Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

uzulme canim erir ins.sen kendini uzme bundada vardir bir hayir.

4 gündür klomen kullanıyorum yarın son. 3 martta regl olmuştum.. yarın son klomeni kullanıp doktora gidicem yumurta takibi için. Ama bugün sol yanımda ağrı, bel ağrısı ve çok fazla baş ağrım var. Neden olabilir sizce ? Ağrı kesici kullanmalımıyım?

çokkkk geçmiş olsn cnm herşeyde bi hayır vardır diyelim kısmet böyleymiş inşallah en kısa zamanda yine hamile kalır sağlkla kucağına alırsın..

Herkese selam
cmt günü kontrole gittim 1 tane yumurtam vardı 20 mm, iğnemi yaptım hayırlısı artık olmazsa nisanda aşılama yaptırıcaz
aşılamadan ümitliyim dr klomen yerine iğne ile yumurta elde edicez daha çok olur dedi ve 3-4 yumurta olur dedi
iğneyi sigorta karşılamıyormuş tanesi 50 tl dedi 10 tane kullanabilirz duruma göre bakıcaz dedi yani 500 tl
aşılamada yani sperm yıkama 210 tl yani maksimum 750 tl ye olacak inşallah aşılama vesilem olur da rabbim ol diyiverir bana ve hepimize....

hayirlisi canim belki gerek kalmaz bu ayy tutar dur bakalim sende bir sonraki ayin planini yaptin bile

mrb arkadaşlar daha önce yazmıştım klomen kullandıgımı bu ayda kullandım knt dr bana igne yaptı göbekten çatlatma için 3 gün oldu önce agırmıyodu ama bugün çok agrıyo beraberlikten mi yoksa çatladı tuttumu ha bu arada bilen varmı bilmiyorum ama benim göbegim düşmüş onu kaldırmadan olmaz diyolar şizce bi aslı varmıdır bu şekilde olan varmı acaba lütfen yardım edin ve şimdi kaldırtırsam bi zararı olurmu

Hic bir fikrim yok yaa(

benim doktorda adetin 3 günü klomene başlattı 14 gün boyunca içtim 14 gün doktora gittim bana ilişki verdi bir gün arayla iğne vermedi gerek yok onlar çatlıcak dedi sonrada duphaston içdedi adet olunca bırak dedi bu gibi durumda hamile kalan varmı

evet veriyor ancak ovulasyon testleri yumurtlama/çatlama olduğunun değil olacağının habercisi.

Kızlar selam ,

08 Mart Cuma günü ilk aşılamamı yaptırdım .Hiç acımadı doktorumun eli çok hafif. Bugün 4. günüm belirti felan yok. Zaten daha erken bellirtiler için . Dualarınızı bekliyorum Kızlar Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

umarım tutmusdurr bebişin senınle olsun... bende bugun klomene basladım hadı hayırlısı ısallah ...

arkadaşlar bununla ilgili bi bilgisi olan yokmu içinizde lütfen yardım edin

arkadaşlar mrb,az önce doktordan geldim 2 tane yumoşum olmuş,ovitrelle verdi,acaba aranızda kullanan var mı bu iğneyi?

uuuuffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff oooooooffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff uuufffffffffffffffffffffffffffff artık kımse gelmıyorr.

uuuuffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff oooooooffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff uuufffffffffffffffffffffffffffff artık kımse gelmıyorr.

arkadaşım neden bu kadar streslisin,konuşmak istermisin,anlat istersen geçer bir nebze olsun..

selamlar bende yeni üyeyim ve gün sayıyorum ama zaman hiç geçmiyor bende sadece klomen kullandım şuan beklemedeyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…