Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

Klomen biteli 2 gün oldu doktor başka da ilaç vermedi. Sitede bir çok kişinin klomenle - klomenden sonra glukofen kullandığını okuyorum bu arada bende de pko var. Klomenden sonra başka ilaç kullananlarınız oldu mu arkadaşlar?

ben glifor kullanıyorum klomenın yanında cnm

canım bendede pko var bende bu ay ilk defa klomeni tek basina kullandim

sağ kasığımdan belimin sağ tarafına giden bir ağrı var bu akşam ara ara iğne patmaları yaşadım sağ yumurtamda nedenki acaba bilen varmı kızlar. bu arada yumurtam sağ tarafta

Son düzenleme:
sağ kasığımdan belimin sağ tarafına giden bir ağrı var bu akşam ara ara iğne patmaları yaşadım sağ yumurtamda nedenki acaba bilen varmı kızlar. bu arada yumurtam sağ tarafta
canim sen catlatmistin dimi benimde 8.gunum sag tarafimda agri var belimede gidiyor galiba seninki catlicak benimkide buyuyor ama agrilar ayni birde surekli olmuyor arada oluyor.

Kızlar Doktora gidiyorum Dua edin bol bol :) sökülemedimde bakalım neler olcak

kızlar yeni bi başlık gördüm azönce onu okudum.farklı bi yöntemden bahsediyo.kendi kendine sperm enjekte etme :))))) duydunuz mu bilmiyorum ama deneyenler çok başarılı olmuş.tam çatlama gününe denk getiriyosun.eşin temiz bi yere boşalıyo sen onu bir enjektöre çekiyosun.sonra belini iyice havaya kaldırıp mesela duvara dayanıyosun.enjektöre biraz da hava çekiyosun ve sonra hızlıca gönderiyosun.bu spermin hızını 2 kat artırıyo.15 dk. o pozisyonda bekliyosun sonra yavaşça yatıyosun.mantıklı geldi valla.ben de düşünmüştüm bunu ama sonra kendi kendime güldüm buraya yazsam millet güler demiştim meğer varmış gerçekten bunu yapan :)))) neden işe yaramasın ki hem de o günlerde olan ilişki stresinden de kurtuluruz :))) temiz iş :)

bende sılkeletmeyi denicem bakalım olmazsa bir dahaki ayda onu deneriz

kızlar bişi sorucam
şuan malum beklemedeyim çatlatma iğnesi yapmıştım
diş röntgeni çektirsem bişey olur mu zararı olur mu
bu normal röntgen gibi komple bi odaya mı girilip çekiliyor yoksa normal oda da sadece dişlermi çekiliyor bilmiyorum
olmadı haftaya giderim o zamana belli olur adet olup olmayacağım ama sizinde bir fikrinizi alayım dedim :)

bence pek doğru bişi değil enfeksiyon falan olabilir normal ilişki tamam doğal yolla spermler içeri gidiyor ama bu şekilde yapmak ne kadar doğru bilmiyorum bi nevi aşılama gibi ve aşılamada spermler yıkanıyor vs. yani böyle dışardan verilince yıkanması gerekmez mi aşılamayı bile iyi bi yerde yaptırın enfeksiyon kapma riski olabilir deniyor ama bilmiyorum sizin tercihiniz
enjektörü ne kdr içeri sokacaksınız ki o kadarına peniste gidiyor ve penisten de boşalınca fışkırıyor benim bildiğim :)

bilmemki istersen dişciye söyle gebe olabilirim de zararı varsa cekmez.belkleme istersen 1 hafta

valla ben kuıllananların yalancısıyım.enjektör zaten steril bi alet.önemli olan eşinin boşaldığı yer bence.onda da steril biyer kullanılırsa sorun olmaz bence.sağlıkçı oanlar bile yorum yapmış bu yöntemle hamile kalanlar var diye.bi d eşin ne kadar hızlı boşalsa da enjektörle hepsini aynı ada hızlıca gönderiyosun.dikkatli bi şekilde uygulanabilir bence yaa.tabi tercih size kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…