• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

goguslerimde bir degisiklik yok ayni normalde her ay batma agri gogus buyumesi acimasi bunlari yasar adet olurum tabii klomenin etkisi bu ay sadece batma erken herhalde sonucda 1 haftadan fazla var birde belirtiye guvenmiyorum ben aslinda klomen ve hamilelik aynni belirtiler oluyor.yani ben mide bulantisi bas donmesi yasamadan belirti saymayanlardanim.

güzelmiş isimlerin ama aren biraz zor isim,

Bulut Aras diye bir aktör yokmuydu?

varmış bugun öğrendim öylebir geçer zamankideki metenin ismide aras soyadı bulut ama umrumda değil seviyorum :) arende zorlanılmaz canım ya kuzenimin ismi ecren onu bile sölüyolar onun isminide ben koymuştum :)

varmış bugun öğrendim öylebir geçer zamankideki metenin ismide aras soyadı bulut ama umrumda değil seviyorum :) arende zorlanılmaz canım ya kuzenimin ismi ecren onu bile sölüyolar onun isminide ben koymuştum :)

anlamları neler peki anlamı önemli isimlerin

yok kız öyle geçer bir zamankideki değil onun soyadı öyle değildi zaten, benim dediğim eskilerde Kadir İnanır'ın jenerasyonunda vardı.... Bulut ARAS hatırla...

ammaaann, annesi ne isterse o olsun cnm. güzel yani sonuçta, koy canım sen, koy... kim tutar seniii

yok kız öyle geçer bir zamankideki değil onun soyadı öyle değildi zaten, benim dediğim eskilerde Kadir İnanır'ın jenerasyonunda vardı.... Bulut ARAS hatırla...

ammaaann, annesi ne isterse o olsun cnm. güzel yani sonuçta, koy canım sen, koy... kim tutar seniii

aras bulut iyemliydi galiba o cocugun adi :)koy gitsiiinnn bu kadar ugrastim olursada ben koycaamm valla kocise duyrulurrr :)

kızlar ben çıkıyorum, birazdan kociş işten çıkıp beni almaya gelcek annemden...

sohbet için sağolun, biraz ferahladım, ben hergün giremiyorum NET'e, ama bir iki güne kadar gelişmelerden haberdar edicem ve sizinkileride öğrenmek isterim.

sonuç ne olursa olsun yazmayı unutmayın.

iyigeceler... :3:

sohbet için sağolun, biraz ferahladım, ben hergün giremiyorum NET'e, ama bir iki güne kadar gelişmelerden haberdar edicem ve sizinkileride öğrenmek isterim.

iyi geceler canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin bekliyoruz güzel haberlerini bende yazarım inşallah sonucu öğrenince sohbetin için sağol

iyi geceler sen zaten geliyosun arada ben hatirliyorum seni baska topiklerde gordum hep haberleselim mutlaka ben hep burdayim.

ayy icimdeki ses bosa ugrasiyorsun bu ay diyor icim aciyor...

ayy icimdeki ses bosa ugrasiyorsun bu ay diyor icim aciyor...

ümitsizliğe kapılma canım hani ümitsizlik yoktu allahım ol derse olur sen canını sıkma ve beynini olumsuzlukdan ve ümitsizlikden arındır topik çe hamiş kalıp hep beraber doğurcaz sıpalarımızı sadece fazla nazlı bizim uşaklar anneciklerini bekletmeyi seviyorlar

ümitsizliğe kapılma canım hani ümitsizlik yoktu allahım ol derse olur sen canını sıkma ve beynini olumsuzlukdan ve ümitsizlikden arındır topik çe hamiş kalıp hep beraber doğurcaz sıpalarımızı sadece fazla nazlı bizim uşaklar anneciklerini bekletmeyi seviyorlar

evet duygularim cok karmasik bir an oluyor orda kesin diyorum bir an geliyor degil hic gelmicek diyorum.yani zaten dusunmemek stres uzak durmak lazim ama olmuyor o yuzden streslisin gene diyorum ama bazen unutuyorum aklimdan cikiyor o zamanda ooff karisik duygular yani

ben cikiyorum arkadaslar herkezz gene gelsiinn ben bir aksilik cikmaz hepp burdayimm.gorusuruzz herkeziinn Allah gonlune gore versiiinnnn :9:

Back