uzulme canim erir ins.sen kendini uzme bundada vardir bir hayir.kızlar bir kaç gündür giremiyodum cuma günü izmite geri döndüm ve cumartesi doktora gittim malum adet oldum ya doktor ultrasyonla baktı ve nurtopu gibi kistimiz olmuş dedi benim neden her korktuğum başıma geliyo anlamış değilim bir tane daha varmış oda kist olma yolunda dedi şok oldum tek yumurtam olmuşken nasıl iki tane kist olma ihtimali oluyo neyse doktor yasmin verdi bu ay bekliycez malesef klomenin riski bu dedi yasminle kisti eritecez 1 ayda erirmi acaba bilmiyorum. ne düşüneceğimide bilmiyorum. sakın bebek tedavisi uygularken neden yasmin veriyo doktor deme dedi kisti eritecez dedi. adet olunca gel dedi bir dahaki ay. işe başlıycam sanırım görüşmeye gidecem hafta içi belki biraz kendimi oyalarım bu ay size katılamıyorum yani canlarım bebek bekleyişinde üzgünüm
selam kızlarr..
uzun bi aradan sonra size yazmak istedim..
bildiğiniz üzre klomenin ilk ayında hamile kalmıştım..
ve boş gebelik teşhisi konuldu
salı günü 9 haftalık gebeliğim kürtaj yoluyla sona erdi çok ama çok üzgünüm..
doktorum keseyi incelemeye gönderdi sebebini çok merak ediyorum ..
sizlerden hamile kalan var mı?
ne durumdasınız ?
Herkese selam
cmt günü kontrole gittim 1 tane yumurtam vardı 20 mm, iğnemi yaptım hayırlısı artık olmazsa nisanda aşılama yaptırıcaz
aşılamadan ümitliyim dr klomen yerine iğne ile yumurta elde edicez daha çok olur dedi ve 3-4 yumurta olur dedi
iğneyi sigorta karşılamıyormuş tanesi 50 tl dedi 10 tane kullanabilirz duruma göre bakıcaz dedi yani 500 tl
aşılamada yani sperm yıkama 210 tl yani maksimum 750 tl ye olacak inşallah aşılama vesilem olur da rabbim ol diyiverir bana ve hepimize....
mrb arkadaşlar daha önce yazmıştım klomen kullandıgımı bu ayda kullandım knt dr bana igne yaptı göbekten çatlatma için 3 gün oldu önce agırmıyodu ama bugün çok agrıyo beraberlikten mi yoksa çatladı tuttumu ha bu arada bilen varmı bilmiyorum ama benim göbegim düşmüş onu kaldırmadan olmaz diyolar şizce bi aslı varmıdır bu şekilde olan varmı acaba lütfen yardım edin ve şimdi kaldırtırsam bi zararı olurmu
Kizlar selam,
Klomen kullaninca ovulasyon testleri dogru sonuc verir mi? Catlatma ignesi olmadan tabii..
evet veriyor ancak ovulasyon testleri yumurtlama/çatlama olduğunun değil olacağının habercisi.
umarım tutmusdurr bebişin senınle olsun... bende bugun klomene basladım hadı hayırlısı ısallah ...Kızlar selam ,
08 Mart Cuma günü ilk aşılamamı yaptırdım .Hiç acımadı doktorumun eli çok hafif. Bugün 4. günüm belirti felan yok. Zaten daha erken bellirtiler için . Dualarınızı bekliyorum Kızlar Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
mrb arkadaşlar daha önce yazmıştım klomen kullandıgımı bu ayda kullandım knt dr bana igne yaptı göbekten çatlatma için 3 gün oldu önce agırmıyodu ama bugün çok agrıyo beraberlikten mi yoksa çatladı tuttumu ha bu arada bilen varmı bilmiyorum ama benim göbegim düşmüş onu kaldırmadan olmaz diyolar şizce bi aslı varmıdır bu şekilde olan varmı acaba lütfen yardım edin ve şimdi kaldırtırsam bi zararı olurmu
umarım tutmusdurr bebişin senınle olsun... bende bugun klomene basladım hadı hayırlısı ısallah ...
umarım tutmusdurr bebişin senınle olsun... bende bugun klomene basladım hadı hayırlısı ısallah ...
uuuuffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff oooooooffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff uuufffffffffffffffffffffffffffff artık kımse gelmıyorr.
arkadaşım neden bu kadar streslisin,konuşmak istermisin,anlat istersen geçer bir nebze olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?