- 8 Ocak 2013
- 8.579
- 115
- 363
bu ayda olmazsa dok. hastaneyi herşeyi değiştircem zaten ama herşeyi sil baştan yaşamak çok sinir bozucu
oyle canım ama bırının bulamadıgını bırı buluyor allah karsımıza ilgili dr cıkarsın valla bastan savanlarda var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu ayda olmazsa dok. hastaneyi herşeyi değiştircem zaten ama herşeyi sil baştan yaşamak çok sinir bozucu
bende yaptırcam yani dr dicem asılamayı bizimkide 6 ay böyle catlatma denyelim diyor neyse su testleri falan yaptırıyım belki tüp bebek merkezine dr gider orda yola devam ederim.ankarada olsam bebetomun hastanesine giderdim senin dedigin tüp bebek var ya orayı dusunuyorum.ordada klomen tedavısı asılama yaparlar dımı illa hemen tüp demezler
tabi yaparlar cnm ne gerekiyorsa zaten tüpler de tıkanıklık falan yoksa aşılamayı illa ki denerler ama hasta illa tüp istiyorum beklemek istemiyorum derse belki direkt tüp yaparlar bilmiyorum
ben yumurta takibi yaptırdığım ama genel anlamda pek beğenmediğim şuan gittiğim hastanede bi kere yapıcam aşılama bu dr beni kaç aydır takip ediyor bi kere deneyeceğim burada, olacağı varsa her yerde olur, bu hastane medıcal park ile çalışıyoruz dedi sperm yıkamayı orada yaptırıcam yani iyi labaratuar medıcal parkta iyidir.
benim gittigim normal bır hastane ama dr cok hastası var diger kadın dogumcular bos bu yetişemiyor.ama bilmiyorum su test sonucları alıyım baska birinede göstermekdede fayda var birde tüp bebek merkezleri daha tecrubeli geliyor bana
evet cnm kesinlikle öyle tüp bebek merkezleri daha iyi
bende burada yapmam diyordum ama dr um ilgili yapalım dedi tabi bende yüzüne yok ben başka yere gidicem demedim :)) bırakıcaktım ama eşimle de konuştuk bi deneyelim dedik
bebetoommun yaptırdığı yer bence devlettir çünki özellerde ücretsiz olmaz kesinlikle merak ettim bende
ya bide bebetomun dr cok ıyı bu konuda kendi gelince anlatır cagırdım topige gel dedim sorularımız var sana dedim işi var gelir herhalde sen o hastanede ne kadar oduyosun
muayene 25 tl cnm
aşılama için iğne ile yumurta elde edilecek yani klomen yerine iğne olacak tanesi 50 tl miş sigorta karşılamıyor dedi yani tüp bebek merkzlerinde karşılıyor normal hastanelerde karşılamıyormuş 10 tane iğne kullanabilirz dedi daha azda olabilir duruma göre bakıcaz dedi sperm yıkamada medıcal park bahçelievlerde 210 tl ücret bunlar..
ya senin dr igneden sonra catladımı diye bakıyormu?igneden sonra cagiriyormu burda kadıkoy tarafındada var o hastane orayamı gitsem
çağırmıyor cnm yaa iğneyi veriyor ilişki zamanlarını söylüyor o kadar ama ben sordum yani niye olmuyor yumurtalar iyi oluşuyor spermlerde mi bişey var yada çatlamıyor mu diye yok dedi biz çatlatıyoruz dedi demek ki iğne vurulunca % 100 çatlıyor bilmiyorum spermlerde iyi dedi öle olmazsa zaten klomen tedavisine hiç başlamam dedi bilmiyorum artık
cnm maddi olarak sorun yoksa kadıköyde umut tüp bebek merk. var oraya git derim bana orası aşılama için 1300 falan dedi herşey dahil
medıcana da 1000 demişti ben bu hastanemde bi yaptırayım sonra medıcanaya gidicem ama umut tüp bebeğide çok tavsiye ediyorlar orayıda düşündüm karşıda olmasına rağmen gidip gelirim demiştim bence sen umutu mutlaka bi araştır ve düşün cnm
canımm benimkide seninki gibi igneyle catlatıyoruz deyip geciyor.catladımı diye bakmıyor.ondan sordum bende 30 tl verıyorum.tüp bebek o dedigin yeri bir arastırcam
selam kızlar soracaklarınızı sorun bakalım ama fazla vaktım yok kocam erken gelecekmiş yemeğe hazırlık yapmam lazım
Kızlar ben geldim , bu ay aramızda aşılama yaptıracak arkadaşlar mı var ? sadece son sayfayı okuyabildim de bende yaptırdım aşılamamı ama bende iğne kullanmadı sadece klomen verdi umut tüp bebek merkezini bende duymuştum kızlar çok iyiymiş. Benim bu ayda aşılamam tutmazsa başka bi yerde yaptırıcam hepimizin hakkımızda hayırlısı?Bu arada Bebetımu bayadır göremiyorum ? Odamı aşılama yaptırdı?Neden gelmiyor
Kızlar ben geldim , bu ay aramızda aşılama yaptıracak arkadaşlar mı var ? sadece son sayfayı okuyabildim de bende yaptırdım aşılamamı ama bende iğne kullanmadı sadece klomen verdi umut tüp bebek merkezini bende duymuştum kızlar çok iyiymiş. Benim bu ayda aşılamam tutmazsa başka bi yerde yaptırıcam hepimizin hakkımızda hayırlısı?Bu arada Bebetımu bayadır göremiyorum ? Odamı aşılama yaptırdı?Neden gelmiyor
selam kızlar soracaklarınızı sorun bakalım ama fazla vaktım yok kocam erken gelecekmiş yemeğe hazırlık yapmam lazım
canım bende bugün doktora gittim. 12.günüm ve bana buakşam vurulmam için 2 adet ovitrelle adında iğne verdi hatta şimdi onu vurdurup öle açtım interneti. yapılan yorumları okudumda bu iğneden sonra kasık ağrısı oluyormuş umarım olmaz. gerçi klomeni kullanıp aynı ağrıyı çektiğini yazanlarda olmuştu ama bende ağrı falan olmadı. inşallah yine olmaz. gerçi insan herşeye razı oluyor bebiş glsin diye. bide bugün ben hamile olan bir arkadaşımla beraber gittim drmua onunda kontrolü vardı ultrasonda gördüm her halini içim gitti Allah bizlere nasip etsin İNŞALLAH .
bebetom hoşgeldin canım nasılsın bayadır gelmiyosun
ozaman ikinizede soruyımm asılamayı özeldemi devlettemi yaptırdınız. ucret ödedinizmi ne kadar dı vs... baslayın anlatmaya bakıımmm
ozaman ikinizede soruyımm asılamayı özeldemi devlettemi yaptırdınız. ucret ödedinizmi ne kadar dı vs... baslayın anlatmaya bakıımmm
Canım ben özelde yaptırdım.1,500 Tl aşılama bedeli. Aşılamayı kesinlikle özlede yaptırın kızlar enfeksiyon açısından çok önemli . 3 tane yumurtam oluştu klomenle ovitrella verdi doktor göbekten yaptım .Ertesi gün eşimden sperm alındı.32. saatimde aşılamam yapıldı.5 dk sürmedi zaten . Hiç acımıyor korkmayın . Sonrasında 40 dk yattım 2 günde rapor aldım. Hep yattım . Bugün 5. günüm beklemedeyim. Ama belirti aramak lazım mı bilmem ama bende tık yok belirti adına Bebetom sen neyaptın?