Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

Evet ilk defa kullandım bakalım neler olacak güzel haberler verelim birbirimize =)

bende ilk defa kullandım bu ay bir gelişme olmadı yumoş takibde yaptırdım büyümediler.birbirimizi tanıyalım mı kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin nerde oturuyon

Canımsın inşallah. Erken olduğunun farkındayım da hazır kan verirken oda olsun dedim.
en azından yumurtlamanın olması içimi çook rahatlattı. Şükürler olsun.

hayatım sevindim senin adına yumurtlama varsa bu günleri kaçırma kocişi yakala

ya çok üzüldüm gerçekten klomen düşük arttırıyor mu?

benim klomen kullandığım hamileliğim düşükle sonuçlandı o yüzden yine aynı şeyi yaşamak istemiyorum.

merhaba.. ben de bgn yine regl olunca aradm doktorumu salı gününe randevu verdi ( adetmin 5.günü oluyor) yumurta takibiyle başlayacağız demişti.. yumurta takibi klomenle mi oluyor? Ne yapılacak hiçbirşey bilmiyorum =( umutlanp umutlanp üzülmekten yorldm artk hayrlısı olsun inşallah.. bana yumurta takibini anlatabilecek biri var mı acaba? nolcak şimdi?

merhaba kızlar

ben dün adet oldum bugün doktora gittim 2. kez klomene başlıyorum yarın sabah aksam içeceğim merak ettiklerimi sordum bazıları beşinci gün kullanıyo dedim onlar polikistikover dedi bide bana cyclo-progynova verdi klomen bitince diğer 3 gün bunu kullanacağım bu rahim duvarını kalınlaştırıyormuş haftaya cumartesi kontrole gideceğim klomen tedavisi olmazsa rahim filmi dedi ben korkuyorum dedim oda bu hastanede ağrılı oluyor ama başka bi hastane söyledi balon yöntemi ile yapıyorlar ağrısız oluyo dedi. (ama ben yine korkuyorum ) inşallah bu ay olurda hayırlısı ile gerek kalmaz yaa

evet canım yumurta takibi klomenle olyor kullanıyorsun sonra dr bakıyor yumurtan büyümüşmü diye ona göre ilişki öneriyor

bnm işlemler brz tersinden oldu, ben önce rahim filmi çektrdim, anezteziyle çektrdim, hiçbşy hissetmedim çok kolay oldu insan her halikarda gerilio tabii ama 15 dak.da bitti gitti.tüplerde sorun yoktu Allahtan..işte şmdi de sıra yumurta takibinde..inşallah işe yarar..bu arada ben pkolu değilm ama beni de 5.güne çağırdı doktor:S vardr bi bildiği heralde bilemedm ben

hımm doktordan doktora değişiyor işte cnm çatlatma iğnesi yaparmı bilmiyorum cnm kimine yaptırıyor kimine kendi çatlar diyormuş

klomen ilacın bittikten sonra seni adetin 10, 12, 14, 16. gunleri cagirip alttan yumurtaliklarina bakip gelisip gelismedigi gelisiyorsa ne zaman catlayacagi catlamaya yakin sik iliski onerecek .ve sakin ayaklarini corapsiz birakma cunku yumurtaliklara etki ediyor. kafana takilan bir sey olursa sorarsin kac yillik evlisin

selam kızlar ben gecen ay klomen kullanmıştım bu ay vermedi ama benim sol agırlıkta arada sagdada kasık agrım oluyor benim 12.günüm acaba yumurtamı büyüyor ben önceden böle bişey hissetmezdim klomenden sonra bu ay gene oldu agrı bu durmu yaşayan varmı yoksa korkmalımıyım

ben anestezili oldum canım hiçbişe hissetmedim benim sonrası kabustu enfeksiyon kaptım filmden korkmaa bnce ama enfeksiyona karsı antibiyotik falan al doktoruna sor bunu gecmiş olsun

tesekkurler 3.ıgnemı oldun nasıl ögrendin bizi bilgilendirebilirmisin

kusura bakma pek internete girmiyorum..benim doktorum bana hiç iğne vermedi zaten yeterince gelişiyor çatlar diyordu..öyle de oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…