Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

aklima bisey geldi 21.gun yapilan test ac tok fark edermi

insan korkuyo işte canım ya ne bileyim önceden dayanamaz yapardım bu sefer beklemek istiyorum. 21 martda doğum günüm inşallah doğum günü hediyem mercimeğim gelir diyorum :)

insallah canim allahim gonlune gore verir insallah :) bende bu ay gercekten korktugumun farkina vardim dun laboratuvara giderken ama bugun kacis yok randevumu aldim gitcem birazdan aksama dogru alirim heralde sonucu..

çok heyecanlı ya inşallah pozitif çıkar. benim de bugün iğneden sonra 3. günüm çok agrim var

Slm cnm hoşgeldin
listeyi buraya yaz bakalım bizde deneriz belki :)
Aslında böyle listeler kişiye özel veriliyor ama bi bakalım

arkadaşlar bişey takıldı aklıma yazdıklarınızı okudumda hep doktorlarınız klomen bitince ertesi günü gel demiş ve çatlatma iğnesinden bahsediyosunuz ben bu ay ilk kez kullandım klomeni pazar günü bitti ve doktorum cuma gel dedi bana ve iğneden felan bahsetmedi acaba ilk kez kullanıyorum diyemi

herkese gerekmiyor canım zaten gittiğinde duruma göre söyler sana ya kendi çatlar yada iğneye ihtiyaç duyar

herkese gerekmiyor canım zaten gittiğinde duruma göre söyler sana ya kendi çatlar yada iğneye ihtiyaç duyar

peki ilaç bitince ertesi gün kontrole çağırması gerekmiyormuydu cuma cok gec bi tarih değilmi hayır bu doktordaki sallamıyo öylesine bugun git yarın gel muhabbetimi yaptı acaba

evet herkese değişik söylüyorlar bana da bitince 3 gün sonrasına gün vermişti bu gidişimd soracağım o günü neye göre belirliyorsunuz diye

peki ilaç bitince ertesi gün kontrole çağırması gerekmiyormuydu cuma cok gec bi tarih değilmi hayır bu doktordaki sallamıyo öylesine bugun git yarın gel muhabbetimi yaptı acaba

Kislar bugun 6. Gunum. Uzerinize afiyet grip olmusum kolum kanadim nasil agriyor anlatamam. Dr a gittim 2 gun istirahat verdi. Atesimi olctuler 36 cikti
Eger hamilelik olsaydi 37 filan olmasi lazimdi benim bu ayda bos sanirim kizlar yaa

Ben adetin 3 gun iciyorum 5 gun suruyor ilac bitiyo 5.gun kontrole gidiyorum.12gunume yani yumurtlamama denk geliyor sonrasi yumoslarinin durumuna gore devam ediyor bu ay 13.gun catlattik igneyle

benimde igneden 7 gunum zaman gecmiyor gercekten senin igneyle 8 gununmu?

yok cnm keşke reglin 8. günü bu ay klomen vermedi doğal yumurtluyormuyum bakacakmış
bal tarçın çörek otu yiyorum bakalım etkisi varmı
senin kaç yumoşun oldu bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…