benim gittiğim hastane öyle araştırıp öyle gittim çünkü değiştirdim doktorumu hiç bir bilgi vermiyor .sana bahsettiğim yerde tüb bebek merkezi doktorları öyle anlayışlıki.evet bazı doktorlar gibi hiç birşeyin sonucun araştırmadan klomene başlattı.dünkü doktorum kızamıkçık testine varana kadar herşeyi yaptırdı.

valla ben zaman kaybetmemek için 3 gun testtimi elime alıp gitcem baksın ilaca baslatsın cunku 3 gun baslatıyordu beni önceki
yada bu ayy sadece testlerle gecirip dinlensemde sonraki aymı gitsem belki ara verince olur.genelde oyle oluyomus yaa ama benim yumosların olusmama riskide varr yani bir ayy hiç yumosum olmadı... yani öncelerdede oyle oldugu olmusturda... kafam cok karısık bir iyi bir yere gidiyim diyorum bi bu dr gidiyim asılama bir yapsın sonra baska dr diyorum bir hiç birsey yapma sadece testle gecir diyorum.vveee saglıklı dusunemıyorum aglamakdan beynimide yıtırdım galibaa

3 gün testleri nedir ?

ya hamilelik günlerini öğrenmek için değil mi

zd86 yazmış ama hiç duyduğum bir şey değil

ben de ilk defa duydum onlar daha fazla ilerlemişler canım biz daha oralara gelmedik

öğreniriz, yaparız ki bizde :1: :1:

canım ne o 3 günlük testleri neye yarıyor

:9: :9: :9: kızlar ben cooookk önce yaptırdım kac sene oldu hatırlamıyorum ama 3-4 sene olmustur herhal kalktımı yoksa hani adet olunca 3.gun hormon testleri yapıyolar yaa fsh lh gibi birseyler sizde yaptırmıssınızdır.dr ilk bunları ister sonra tedavı baslar falan siz yaptırmadınızmı tedavi öncesi test?

valla ben zaman kaybetmemek için 3 gun testtimi elime alıp gitcem baksın ilaca baslatsın cunku 3 gun baslatıyordu beni önceki
yada bu ayy sadece testlerle gecirip dinlensemde sonraki aymı gitsem belki ara verince olur.genelde oyle oluyomus yaa ama benim yumosların olusmama riskide varr yani bir ayy hiç yumosum olmadı... yani öncelerdede oyle oldugu olmusturda... kafam cok karısık bir iyi bir yere gidiyim diyorum bi bu dr gidiyim asılama bir yapsın sonra baska dr diyorum bir hiç birsey yapma sadece testle gecir diyorum.vveee saglıklı dusunemıyorum aglamakdan beynimide yıtırdım galibaa

kız ağlama doktoruna ne zamandan beri gidiyorsun bence hiç değiştirme değiştirirsen bütün sorunları baştan anlat.hastanenin adı ne gittiğin yerin

:9: :9: :9: kızlar ben cooookk önce yaptırdım kac sene oldu hatırlamıyorum ama 3-4 sene olmustur herhal kalktımı yoksa hani adet olunca 3.gun hormon testleri yapıyolar yaa fsh lh gibi birseyler sizde yaptırmıssınızdır.dr ilk bunları ister sonra tedavı baslar falan siz yaptırmadınızmı tedavi öncesi test?

yaptırdım canım benim sorun o yüzden biz başka bir şey anladık

bende m.ö. denmi bahsediyom dedim kalktımı yoksa dedimdiii

3.gün testi deyince aklıma kit,kaset tipi bir şeyler geldi.
Hayır değişik bir şeyse hemen yaptıralım dedim :)

Diğer tahliller için 3. gün, 21. gün, beta hcg derken kan vermekten iliğim kemiğim kurudu :1:

kızlar o zamanlara ait recete buldum 8/2011 yaptırmısım ama elimde sonuçlar yokk hyar dr vermemıs.yani 2 sene olmamıs yaptıralı valla kafayı yedim artık tarihler zamnlar birbirine girdi beynimde

yani gelin burda konuşalım dedim bizde bu akşam başka alemlere uçuyoz

Acaba sohbet paneli var da ben mi göremedim dedim :1: neyse ki yokmuş.

Forumda dolaşırken nevrestenin mutfağına denk geldim aklıma şu geldi. Stresimizi yenmek, düşüncelerimizi azaltmak için hep birlikte uzaktan aktiviteler düzenlesek ? Kitap okumaya başlasak, değişik yemekler yapıp paylaşsak, sürekli bunlardan konuşmak yerine azcık kafamızı başka şeylere versek..
yine de çıkmaz dimi aklımızdan

Back