kızlar adetime dört gün var ama testte çıkmadı hem de şu erken gebelik testinde üzerinde bile ilişkiden 10 gün sonrasında yapılabilir yazıyo.ama negatif bugün özelde kan testi yaptırsam çıkar mı sizceee beklemk çok zor ya
kızlar dün gece ateşim 39 a cıktı ve kasıklarım aşırı derecede ağrıdı halende ağrıyor hatta baya ağladım acısından.... denize anlattım bu durumu ama sizinde görüşlerinizi almak istiyorum ve sırf bu soruyu sormak için geldm hasta halimle
gıt canım nolcakkı en azından kafan rahat olur e sonra kesıldımı lekelenmelerınben de çok fazla belirti olmaz canım ama gebelik diyosan ona çok belirti yazarım diyomuşum:)aslında şüphelenmeme tek sebep 3- 4 gün önce başlayan pembe ve kahverengiye dönen lekelenmelerdi bel ağrısı saağ kasığımda ayakta kalınca ağrı giirmesi falan bilmiyorum işte eşim gelsin de gidecem hastneye
Üşütmüş olabilirsin canım ama senin bat 24 tü dimi. Bide sen hangi gün oldun gecen ay
gıt canım nolcakkı en azından kafan rahat olur e sonra kesıldımı lekelenmelerın
evet canım dünden beri yok bakalım hayırlsı
Üşütmüş olabilirsin canım ama senin bat 24 tü dimi. Bide sen hangi gün oldun gecen ay ayrıca gecmiş olsun
cnm evet 24 şubat ama yarında olabilrim hani demek istediğim böyle bişey yaşadınızmı biliyorum hamile değilim ama bu tür hasta oldunuzzmu ve sonucunda ne oldu
Canımı şıkkın acaba yaaa ;(( doktora gitti ya bugünzehra nıe gırmıoo yaa
Canımı şıkkın acaba yaaa ;(( doktora gitti ya bugün
bılmıorumkıı sabah erken kalktı ya uyuyodur belkı tel kapalı kırılmıs arayamıorumda
Hadi yaaa ;( girer ya ii olsunda
tabı canımm gelsın anlarız bakımm kız cıkolata manyagı oldum gene:))
Daha şimdi yedim çikolata yı mesajini okudum)) kilo alacaz yaaa türkiyede 61 di şimdi tartıldım hala 61 umarım almam
vazgecemıorum napım cok sevıorumm cıkolatayıı:)
ye ye:)))ondan sonrada sıserızzBende ama günde 1 tane yemeye çalışıyorum ama hamile kalım bol bol yicem tatlıya bayılıyorum)
Olsun))) alalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?