kız yaptın mı kan testini hadi bize müjdeli haberler getir canım[/QUOTE
canim merhaba dun gittim laboratuvar yeni yerine tasiniyormus bugun gitcem aksama dogruda alirim sonucu heralde..
insan korkuyo işte canım ya ne bileyim önceden dayanamaz yapardım bu sefer beklemek istiyorum. 21 martda doğum günüm inşallah doğum günü hediyem mercimeğim gelir diyorum :)
canım herşey yolunda çok şükür hani bazı sıkıntılarım vardı ya şimdi bitti hepsi iyiyizyok ya okuyamam kocamla gezmeye çıkacaz ..deniz bi diyet listesi buldum yiğneimin spor hocası vermiş 1 haftada garanti en az 4 kilo çok iyi yaparsan 7 kilo verıyorsun ben deneyecem pazartesi yiğenim listeyı söylecek bende yazacam yaparsan sanada vereyımmmmııı???
arkadaşlar bişey takıldı aklıma yazdıklarınızı okudumda hep doktorlarınız klomen bitince ertesi günü gel demiş ve çatlatma iğnesinden bahsediyosunuz ben bu ay ilk kez kullandım klomeni pazar günü bitti ve doktorum cuma gel dedi bana ve iğneden felan bahsetmedi acaba ilk kez kullanıyorum diyemi
herkese gerekmiyor canım zaten gittiğinde duruma göre söyler sana ya kendi çatlar yada iğneye ihtiyaç duyar
peki ilaç bitince ertesi gün kontrole çağırması gerekmiyormuydu cuma cok gec bi tarih değilmi hayır bu doktordaki sallamıyo öylesine bugun git yarın gel muhabbetimi yaptı acaba
Geçmiş d.günün kutlu olsun cnm
Allah sana en güzel hediyeyi versin inşallah :))
yok cnm aç tok farketmiyor
arkadaşlar bişey takıldı aklıma yazdıklarınızı okudumda hep doktorlarınız klomen bitince ertesi günü gel demiş ve çatlatma iğnesinden bahsediyosunuz ben bu ay ilk kez kullandım klomeni pazar günü bitti ve doktorum cuma gel dedi bana ve iğneden felan bahsetmedi acaba ilk kez kullanıyorum diyemi
bişey değil cnm bende11 gibi gidicem inş gerçi daha 8. günüm sanki zaman geçmiyor hiç
benimde igneden 7 gunum zaman gecmiyor gercekten senin igneyle 8 gununmu?
gorusuruz birsey ogrenirsen hemen haber ver bizede umut ol insallah.bebisinin varligini biran once ogren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?