canım ne gibi belirtilerin oldu.yani (akıntı kabızlık göğüs uçları karın şişkinliği )falan oldu mu olduysa kaçıncı günde başladı.klomeni tek başına kullanarak mı hamile kaldın yoksa sana iğne falan verdi mi klomenle hamile kalanlar bizi bilgilendirirse sevinirim.bendeki sorun sana yazdığım parantez içindekiler.
klomen ilacın bittikten sonra seni adetin 10, 12, 14, 16. gunleri cagirip alttan yumurtaliklarina bakip gelisip gelismedigi gelisiyorsa ne zaman catlayacagi catlamaya yakin sik iliski onerecek .ve sakin ayaklarini corapsiz birakma cunku yumurtaliklara etki ediyor. kafana takilan bir sey olursa sorarsin kac yillik evlisin
aranızda yumurta takibi yaptırmadan klomen kullanan oldu mu kızlar :26:bu ay bana doktorum pko teşhisi koydu ve klomen+deltacortril+duphaston verdi. bu şekilde kullananız var mı acaba :44:
ben anestezili oldum canım hiçbişe hissetmedim benim sonrası kabustu enfeksiyon kaptım filmden korkmaa bnce ama enfeksiyona karsı antibiyotik falan al doktoruna sor bunu gecmiş olsun
kızlar bende izmitteyim konak hastanesinde erkan türköze randevu aldım saatinde girilmiyo diyorlar doğrumu mesela randevun 2 deyse 5te ancak girersin diyolargölcükte aile tıp merkezinde faruk karakaya varmış o çok iyi bir dr.muş aranızda giden oldumu
Hanımlar sizleri doktorunuz klomen hapı bitince kaçıncı günü çağrıyor? doktorum bana ilaç bitince 5 gün sonra gel dedi yani bi kaç gün daha erken veya geç gidenler olmuşda etki edermi iki üç gün ?
zd86 nbr
bir önceki yazımı okudun mu bilmiyorum ama Erkan TÜRKÖZ bana başka doktor tavsiye etti, çok moralim bozuldu. boşu boşuna 2 ay gittim, bir sürüde para verdim. adam bana başka doktor önerdi
zd86 heralde geçmişi okuyorsun, çıkmak zorundayım.
görüşürüz hoşçakal
merhaba;
beni de aranıza alır mısınız:)
bu ay klomene başlayacağız.adeti bekliyorum.
arkadaşlar birşey sormak istiyorum size benim klomen biteli 3 gün oldu pazartesi doktora gidecem fakat klomenden dolayı ne bir bel ağrısı ne de başka hiç bir belirti yok.bu yumoşlar büyümemiş anlamına mı gelir acaba? bir fikriniz var mı?
selam kızlar sürekli gelemiyorum yarın aşılamam olacak ilk aşılama deneyimim biraz heyecanlıyım bakalım hayırlısı artık
slm bende klomene yeni başlayanlardanım 3. günü itibariyle başladım 5 gün kullandım dün dr gittim baktı 3 tane yumurta oluşmuş ve bendede hiç ağrı olmadı hala daha yok boyutlarıda gayet normal dedi sıkıntı yok dedi. ağrın yok diye üzülme yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?