• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

kız bak kendını sılkelettırıpte hamıle kalanlar varmıs bıde bunu denıyek:)
;))kız git hayatta yapmam ben;()) kesin düşerim ben ;)) ne günlere kaldık akla aykırı gelen şeyleri yapmam ben ya Rabbim isterse olur bunlara insnacaklarına Allah'a iman etsek olacak ;) dimi bebegimmmm yas

kızlar dün gece ateşim 39 a cıktı ve kasıklarım aşırı derecede ağrıdı halende ağrıyor hatta baya ağladım acısından.... denize anlattım bu durumu ama sizinde görüşlerinizi almak istiyorum ve sırf bu soruyu sormak için geldm hasta halimle :14: :14:

bocegim nasil oldun bakim kocis de yok bugun kim bakiyor sana su torbasi koydunmu?

canim sen catlatmistin dimi benimde 8.gunum sag tarafimda agri var belimede gidiyor galiba seninki catlicak benimkide buyuyor ama agrilar ayni birde surekli olmuyor arada oluyor.

afedersin canım dün gece eşimle birlikte olduk ve müthiş bir ağrı saplandı sağ kasığıma batma şeklinde oldu :S

afedersin canım dün gece eşimle birlikte olduk ve müthiş bir ağrı saplandı sağ kasığıma batma şeklinde oldu :S
ignedendir canim yumoslar catliyodur.bir keresinde ben dr giyinirken diger hasta geldi dr konusuyolardi bende duydum oda igneden sonraki agrilarindan sikayet ediyordu dr ona normal acisada iliskiye
devam diyordu bence iyiye isaret hadi hayirlisi aksatma iliskileri tamam mi ama istersen dr sor tabii

HEY MİLLETTTTT ;)))))) niye kimse girmiyo yaaaa ben cooooksıkılıyorummm acayip bir guruldama var sag kasık ağrıyor adet olacam 3 satış böle hala olmadım of hiç böle olmazdı pat diye olurdum :))) stres oldum dogrusu sizlerde yoksunuzz nerede bu ahali ;))

HEY MİLLETTTTT ;)))))) niye kimse girmiyo yaaaa ben cooooksıkılıyorummm acayip bir guruldama var sag kasık ağrıyor adet olacam 3 satış böle hala olmadım of hiç böle olmazdı pat diye olurdum :))) stres oldum dogrusu sizlerde yoksunuzz nerede bu ahali ;))
benıde strese soktun valla haaa kız gıt yap su testı ufff:))catlattın benıı

valla ben kuıllananların yalancısıyım.enjektör zaten steril bi alet.önemli olan eşinin boşaldığı yer bence.onda da steril biyer kullanılırsa sorun olmaz bence.sağlıkçı oanlar bile yorum yapmış bu yöntemle hamile kalanlar var diye.bi d eşin ne kadar hızlı boşalsa da enjektörle hepsini aynı ada hızlıca gönderiyosun.dikkatli bi şekilde uygulanabilir bence yaa.tabi tercih size kalmış

slm herkese,

bu yöntemi bende duymuştum, enjektörle hızlıca basınca tazyikli bir şekilde gittiği için yumoşlara ulaşması daha kolay oluyormuş :52:

doğal yöntemde de fışkırıyor ama enjektör kadar tazyikli olamaz bence, yalnız bunu kocişe nasıl anlatıcaz onu bilemedim :38:

bu arada ben silkeletme yöntemini deniyorum bu ay, üstelik çok da eğlenceli oluyor, :82::60: çok gülüyoruz tavsiye ederim :90: :1:

ignedendir canim yumoslar catliyodur.bir keresinde ben dr giyinirken diger hasta geldi dr konusuyolardi bende duydum oda igneden sonraki agrilarindan sikayet ediyordu dr ona normal acisada iliskiye
devam diyordu bence iyiye isaret hadi hayirlisi aksatma iliskileri tamam mi ama istersen dr sor tabii

inşallah canım devam ediyoruz zatende .çatlatma 36 saat sonra gerçekleşmiymuki iğneden sonra inemi pazar oldum

Amaaa adet olacak gibi karnım ;)) yaa of puf ya yoksa üzülürüm test yapınca ondan gidedim yok nisaaaaaaaa seni çoook özledim yaa ;([/Qee olmamıssında ıste bole dusunuosun olacagın varsa olmıcanda bende ozledım canımm senı:)suu ınt gelsede rahatca gorussek ya

olumlu düşün olumlu olsun :3:

zaten adet belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı diyorlar, inşallah hamişsindir :16: hatta inşallah hamişimdir :16:

benimde sol kasığım batıyor :26:

inşallah canım devam ediyoruz zatende .çatlatma 36 saat sonra gerçekleşmiymuki iğneden sonra inemi pazar oldum

olumlu düşün olumlu olsun :3:

zaten adet belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı diyorlar, inşallah hamişsindir :16: hatta inşallah hamişimdir :16:

benimde sol kasığım batıyor :26:

;)))) ay allahım duy sesimizi ya inş tatlim hamileyizdir kaçıncı günün bugün bende klomende 24 .güne kadar aşırı agrı olmuştu

;)))) ay allahım duy sesimizi ya inş tatlim hamileyizdir kaçıncı günün bugün bende klomende 24 .güne kadar aşırı agrı olmuştu

he cnm çıkıyordum topikde hayat belirtisi görünce son anda durdum

tatlımcım benim klomende 2.ayımdayım, şu anda 21.günümdeyim :26: ben birde progestan kullanıyorum şu anda sabah akşam, sende kullanıyormusun?

Back