• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

tatlım benim inşallah hayırlısıyla bebeğin seninledir de güzel haberleri verirsin bizde seninle beraber seviniriz.
eşimde çok şükür bi sağlık problemi yok ama bende pco var işte hormonlarda normal çıkıyo ultrasonla bakınca görüyolar polileri kilom normal adetim bazen tam gününde gelir bazende 1 hafta 10 gün gecikir pcodan oluyomuş oda doktorum stres yapma kesinlikle dedi olur molur dedi ama korkuyorum işte. Rabbim bizlere de tattırsın analığı kimseyi evlatsızlıkla sınamasın...
Saol canım olur ya başka sorun yoksa Rabbimde isterse olur takma bak bende hiç sorun yok olur dedi bekliyoruz içini ferah tut

prolaktin yüksek cıkmış bi an önce onu indir arkadaşım sonrada RABBİM ne zaman dilerse ozaman bebeğine kavuşursun

ya evet bende çok sıkıldım ona 2 aydır normal değerlerde çıkıyodu bu ayda doktor tahlil yaptı klomenide verdi eğer hamile kalmazsan gel tahlilide o zaman getir dedi. niye çıktı ki bu yaaa :( bu ay soğan kürüne başlamıştım ondan olur mu acaba? prolaktin içinde bi ilacım yok yani şimdi ne yapsam bu ay başlamasam mı klomene hayal kırıklığına uğramak istemiyorum çok içim acıyo...

Kıbrıs canım bu arada senin akıntın varmı ne renk ve ağrın nasıl oluyor

Evet canım bende korkuyorum olumsuz sonuc almaktan ama olsun olumsuz olursada yılmak yok yola devam :)) akı tım varsarı renk canım cok sık wc ye gidiyorum . Agrım gece oluyor ve adet sancısının. uzun süreli olanı gibi oluyor canım .. Aradada gunduzlerı batma oluyor canım.. Adet sancısından biraz daha yuksek dozajda oluyor canım ..

Son düzenleme:
Ozaman İş yapmaa Otur yat dinlen bol bol... Eşin Gelince aparatif şeyler yapar yersiniz. Adet günün tarihin ne zaman dı ?

hiç birşey yapmıyorum zaten ama bu şekilde durakta çok sıkıyo beni hala oladım adet sancm yok sadece kasıklarımda sızı var artık haptanmı öyle tuttumu biliyoru dr çatlamış hepsi dedi umarı tutmuştur yarın gitmeyi düşünüyorum bakalımartık

arkadaşlar klomen kullanıpta ilk ayında bu gibi sorunlar yaşayan varmı çünkü kasıklarım açayip sızlıyo sizde adetin son günlerinde ne gibi sorunlar vardı

arkadaşlar klomen kullanıpta ilk ayında bu gibi sorunlar yaşayan varmı çünkü kasıklarım açayip sızlıyo sizde adetin son günlerinde ne gibi sorunlar vardı
Benimde ilk ayım çok oldu belirtiler hamilelik belirtisi hem adet belirtisi ben hiç adet öncesi acı çekmezdim inş tutmuştur ondan acıyordur bugün 28. Gün Adet olmam gerekti ama olmadım inş olmamda

Evet canım bende korkuyorum olumsuz sonuc almaktan ama olsun olumsuz olursada yılmak yok yola devam :)) akı tım varsarı renk canım cok sık wc ye gidiyorum . Agrım gece oluyor ve adet sancısının. uzun süreli olanı gibi oluyor canım .. Aradada gunduzlerı batma oluyor canım.. Adet sancısından biraz daha yuksek dozajda oluyor canım ..

Aynen canım bende yaa tAbi durmak yok yola tam hız devam edecek bebişlerimizi kucaklayana kadar başka ne işimiz olabilir daha önemli dimi

Bidenem nerdesin ne yapiyorsun klomene başladın mı :)) klomen 3tane mı yutuyorsun ?????

cepden giriyomda bakip cikiyorum canim.klomen bitti dun pazartesi dr gitcem ins.yolunda gider diye dua ediyorum.8.gunum bugun su beklemek yoruyor insani varya yok gunde 2 tane ictim

Son düzenleme:
Back