• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

canım benim çok sevindim valla neden biliyormusun hamile olduğunu hissedenler hep adet oluyor zaten,:1:

sen hissetmiyorsan doğru yoldasın demektiiiirr, inşallah belirti falan da yoktur.:52:

ve mutlu haberi verirsin bize.. :16:

degilim dedim hic bir belirti yok canim zaten 13 dede adet olurum yeni aya yeni umutlarla baslarmiyim yoksa ara mi veririm bilmiyorum.

canim ben igne olmadim benim klomenle ilk ayimdi doktorum dedi olmazsa dozunu artiririz bugun 32.gunumdu

bence hergun yapma gerci idrarda da cikmama durumuda var istersen kan testti yaptir belirsizlikden kurtul.yada bekle gecikmede olabilir.canim

haklısın canım, zaten kocası tüccar gibi, Funda'da öyle bir tavır görmedim aksine çokta sempatik bir kadın, insana rahatlık hissettiriyor.

Bu Erkan TÜRKÖZ'ün çok iyi olduğunu duydum ondan gittim ama donanımlı hastane olsa ne olacak, adamın vakti yok, hasta başına 5 dk.düşüyor yani...

oda kötü canım funda hanım herşeyimle ilgileniyo yumurtan tam büyümedi yarın gel dedi vurup gönderebilirdi çatlatma iğnesini tekrar çağırdı ertesi gün herşeyi anlatıyo zaten bende aklıma takılan şeyleri soruyorum memenunum şimdilik bakalım

degilim dedim hic bir belirti yok canim zaten 13 dede adet olurum yeni aya yeni umutlarla baslarmiyim yoksa ara mi veririm bilmiyorum.

insan öyle veya böyle sonucu öğrenince tamam üzülüyor falan ama rahatlıyor da aynı zamanda...

öyle değilmi umut etmek, beklemek çok daha zor. en azından adet olunca rahatlıyorsun, kafandaki acaba mı acaba mı bitiyor.

ama sen inşallah bize güzel haberler verirsin zd86 :16:

insan öyle veya böyle sonucu öğrenince tamam üzülüyor falan ama rahatlıyor da aynı zamanda...

öyle değilmi umut etmek, beklemek çok daha zor. en azından adet olunca rahatlıyorsun, kafandaki acaba mı acaba mı bitiyor.

aynen canım adet oldum bir üzüldüm sonrada içim rahatladı giderim doktoruma yine denerim napim ölüm yok ya ucunda. ama dışarda hamileleri görünce üzülüyorum onu farkettim niye ben hamile kalamıyorumki diye insanlar kazara hamile kalıyolar hiç uğraşmıyolar biz ilaçla başaramıyoruz. zamanı var elbet allahım bizimde kucaklarımızı dolduracak inanıyorum ben

insallah canim ama testtim negatif cikti aksam sana anlattim ya o test belki ara veririm stresden olmuyordur.

oda kötü canım funda hanım herşeyimle ilgileniyo yumurtan tam büyümedi yarın gel dedi vurup gönderebilirdi çatlatma iğnesini tekrar çağırdı ertesi gün herşeyi anlatıyo zaten bende aklıma takılan şeyleri soruyorum memenunum şimdilik bakalım

evet canım, Erkan beni bir adetin 3.günü çağırıyor klomene başlatmak için ondan sonra 14.günü çağırıyor iğne yapmak için o kadar ondan sonrada adet gününü beklememi söylüyor.

yani 14.günden önce yada sonra bakmıyor..

bu arada sen Toki'de oturuyorsun Aile Tıp'a geliyorsun, ben Saraylıda oturuyorum Konak'a gidiyorum ne komikkk

yani senin gittiğin hastane bana çok yakın, benim gittiğim de sana yakıınn :60:

bence hergun yapma gerci idrarda da cikmama durumuda var istersen kan testti yaptir belirsizlikden kurtul.yada bekle gecikmede olabilir.canim

bizde sans yokki canim biliyorum canim belirtilerle kendimizi kandiriyoruz ama bisey cikmayacak tekrar basa donecez

insanlar dogurur dilenirken kullanmak icin bizde gozumuzden sakinmak isteriz ama gelmez yaramazlar.e bebekde gezdim dun zibinlara falan baktim cokk guzellerdi ama almiyorum.cunku dahada aci verir biliyorum

insallah canim ama testtim negatif cikti aksam sana anlattim ya o test belki ara veririm stresden olmuyordur.

canım akşam ne testi anlattın sen hatırlayamadım, ama ne olursa olsun 13 ü adet günündü senin ve bugün daha ayın 6'sı çok erken değilmi? umutsuzluğa kapılmak için..

olsun ama sen böyle düşün, sonra sürpriiiizzz inşallahhh...:nazar:. olmazsada olmasın canım bir dahaki ay belki ikiz olur :16:

canım akşam ne testi anlattın sen hatırlayamadım, ama ne olursa olsun 13 ü adet günündü senin ve bugün daha ayın 6'sı çok erken değilmi? umutsuzluğa kapılmak için..

olsun ama sen böyle düşün, sonra sürpriiiizzz inşallahhh...:nazar:. olmazsada olmasın canım bir dahaki ay belki ikiz olur :16:

ozel msj attim gelmedimi?

evet canım, Erkan beni bir adetin 3.günü çağırıyor klomene başlatmak için ondan sonra 14.günü çağırıyor iğne yapmak için o kadar ondan sonrada adet gününü beklememi söylüyor.

yani 14.günden önce yada sonra bakmıyor..

bu arada sen Toki'de oturuyorsun Aile Tıp'a geliyorsun, ben Saraylıda oturuyorum Konak'a gidiyorum ne komikkk

yani senin gittiğin hastane bana çok yakın, benim gittiğim de sana yakıınn :60:

konak tokiye yakın değilki canım ama o kadar sonuçta izmitte konak ben şirinköydeyim

canım sen progesteronuna baktırdınmı

yok canim oda ayri bir dert oldu zaten baktirmicam.2 saat dr kapisinda bekledim sonrada labatuvarda aletler bozukmus.yarin gitcekmisin falan aman olan oldu artik gitmicem yarin bir dahaki ay hem 3.gunu hem 21.gunu yaparim belki belkide hicbirsey yapmam oyle gelecekle plan yapmiyorum arebeks sim bu aksam:9:

insanlar dogurur dilenirken kullanmak icin bizde gozumuzden sakinmak isteriz ama gelmez yaramazlar.e bebekde gezdim dun zibinlara falan baktim cokk guzellerdi ama almiyorum.cunku dahada aci verir biliyorum

canım bende bugun arkadaşımın bebeğine birşeyler aldım civilden gezindim birazda öyle güzel şeyler varki almak istedim annem izin vermedi iyi değil dedi almak. 11 tane filan bebek yeleğim var benim hırkalarım patiklerim annemde bekliyolar bakıp bakıp iç geçiriyorum acaba bunları giyecek bir evladım olabilecekmi diye ya hiç olmazsa allahım korusun ya :26:

Son düzenleme:
aynen canım adet oldum bir üzüldüm sonrada içim rahatladı giderim doktoruma yine denerim napim ölüm yok ya ucunda. ama dışarda hamileleri görünce üzülüyorum onu farkettim niye ben hamile kalamıyorumki diye insanlar kazara hamile kalıyolar hiç uğraşmıyolar biz ilaçla başaramıyoruz. zamanı var elbet allahım bizimde kucaklarımızı dolduracak inanıyorum ben

canım senin hissetiklerin, anlayabiliyorum çünkü eltim evlendi daha ilk aydan hamile kaldı aynı anda benim abimin eşi doğum yaptı üstüne birde ablam hamile kaldı dışarı görmeyi bırak burnumun dibinde var zaten 3 tane ben o kadar uğraştım 9 ay olmadı ama inş bu ay oldu gibi gebellik testine göre yarın öğlen kanda belli olur artık

Back