• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

hadi hayirlisi bende ruyamda uzun zamandir gormedigim arkadasimla kocasini bize gelmis gordum kuzenin demisti eve misafir gelirse bebek gelirmis oda hamile bebegini ruyasinda gelen misafirle ogrendi sonra test yapti. erkek olurmus bebek erkek cikti banada bir kadin bir erkek geldi sonra yumosun buyudugunu ogrendim.bakalim neler olcak

1.59 çıktı canım düşük yani :( . musluk hayırlı evlatmış bayaz havlu istediğim işi gerçekleştirecekmişim evi yeşile boyamak istediğim şeyin yerine gelmesiymiş bakalım gelecekmi yerine istediğim şey hayırlısıyla. yalnız nazar rüyaların bile entrikalı bacım senin

1.59 çıktı canım düşük yani :( . musluk hayırlı evlatmış bayaz havlu istediğim işi gerçekleştirecekmişim evi yeşile boyamak istediğim şeyin yerine gelmesiymiş bakalım gelecekmi yerine istediğim şey hayırlısıyla. yalnız nazar rüyaların bile entrikalı bacım senin

ayneennn :52::1:

insan goruyor karmasik ruylar valla nazarinki guzelmis koklamis yaa ben hic bilmiyorum nasil kokar ayy gozum doldu

yastik koymuyorum yaa sirt ustude yarim saat zor yatiyomm

valla cnm. yastıkta koy bence, baksana millet yastık koyup birde bacakları duvara dikiyormuş.

ben duvara dikemiyorum, çünkü bizim yatağın üç tarafı açık, baş tarafıda pencerede...

nereye diksem bilemiyorum yani :1:

yastık koyup 15-20 dk., yastığı çekip 15-20 dk. daha sırt üstü yatmaya çalışıyorum işte..

senin duvar müsaitse bacaklarıda dik :34:

ben bu silkeletmeyi yeni duydum kızlar bu ay olmazsa deniycem birde sırt üstü yattıktan sonra 10 dakikada sağ tarafa yatıp bacaklarınızı karnınıza doğru çekin cenin pozisyonunda yatın oda iyiymiş

insan goruyor karmasik ruylar valla nazarinki guzelmis koklamis yaa ben hic bilmiyorum nasil kokar ayy gozum doldu

aklıma gelince benimde gözlerim doluyor, gerçek gibiydi ...

bende ikiz istiyorum, belki sonra yine isterim 3 tane olabilir, inşallaahh (bir taneyi becerdikde:1:)

valla cnm. yastıkta koy bence, baksana millet yastık koyup birde bacakları duvara dikiyormuş.

ben duvara dikemiyorum, çünkü bizim yatağın üç tarafı açık, baş tarafıda pencerede...

nereye diksem bilemiyorum yani :1:

yastık koyup 15-20 dk., yastığı çekip 15-20 dk. daha sırt üstü yatmaya çalışıyorum işte..

senin duvar müsaitse bacaklarıda dik :34:

yok degil canim bizimde yatagin basi camda yatak ortada falan aslinda yatak basi var ama ters yatmam lazim.yaa bende bir belirti yokk normalmi acaba biraz kasiklarda batma oda belirti degil birde bugun herseye aglama

ben tekiz istiyorum canım inşallah iki kez yaşarım o duyguyu. kzlar olmamış bebişleriniz isimlerini belirledinizmi benimkiler hazır :1:

söylesene nedir düşündüğün isimler ?

ben daha tam karar vermedim ama;

Kuzey, Nehir, Ela düşündüğüm isimler. İNŞALLAAAHHHH :nazar:

yok degil canim bizimde yatagin basi camda yatak ortada falan aslinda yatak basi var ama ters yatmam lazim.yaa bende bir belirti yokk normalmi acaba biraz kasiklarda batma oda belirti degil birde bugun herseye aglama

o ilaçtan galiba canım iğneden sonra bendede vardı geçti ama. o kokuyu inşallah bizde duyarız kendi evlatlarımızda

kız yatak başı bizde de var ama ters nası yatıyım, ay yatıyım mı acaba bak onu düşünmedim, iyi aklıma getirdin :82:

göğüslerinde durum nasıl? benim normalde adete yakın yürürken bile ağrırdı, bastırıyorum yinede acı yok sadece dolgunluk var,4

kesin hamileyiiimmm :1:

söylesene nedir düşündüğün isimler ?

ben daha tam karar vermedim ama;

Kuzey, Nehir, Ela düşündüğüm isimler. İNŞALLAAAHHHH :nazar:

kızımın ismi masal aren masal annemden aren benden. oğlumun ismi bulut aras bulut benden aras eşimden. sağlıklı evlat nasip etsinde allahım ben kız istiyorum normalde ama hep oğlum olacağını hissediyorum

ben tekiz istiyorum canım inşallah iki kez yaşarım o duyguyu. kzlar olmamış bebişleriniz isimlerini belirledinizmi benimkiler hazır :1:

canım valla bende şimdiden olmayan bebişlerime isim koydum kız olursa eğer bein baş harfim ve eşimin baş harfinden olusan su olucak erkek olursada cem koymayı düşünüyorum ama inşallah ikiz olur

canim bir arkadas 4 ayda klomen + igneyle hamile kaldi ikiz oldu kocasida benim kocam gibi ikizdi sonra nasil olsa hamile zor kaliyorum demis korunmamis hop ucuncude geldi :1: yani bir dogursak devami gelcek.ayy herkez kazayla ikinciye hamile kaliyorrr

kızımın ismi masal aren masal annemden aren benden. oğlumun ismi bulut aras bulut benden aras eşimden. sağlıklı evlat nasip etsinde allahım ben kız istiyorum normalde ama hep oğlum olacağını hissediyorum

güzelmiş isimlerin ama aren biraz zor isim,

Bulut Aras diye bir aktör yokmuydu?

kız yatak başı bizde de var ama ters nası yatıyım, ay yatıyım mı acaba bak onu düşünmedim, iyi aklıma getirdin :82:

göğüslerinde durum nasıl? benim normalde adete yakın yürürken bile ağrırdı, bastırıyorum yinede acı yok sadece dolgunluk var,4

kesin hamileyiiimmm :1:

benim uçlarında hassasiyet var ve uçları hep dik söylemesi ayıp :1:

Back