canım valla bende şimdiden olmayan bebişlerime isim koydum kız olursa eğer bein baş harfim ve eşimin baş harfinden olusan su olucak erkek olursada cem koymayı düşünüyorum ama inşallah ikiz olur
benim uçlarında hassasiyet var ve uçları hep dik söylemesi ayıp
güzelmiş isimlerin ama aren biraz zor isim,
Bulut Aras diye bir aktör yokmuydu?
varmış bugun öğrendim öylebir geçer zamankideki metenin ismide aras soyadı bulut ama umrumda değil seviyorum :) arende zorlanılmaz canım ya kuzenimin ismi ecren onu bile sölüyolar onun isminide ben koymuştum :)
hassasmı diye ellediğin için olmasın
varmış bugun öğrendim öylebir geçer zamankideki metenin ismide aras soyadı bulut ama umrumda değil seviyorum :) arende zorlanılmaz canım ya kuzenimin ismi ecren onu bile sölüyolar onun isminide ben koymuştum :)
yok kız öyle geçer bir zamankideki değil onun soyadı öyle değildi zaten, benim dediğim eskilerde Kadir İnanır'ın jenerasyonunda vardı.... Bulut ARAS hatırla...
ammaaann, annesi ne isterse o olsun cnm. güzel yani sonuçta, koy canım sen, koy... kim tutar seniii
anlamları neler peki anlamı önemli isimlerin
kızlar ben çıkıyorum, birazdan kociş işten çıkıp beni almaya gelcek annemden...
sohbet için sağolun, biraz ferahladım, ben hergün giremiyorum NET'e, ama bir iki güne kadar gelişmelerden haberdar edicem ve sizinkileride öğrenmek isterim.
sonuç ne olursa olsun yazmayı unutmayın.
iyigeceler...
kızlar ben çıkıyorum, birazdan kociş işten çıkıp beni almaya gelcek annemden...
sohbet için sağolun, biraz ferahladım, ben hergün giremiyorum NET'e, ama bir iki güne kadar gelişmelerden haberdar edicem ve sizinkileride öğrenmek isterim.
sonuç ne olursa olsun yazmayı unutmayın.
iyigeceler...
koyacam valla kimse tutamaz beni kızlar :)
gorusuruz birsey ogrenirsen hemen haber ver bizede umut ol insallah.bebisinin varligini biran once ogrenben çıkıyorum canım görüşürüz biraz daha meraklandırayım sizi ve kendimi :))
ayy icimdeki ses bosa ugrasiyorsun bu ay diyor icim aciyor...
ümitsizliğe kapılma canım hani ümitsizlik yoktu allahım ol derse olur sen canını sıkma ve beynini olumsuzlukdan ve ümitsizlikden arındır topik çe hamiş kalıp hep beraber doğurcaz sıpalarımızı sadece fazla nazlı bizim uşaklar anneciklerini bekletmeyi seviyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?