- 14 Kasım 2012
- 1.403
- 1.029
- 133
İmş hiçbirimiz olmayız canım daha cok var adetine değerlendir bugünleyi
senın net gelmedı mı daha yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İmş hiçbirimiz olmayız canım daha cok var adetine değerlendir bugünleyi
Saol canım olur ya başka sorun yoksa Rabbimde isterse olur takma bak bende hiç sorun yok olur dedi bekliyoruz içini ferah tuttatlım benim inşallah hayırlısıyla bebeğin seninledir de güzel haberleri verirsin bizde seninle beraber seviniriz.
eşimde çok şükür bi sağlık problemi yok ama bende pco var işte hormonlarda normal çıkıyo ultrasonla bakınca görüyolar polileri kilom normal adetim bazen tam gününde gelir bazende 1 hafta 10 gün gecikir pcodan oluyomuş oda doktorum stres yapma kesinlikle dedi olur molur dedi ama korkuyorum işte. Rabbim bizlere de tattırsın analığı kimseyi evlatsızlıkla sınamasın...
prolaktin yüksek cıkmış bi an önce onu indir arkadaşım sonrada RABBİM ne zaman dilerse ozaman bebeğine kavuşursun
senın net gelmedı mı daha yaa
Bende takvime uyamadım ) bide bebiş varsa diye adamı da yaklaştırmaz oldum yanıma yaaaaıns:)degerlendırıorum zaten bakalım hayırlısı bu ay takvıme uyduk:)
Bende takvime uyamadım ) bide bebiş varsa diye adamı da yaklaştırmaz oldum yanıma yaaaa
Ne bilim ya Can'ım acıyor ya korktum işte yarın olmazsam Gidecem en azından bilim ona göre kafamda rHatlarsakıncalı deılmıskı:)ılk defa uyduk bakalım gerısı Allah kerımm:)
bencede canımm ona gore hareket edersın cokta takmaaaNe bilim ya Can'ım acıyor ya korktum işte yarın olmazsam Gidecem en azından bilim ona göre kafamda rHatlar
tam 1 ay sonra rabbim kısmet ederse 23 olcam bende 8 aydır istiyorum 5 aydan beri tedavi görüyorum
bencede canımm ona gore hareket edersın cokta takmaaa
Kıbrıs canım bu arada senin akıntın varmı ne renk ve ağrın nasıl oluyor
Ozaman İş yapmaa Otur yat dinlen bol bol... Eşin Gelince aparatif şeyler yapar yersiniz. Adet günün tarihin ne zaman dı ?
Benimde ilk ayım çok oldu belirtiler hamilelik belirtisi hem adet belirtisi ben hiç adet öncesi acı çekmezdim inş tutmuştur ondan acıyordur bugün 28. Gün Adet olmam gerekti ama olmadım inş olmamdaarkadaşlar klomen kullanıpta ilk ayında bu gibi sorunlar yaşayan varmı çünkü kasıklarım açayip sızlıyo sizde adetin son günlerinde ne gibi sorunlar vardı
Evet canım bende korkuyorum olumsuz sonuc almaktan ama olsun olumsuz olursada yılmak yok yola devam :)) akı tım varsarı renk canım cok sık wc ye gidiyorum . Agrım gece oluyor ve adet sancısının. uzun süreli olanı gibi oluyor canım .. Aradada gunduzlerı batma oluyor canım.. Adet sancısından biraz daha yuksek dozajda oluyor canım ..
Bidenem nerdesin ne yapiyorsun klomene başladın mı :)) klomen 3tane mı yutuyorsun ?????