• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

özelde cektirdim canım gittim yattım bir makine var alt tarafım acık yattım dr geldi hortum gibi fisfis bir ses geldi ben tabı bilmiyom senin gibi korkuyorum kasma kendini dedi ufak bır acı hissettim cok guzel tamam bitti kalk dedi bitti :9: bu kadar yani orda hıssettigin acı normal hayatta da hissetcegin bir acı apartılı falan degil yanı igne olurken parmagın kesildiginde falan öyle bir acı acık kırmızı renkde bir kac damla kan geldi zaten adet 7 gun sonra cekılıyor.gunluk ped falan al yanına azcık dayanıklı ol birde cocuk dogurcan yani

eşimde öyle söylüyor nasıl doğurursun diye.tamam canım biraz içimi rahatlattın.

Ben adet olduuummmm bak hiç yanıtmaz beni bu belirtiler ama cook agrım var vee aglıyorum.senle konustukdan sonra wc gittim gördum

eşimde öyle söylüyor nasıl doğurursun diye.tamam canım biraz içimi rahatlattın.

sezeryanla bile dogursan sonradan agrı acı cekiceksin ve inan o acılar bundan cok daha kötu olacaktır.kızlar ben ıyı bir dr arıyorum ist.umut tup bebek aklımda baska önercegınız bir yer varmı?

sezeryanla bile dogursan sonradan agrı acı cekiceksin ve inan o acılar bundan cok daha kötu olacaktır.kızlar ben ıyı bir dr arıyorum ist.umut tup bebek aklımda baska önercegınız bir yer varmı?

nerde oturuyon canım dün ben gaziosmanpaşa hastanesine ilk defa gittim ama orda oturmuyorum.orayı tavsiye edebilirim orası çok iyi ve tüb bebek merkezi içinde dahil.tüb bebek neden yaptıracan kız dur daha gençsin olacak inşallah

aldım sagol tesekkur ederim uzun zaman önce yaptırmıstım ondan tereddut ettim birde ben bu aksam oldum sorun olmaz dimi?

yok cnm zannetmiyorum bazı dr.lar 2.gün bile çağırabiliyor.dr.una söylersin olmazsa ertesi gün verirsin kanı ama sorun olcağını sanmıyorum.

yok cnm zannetmiyorum bazı dr.lar 2.gün bile çağırabiliyor.dr.una söylersin olmazsa ertesi gün verirsin kanı ama sorun olcağını sanmıyorum.

bu aksamdan ıhtıbaren bir dr yok :9: soramam ben testtı devlette yaptırcam gidip ortakı herhangi bır dr gecmısımı anlatmıcam ılk kez yaptırcak gibi

ben adeeettt olduuummmm

İnsan herkesten ben hamileyim haberini duymak istiyor. Okudukça umudumuz oluyor.
Burada isimlerine sıklıkca rastladığım özellikle yazılarını okduğum arkadaşlar var zd86.. da onlardan biri.
arenbuluttan umutlu olduğun kadar bende senden umutluydum ama uzun uzun yazıp bu konuda senide çok umutlandırmak istemedim.
Demekki arkadaşım henüz vadesi gelmedi biraz daha sıkıcaz dişimizi ve Rabbim müsade ettiğinde olacak inşallah.

nerde oturuyon canım dün ben gaziosmanpaşa hastanesine ilk defa gittim ama orda oturmuyorum.orayı tavsiye edebilirim orası çok iyi ve tüb bebek merkezi içinde dahil.tüb bebek neden yaptıracan kız dur daha gençsin olacak inşallah

anadolu yakası canım tüp yaptırmıcam ama ordakı dr daha bilgili diye ama dr yapalım derse yaptırırım cunku beklemek yordu beni benn coookkk uzun zamandır istıyoruuummm.

bu aksamdan ıhtıbaren bir dr yok :9: soramam ben testtı devlette yaptırcam gidip ortakı herhangi bır dr gecmısımı anlatmıcam ılk kez yaptırcak gibi

Bu arada bir yakınım 5 yıl boyunca farklı farklı doktorlara gidip dert anlattı ve her biri farklı şeyler uyguladı. Neticede hiç birinden yanıt alamadı.
Bitkisel ilaçlar doktorlar vs.. derken denk geldiği bir doktor enfeksiyon ve iltihap olduğunu söylemiş ilaç yazmış ve eğer gidebiliyorsan bir kaplıcaya git demiş.
Kız kaplıcaya gittiği ay hamile kaldı. Ne kadar tesiri olmuştur, denk mi gelmiştir bilemem ama söylediği tek şey kaplıca bana çok iyi geldi.

İnsan herkesten ben hamileyim haberini duymak istiyor. Okudukça umudumuz oluyor.
Burada isimlerine sıklıkca rastladığım özellikle yazılarını okduğum arkadaşlar var zd86.. da onlardan biri.
arenbuluttan umutlu olduğun kadar bende senden umutluydum ama uzun uzun yazıp bu konuda senide çok umutlandırmak istemedim.
Demekki arkadaşım henüz vadesi gelmedi biraz daha sıkıcaz dişimizi ve Rabbim müsade ettiğinde olacak inşallah.

evet canım kısmet degilmiş ben belirtilerden hemen anladım bebiş yok.ve o gunden beri aglıyorum dun gece 4 e kadar bugun gunduz ve bu aksam arada durarak arada gülerek arada aglayarak gectim yarın olurum dıyordum bu aksam geldi daha iyi oldu gercekle yuzlesmek cunku insan acaba diyor simdi bile ustunemi göruyorummm diyorr yani ama cook agrım varr bu aydan cok umutluyduumm.şimdi dr degistirip testleri yeniden yapcam hem elimde test sonucları olur şimdi daha bilgiliyım bende incelerim testleri burda sorarım falan ama o zaman dr sorun yok dediginde inanmıstım yani sorun yokda niye böyle dimi ?

istanbulda oturuyorum canım.ama orası özel mi özel hastane olmayınca aletleri acıtıyormuş.ben özel hastanede çektiricem

oranın herşeyi son teknolojiyle yapıyormuş herşeyi netten bir bak istersen ağrısız diolar ama fiyat nedir hiç bir bilgim yok fındıkzadede nette hemen çıkıo

canım aynı şeyleri bende okuduğumda tereddüt ettim açıkcası ve kontrole gittiğim ilk gün özellikle sordum düşükle sonuçlanırmı diye ama dr düşük ihtimalinin herzaman olabileceğini bünyenin ne zaman ne sinyal vereceği bilinmez dedi kısacası hap düşüğe sebebiyet değilmiş. rahatlıkla içilebilir demişti. beni drm rahatlattı. benim yarın yumurtlama gününm dün gece ovitrelle çatlatma iğnemi oldum şu saat itibariyle kasık ağrım falan yok. bendemi sorun var acaba herkes ağrım var yazmış. bakalım asıl gün yarın ne olacak.
cemreciğim valla bizim Dr da kendinden çok emin konuştu zararı yok diye. Prospektüste de yazmıyor böyle bir şey. Ama yine de korktum valla ne yalan söyleyeyim.
Canım boşver, sevin ağrım yok diye. Herkesin bünyesi ayrıdır. Hatta aynı kişinin gebelikleri bile farklı oluyormuş. İnşallah bizim sıpalar ağrısın dertsiz gelir bir an önce..
Bayanlar merhaba
Benim dr hiç bahsetmedi böyle rahim duvarı inceliğinden..
Acaba baktı da sorun olmadığı için mi bişey demedi yoksa bakmadı mı?? Ben gittiğimde soracaktım unutuyorum hep. Rahim duvarının inceliği ve rahim boyu çok önemliymiş düşük falan açısından... benimkine baktı mı acaba yaaa onu da düşünüp bakmıştır herhalde nasıl bakıyor yumurtalara bakarken mi ultrasonla??
Ultrasonla yumurtalıklarına bakarken zarın kalınlığına da bakıyor. Seninki normal boyutta olduğu için bir şey dememiştik tatlım. İçin rahat olsun bence...
selam canım hoşgeldin evet bende aşılama yaptırdm bana doktorum 36 saat öncesinden catlatma iğnesi vermişti gece yarısı vuruldum iğnemi dünde aşılama oldum ve cok basit gecti korktum önce kendımı sıktım ama hiçte korkulacak bi tarafı yokmuş gayet iyiydi.... ben ankara gazi hastanesi tüp bebek merkezınde yaptırdım... doktorum özeline gidiyordum ama doktorum gazi hastanesine bağlıymış orda yaptık hiç para ödemedik :)
Canım Dr unun adını öğrenebilir miyim? Ben de ankara'dayım da... Şu ikizlere mi gidiyorsun yoksa??
birde hamile kalmıss birini bulmusken soru verem garii şimdi kasık agrısı batma falan cok gec basladı (diger aylara nazaran) sonra 2 gun önce goguslerim acımaya basladı simdide gecti arada elledigimde acıyor ama cok az kasık agrım var sag tarafımda daha cokk ama ikisindede tatlı krızımde tuttu şimdi bunlar adet belirtisi diger aylarla aynı hamilelikdede böylemi oluyor birde alakası varmı bilmem karnımda agrıyo göbek deligim hızasında bir agrı giriyor.hamilemiyimmm :9: :9: bu soruları tümm hamile kalmıslar cevaplarsa seviniriz.cunku bizz bu belirtilerle hepp adet oluyoruz.hamile kalamadıgımızdan hamile oluncada böyleme merak ettim ayy ne cok konustum.:9: :9:
Canım hamilelik belirtilerini insanlar çok abartıyorlar. Ben 2 aylık hamileyken öğrendim hamile olduğumu. Hiç belirti vermedi. Hatta benim kanda da negatif çıkmıştı!!! O yüzden vücudumu hiç dinlemiyorum. İnsanlar 4 haftalık hamileyken başım dönüyor midem bulanıyor falan diyorlar ya bence onların hepsi psikolojik. daha hormonlar bile doğru dürüst salgılanmaya başlamadan belirtilerinin çıkması biraz tuhaf geliyor bana. yok öyle şeyler yani!!
Ben tek gerçek belirti tanırım o da regl geciktikten sonra yapılan betahcg....
kızlar bu 3 gun testleri adet oldugumuz gunu 1.gunmu sayıyoruz.yani bugun adet oldum 1 yarın 2 persembe test yaptırcam oyle dimi cvp acil cunku rendevu alıcam.
Evet 1. Gün sayıyorsun.
Ben adet olduuummmm bak hiç yanıtmaz beni bu belirtiler ama cook agrım var vee aglıyorum.senle konustukdan sonra wc gittim gördum
Üzüldüm canım. Umarım bu 9 ay boyunca son görüşün olur...

evet canım kısmet degilmiş ben belirtilerden hemen anladım bebiş yok.ve o gunden beri aglıyorum dun gece 4 e kadar bugun gunduz ve bu aksam arada durarak arada gülerek arada aglayarak gectim yarın olurum dıyordum bu aksam geldi daha iyi oldu gercekle yuzlesmek cunku insan acaba diyor simdi bile ustunemi göruyorummm diyorr yani ama cook agrım varr bu aydan cok umutluyduumm.şimdi dr degistirip testleri yeniden yapcam hem elimde test sonucları olur şimdi daha bilgiliyım bende incelerim testleri burda sorarım falan ama o zaman dr sorun yok dediginde inanmıstım yani sorun yokda niye böyle dimi ?

O kadar heba etme kendini, stres de çok etkiliyor bizi. Zamanı var belli.
benim iki günüm var bugün test yaptım negatif. Akşam belimin ağrısından uyuyamadım. Adet olucam bende belli:(

Bugün kotrolde yumurtalar 18ve 19 milim rahim çeperi kalınlığında 7,64 çıktı. Çeperin kaılnlaşması için tabi ilaç verdi estrofem diye bi tablet günde 1 adet içiyorum.Yarında kullan son dedi yani toplamda 3 gün kullanmış olucam ve yarın çatlatma iğnesini vurucam. Bu arada çatlatma iğnesi için 2 seçenek sundu karından vurulan iğne ve popodan vurulan diye basitçe anlattı aralarındaki fark sadece fiyatı dedi.Buda eczanelerin kar etmemeleri sebei ile kalçadan vurulanı getirtmiyolar dedi bilgilerinize:)))))))

anadolu yakası canım tüp yaptırmıcam ama ordakı dr daha bilgili diye ama dr yapalım derse yaptırırım cunku beklemek yordu beni benn coookkk uzun zamandır istıyoruuummm.

şimdi benim gittiğim hastane öyle araştırıp öyle gittim çünkü değiştirdim doktorumu hiç bir bilgi vermiyor .sana bahsettiğim yerde tüb bebek merkezi doktorları öyle anlayışlıki.evet bazı doktorlar gibi hiç birşeyin sonucun araştırmadan klomene başlattı.dünkü doktorum kızamıkçık testine varana kadar herşeyi yaptırdı.

Back