Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

kızlar ben bu klomeni içtikten sonra aşırı gazım var ya ne yapacam acaba klomenmi yapıyor

Son düzenleme:
kızlar merhaba.Nasılsınız?bugün dra gittim.son kontrol için.yumurtam çatlamış.bir hafta sonra progestana başla dedi.progestan kullanan varmı?ve çatlatma iğnesinden nekadar sonra hamilelik anlaşılır kanda.:26::26::26::26:

Canım bana vermedi protestan ama yumurtan çatladıysa değerlendir bu günleri bugün kaçıncı günün

Millet nerdesinizz yaaa bugün de olmadım ) ama karnım gurul gurul baya adet olacam yani ama olsamda tedaviye başlasak yaa ;€)))

Kız yapma bekle gercekten oldugundada da biz gitmeyiz yapmaya herhalde ben beklicem çünkü imden bir ses adet olacam diyor ıyüzden beklicem varsada öğreniriz zaten ne acele ediyoruz ki
ben yapmıcam zaten beklıorum hayırlısı yaa

kızlar adetime dört gün var ama testte çıkmadı hem de şu erken gebelik testinde üzerinde bile ilişkiden 10 gün sonrasında yapılabilir yazıyo.ama negatif bugün özelde kan testi yaptırsam çıkar mı sizceee beklemk çok zor ya

kanda cıkar canım kesın kısıo yanı bıde 4 gun varmıs bellı olur yaptır bı adet belırtın var mı pekı

kanda cıkar canım kesın kısıo yanı bıde 4 gun varmıs bellı olur yaptır bı adet belırtın var mı pekı

ben de çok fazla belirti olmaz canım ama gebelik diyosan ona çok belirti yazarım diyomuşum:)aslında şüphelenmeme tek sebep 3- 4 gün önce başlayan pembe ve kahverengiye dönen lekelenmelerdi bel ağrısı saağ kasığımda ayakta kalınca ağrı giirmesi falan bilmiyorum işte eşim gelsin de gidecem hastneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…