• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

merhaba ilk defamı kullandın klomeni

hayır geçen yıl haziran ayında kullanmıştım ve maalesef kimyasal gebelik oldu :( ve geçen sene kendi haline bırakmaya karar verdik ve olmadı maalesef bu ay yeniden kullandım ve cuma dok gittim üç yumurtam olduğu görüldü bakalım bekliyorum ama nedense mutsuzum :( peki sen?

hayır geçen yıl haziran ayında kullanmıştım ve maalesef kimyasal gebelik oldu :( ve geçen sene kendi haline bırakmaya karar verdik ve olmadı maalesef bu ay yeniden kullandım ve cuma dok gittim üç yumurtam olduğu görüldü bakalım bekliyorum ama nedense mutsuzum :( peki sen?

inşşş. cnm olur umutsuz olma benimde bu ay 3 yumurtam oldu çatlatma iğnesi vurdum cumartesi günü ben daha öncede kullanmıştım bu 2. ayım yine olmazsa önümüzdeki ay aşılama yapılacak

inşşş. cnm olur umutsuz olma benimde bu ay 3 yumurtam oldu çatlatma iğnesi vurdum cumartesi günü ben daha öncede kullanmıştım bu 2. ayım yine olmazsa önümüzdeki ay aşılama yapılacak

inşşş.. seninde ve tüm bekleyenlerinde olur bi sorun yok diolar ama olmuyo işte bir yılı geçti olmadı daha 3 yıllıkta evliyim sizde varmıydı bir sorun?

inşşş.. seninde ve tüm bekleyenlerinde olur bi sorun yok diolar ama olmuyo işte bir yılı geçti olmadı daha 3 yıllıkta evliyim sizde varmıydı bir sorun?

aminnn cnm inşş sende daha fazla beklemezsin hemencecik hamile kalırsın bende 11 yıllık evliyim 9 yıldırda cocuk istiyoruz ama olmadı bende yumurta rezervi az cnm sorun bu gerçi oda ilaçla istenilen gibi oluyo ama hamile kalamadım

aminnn cnm inşş sende daha fazla beklemezsin hemencecik hamile kalırsın bende 11 yıllık evliyim 9 yıldırda cocuk istiyoruz ama olmadı bende yumurta rezervi az cnm sorun bu gerçi oda ilaçla istenilen gibi oluyo ama hamile kalamadım

bunları duyunca kendi sabırsızlığıma kızıyorum inş olur bu arada beklenmeyen adet tarihin ne..

cevabın iç teşekkür ederim arkadaşım,yarın doktor randevum var bakalım ne çıkacak??

canım bende bugün doktora gittim. 12.günüm ve bana buakşam vurulmam için 2 adet ovitrelle adında iğne verdi hatta şimdi onu vurdurup öle açtım interneti. yapılan yorumları okudumda bu iğneden sonra kasık ağrısı oluyormuş umarım olmaz. gerçi klomeni kullanıp aynı ağrıyı çektiğini yazanlarda olmuştu ama bende ağrı falan olmadı. inşallah yine olmaz. gerçi insan herşeye razı oluyor bebiş glsin diye. bide bugün ben hamile olan bir arkadaşımla beraber gittim drmua onunda kontrolü vardı ultrasonda gördüm her halini içim gitti Allah bizlere nasip etsin İNŞALLAH .

canım bende bugün doktora gittim. 12.günüm ve bana buakşam vurulmam için 2 adet ovitrelle adında iğne verdi hatta şimdi onu vurdurup öle açtım interneti. yapılan yorumları okudumda bu iğneden sonra kasık ağrısı oluyormuş umarım olmaz. gerçi klomeni kullanıp aynı ağrıyı çektiğini yazanlarda olmuştu ama bende ağrı falan olmadı. inşallah yine olmaz. gerçi insan herşeye razı oluyor bebiş glsin diye. bide bugün ben hamile olan bir arkadaşımla beraber gittim drmua onunda kontrolü vardı ultrasonda gördüm her halini içim gitti Allah bizlere nasip etsin İNŞALLAH

ALLAH hepimize nasip eder inş.. o anları yaşamayı :(

iştegün geldi yrn gidiyorz doktora..stresten mdir nedir karnıma ağrılar giriyo:/ bakalm ne dicek hayrlısı

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım:)
4 martta kolomene başladım 5.gününsonunda yani cumartesi dokt0ra gittim 2 yumurta oluşmştu 13 ve 14 milim bugünki kontrolde de 16 ve 17 milim olmuş ama rahim çeperi ince olduğu için ilaç verdi sanırım çarşamba çatlatma iğnesi vurulacam bakalım ne olacak:(

4 martta kolomene başladım 5.gününsonunda yani cumartesi dokt0ra gittim 2 yumurta oluşmştu 13 ve 14 milim bugünki kontrolde de 16 ve 17 milim olmuş ama rahim çeperi ince olduğu için ilaç verdi sanırım çarşamba çatlatma iğnesi vurulacam bakalım ne olacak:(
Canım seninle aynı gidiyoruz:23:ben de 6 Mart'ta içmeye başladım. Bugün Dr a gittim 2 yumurtam var, biri 13 diğeri15 mm. Bana da endometriyumun çok ince dedi ve Perşembe çağırdı. Ben de çok dert ettim kendime bu inceliği.
Senin endometriumun kalınlığı Cumartesi kontrolde kaç çıktı canım? Bir de kalınlaştırmak için ne ilacı verdi?

hemen hemen aynı tarihlerde gitmişiz dr ve ilaç kullanmışız canım. benimde martın 2 de idi dr gidişim ve banada klomen verdi adetimin 3. günü idi o tarih. 5 kullandım ve 10. gün 12. gün olmak üzere 2 defa çağırdı vajinadan ultrasonla baktı benim 3 adet yumurtam oldu. dr söylemesi 2-3 arası normalmiş daha fazlasınnı uygun görmüyoruz dedi. boyjtlarıda 19-17.5-16. ovitrelle diye 2 adet çatlatma iğnesi verdi buakşam oldum. ilişkiye girilecek günleride söyledi. bide jel verdi ahim içi ince diye.

Canım seninle aynı gidiyoruz:23:ben de 6 Mart'ta içmeye başladım. Bugün Dr a gittim 2 yumurtam var, biri 13 diğeri15 mm. Bana da endometriyumun çok ince dedi ve Perşembe çağırdı. Ben de çok dert ettim kendime bu inceliği.
Senin endometriumun kalınlığı Cumartesi kontrolde kaç çıktı canım? Bir de kalınlaştırmak için ne ilacı verdi?

bende aynı durumdan müzdaribim arkadaşlar bana hap ve jel verdi hapın ismi estrofem 2mg jelin ismi ise crinone umarım işe yarar.

merhaba kızlar.bende 10 aydır uğraşıyorum bebiş olmuyor hiç ilaç kullanmadım şimdiye kadar ama bu ay olmazsa dr.a gidip takip yaptırmak istiyorum.aralık vajinal usg ile baktığında 4+ 1 yumurta vardı dr. iyi demişti.progesteron testimde iyi çıktı onuda şubatta yaptırdım.eşimde biraz hareket sıkıntısı vardı.aslında yumurtluyorum ama olmyor dr banadamı böyle yumurta geliştirici ilaçlar ve iğne verir.birde yumurta takibinin ayrı ücretimi var yoksa sadece muayne ve ilaç ücretlerimi.şimdiden teşekkürler cvplarınız için.

merhaba kızlar.bende 10 aydır uğraşıyorum bebiş olmuyor hiç ilaç kullanmadım şimdiye kadar ama bu ay olmazsa dr.a gidip takip yaptırmak istiyorum.aralık vajinal usg ile baktığında 4+ 1 yumurta vardı dr. iyi demişti.progesteron testimde iyi çıktı onuda şubatta yaptırdım.eşimde biraz hareket sıkıntısı vardı.aslında yumurtluyorum ama olmyor dr banadamı böyle yumurta geliştirici ilaçlar ve iğne verir.birde yumurta takibinin ayrı ücretimi var yoksa sadece muayne ve ilaç ücretlerimi.şimdiden teşekkürler cvplarınız için.

slm arkadaşım bende özel bir hastaneye gidiyorum ilk gittiğimde muayene ücreti ödüyorsun sonrasında 10 günlük süreçte ödemiyorum kontrol yerine geçiyor yani yumurta takibi yaparken ayrıca ücretlendirme olmuyor. 2 defa takibe çağırdı zaten ve ben ödeme yapmadım. bir sonaki gidişimde tekrar ücret ödiyeceğim. büyük ihtimalle sanada yumurtaların için hap vericek sonrasındada çatlatma iğnesi verir. benimde senin gibi hiç sıkıntım yok yumurtlama konusunda ama eşimin morfolojisi 2 buyüzden evicap adında bir vitamin kullanıyor şimdi spermleri harekete geçiriyormuş bide ben keçiboynuzu kürü yapıyorum eşime bakalım fayda edecekmi?

Back