• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

canım ne gibi belirtilerin oldu.yani (akıntı kabızlık göğüs uçları karın şişkinliği )falan oldu mu olduysa kaçıncı günde başladı.klomeni tek başına kullanarak mı hamile kaldın yoksa sana iğne falan verdi mi klomenle hamile kalanlar bizi bilgilendirirse sevinirim.bendeki sorun sana yazdığım parantez içindekiler.

ben her ay kendimde belirti aradım ama hamile kaldığımı belirtiyle anlayamadım maalesef çünkü hiç belirtim olmadı çok şükür hala da yok diyebilirim..sadece göğüs hassasiyeti çok fazlaydı ama klomenin yan etkileri arasında bu var prospektüsü okursanız..hala devam eden tek belirtim göğüsler beni mahvediyor..darısı başına canım..

klomen ilacın bittikten sonra seni adetin 10, 12, 14, 16. gunleri cagirip alttan yumurtaliklarina bakip gelisip gelismedigi gelisiyorsa ne zaman catlayacagi catlamaya yakin sik iliski onerecek .ve sakin ayaklarini corapsiz birakma cunku yumurtaliklara etki ediyor. kafana takilan bir sey olursa sorarsin kac yillik evlisin

sağol balam_, 3 yıl olacak evleneli, ama ilk yıl korunmuştuk, sonra da eşim askere gtti geldi derken son 1,5 yıldr deniyoruz sayılır..önce stresten fln dedik, hayatmzdaki streslerden kurtulduk..şimdi her şey Allaha şükür yolunda..ama gelen yok =/

aranızda yumurta takibi yaptırmadan klomen kullanan oldu mu kızlar :26:bu ay bana doktorum pko teşhisi koydu ve klomen+deltacortril+duphaston verdi. bu şekilde kullananız var mı acaba :44:

ben anestezili oldum canım hiçbişe hissetmedim benim sonrası kabustu enfeksiyon kaptım filmden korkmaa bnce ama enfeksiyona karsı antibiyotik falan al doktoruna sor bunu gecmiş olsun

sağol canım devlettemi yaptırdın özelde mi

kızlar bende izmitteyim konak hastanesinde erkan türköze randevu aldım saatinde girilmiyo diyorlar doğrumu mesela randevun 2 deyse 5te ancak girersin diyolar:37: gölcükte aile tıp merkezinde faruk karakaya varmış o çok iyi bir dr.muş aranızda giden oldumu

mrb.cnm.

kesinlikle tavsiye etmiyorum. bende 2 aydır Erkan TÜRKÖZ'e gittim ve klomen tedavisindeydim. Bu ayda adet görünce bana sen bir infertilite merkezine git dedi, ve bana doktor ismi verdi.

bende size gelmiyim mi yani dedim, yok bana gelme dedi. yani aşılama bile yapmadı. Ayrıca çok kesinlikle randevu saati falan diye birşey yok 4-5 saati buluyor bekleme süresi üstelik her hastaya da 5 dk.falan zor ayırıyor.

Ayrıca bana başka doktor önermese bile ben de bir dahaki ay ona gitmeyi düşünmüyordum, çünkü çok üstünkörü bakıyor. Yani hamile olan insan takibini ona yaptırabilir ama bizim gibi infertilite sorunu olanlarla ilgilenebilecek bir doktor değil. doktorun yaklaşımınıda ciddiyetsiz buldum.

yardımcı olmak adına söylüyorum, bunlar benim fikirlerim istersen git sende bir dene.

benim sorunuma gelince, hiç bir sorunum yok, yani sebepsiz infertilite....:53:

zd86 nbr :3:

bir önceki yazımı okudun mu bilmiyorum ama Erkan TÜRKÖZ bana başka doktor tavsiye etti, çok moralim bozuldu. boşu boşuna 2 ay gittim, bir sürüde para verdim. adam bana başka doktor önerdi :57:

Hanımlar sizleri doktorunuz klomen hapı bitince kaçıncı günü çağrıyor? doktorum bana ilaç bitince 5 gün sonra gel dedi yani bi kaç gün daha erken veya geç gidenler olmuşda etki edermi iki üç gün ?

Hanımlar sizleri doktorunuz klomen hapı bitince kaçıncı günü çağrıyor? doktorum bana ilaç bitince 5 gün sonra gel dedi yani bi kaç gün daha erken veya geç gidenler olmuşda etki edermi iki üç gün ?

arkadaşım benimde klomenim biteli bugün 5 gün oldu yarın doktoruma gidecem,bakalım ne diyecek,benide 5 gün sonra çağırdı yani..

zd86 nbr :3:

bir önceki yazımı okudun mu bilmiyorum ama Erkan TÜRKÖZ bana başka doktor tavsiye etti, çok moralim bozuldu. boşu boşuna 2 ay gittim, bir sürüde para verdim. adam bana başka doktor önerdi :57:

zd86 heralde geçmişi okuyorsun, çıkmak zorundayım.

görüşürüz hoşçakal :43:

canım simdi gördum yazılarını valla o dr tanımıyorum ama sizin orda unlu anladıgım kadarıyla bosver sende onerdigine git belki o ondan daha ıyı anlıyodur canım.sence önerdigi dr gitmeni para içinmi yoksa o dr daha iyi diyemı gitmeni istedi merak ettim.bazen bize döner sermaye diye bakmıyor degiller.

merhaba;

beni de aranıza alır mısınız:)

bu ay klomene başlayacağız.adeti bekliyorum.

kızlar bir kaç gündür giremiyodum cuma günü izmite geri döndüm ve cumartesi doktora gittim malum adet oldum ya doktor ultrasyonla baktı ve nurtopu gibi kistimiz olmuş dedi benim neden her korktuğum başıma geliyo anlamış değilim bir tane daha varmış oda kist olma yolunda dedi şok oldum tek yumurtam olmuşken nasıl iki tane kist olma ihtimali oluyo neyse doktor yasmin verdi bu ay bekliycez malesef klomenin riski bu dedi yasminle kisti eritecez 1 ayda erirmi acaba bilmiyorum. ne düşüneceğimide bilmiyorum. sakın bebek tedavisi uygularken neden yasmin veriyo doktor deme dedi kisti eritecez dedi. adet olunca gel dedi bir dahaki ay. işe başlıycam sanırım görüşmeye gidecem hafta içi belki biraz kendimi oyalarım bu ay size katılamıyorum yani canlarım bebek bekleyişinde üzgünüm :(

selam kızlar sürekli gelemiyorum yarın aşılamam olacak ilk aşılama deneyimim biraz heyecanlıyım bakalım hayırlısı artık :31:

siteye yeni üye oldum 6 aydır bebek istiyoruz ama gelmedi sıpa :) dr gittik çok şükür değerlerimiz normal ama zamanını bekliyor sanırım. zaman beni geriyor artık. :(( bu ay klomene başladım. adetimin 3. günü itibariyle kullanmaya başladım günde 2 tane olarak. cumartesi kontrole gittim 3 tane yumurtam olmuş yarın yine gideceğim sanırım değerlendirilmesi gerekn günleri söyleyecek. umarım bu olur bu ay.

arkadaşlar birşey sormak istiyorum size benim klomen biteli 3 gün oldu pazartesi doktora gidecem fakat klomenden dolayı ne bir bel ağrısı ne de başka hiç bir belirti yok.bu yumoşlar büyümemiş anlamına mı gelir acaba? bir fikriniz var mı?

slm bende klomene yeni başlayanlardanım 3. günü itibariyle başladım 5 gün kullandım dün dr gittim baktı 3 tane yumurta oluşmuş ve bendede hiç ağrı olmadı hala daha yok boyutlarıda gayet normal dedi sıkıntı yok dedi. ağrın yok diye üzülme yani.

slm bende klomene yeni başlayanlardanım 3. günü itibariyle başladım 5 gün kullandım dün dr gittim baktı 3 tane yumurta oluşmuş ve bendede hiç ağrı olmadı hala daha yok boyutlarıda gayet normal dedi sıkıntı yok dedi. ağrın yok diye üzülme yani.

cevabın iç teşekkür ederim arkadaşım,yarın doktor randevum var bakalım ne çıkacak??

kızlar ben dün çatlatma iqnemi oldum 2 yumoşum vardı biri büyük biri daha küçük... aynı zamanda ovülasyon testi yapıyorum bu sabah yumurtam çatlamış hayırlısı bakalım..nedendir bilmiyorum hiç ümidim yok :50:

Back