bilmemki istersen dişciye söyle gebe olabilirim de zararı varsa cekmez.belkleme istersen 1 hafta
ama çektiremezsem olmaz sonra yine çağırır çünki çekilmesi lazım ben en iyisi bekliyim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilmemki istersen dişciye söyle gebe olabilirim de zararı varsa cekmez.belkleme istersen 1 hafta
hamile değilim söktürücü de vermedi haftaya gel dedi Sökülmezsen ilaç vercem bekleyelim dedi adet olunca hemen gidicem 1 mart'a kaldı bizim işİi haberlerle gel bebişim ))))
Hayırlısı canım yaa başka sorun yok dimihamile değilim söktürücü de vermedi haftaya gel dedi Sökülmezsen ilaç vercem bekleyelim dedi adet olunca hemen gidicem 1 mart'a kaldı bizim iş
kızlar merhaba.Nasılsınız?bugün dra gittim.son kontrol için.yumurtam çatlamış.bir hafta sonra progestana başla dedi.progestan kullanan varmı?ve çatlatma iğnesinden nekadar sonra hamilelik anlaşılır kanda.:26::26::26::26:
Millet nerdesinizz yaaa bugün de olmadım ) ama karnım gurul gurul baya adet olacam yani ama olsamda tedaviye başlasak yaa ;)))
Eşimin işii vardı yaa bide benimki biraz bekle diyor of ofburdayızzz kız sen hanı test yapıodun bugun
Eşimin işii vardı yaa bide benimki biraz bekle diyor of of
benımkıde test yap dıo ama ben yapmıcam beklıcem:)
ben yapmıcam zaten beklıorum hayırlısı yaaKız yapma bekle gercekten oldugundada da biz gitmeyiz yapmaya herhalde ben beklicem çünkü imden bir ses adet olacam diyor ıyüzden beklicem varsada öğreniriz zaten ne acele ediyoruz ki
Canım bana vermedi protestan ama yumurtan çatladıysa değerlendir bu günleri bugün kaçıncı günün
ben yapmıcam zaten beklıorum hayırlısı yaa
Yarın birgünn hepimiZ bebişlerimiZden bahsedecek burda )
bugün iğneyi vurulduktan sonra ki 2. gün cnm.
kızlar adetime dört gün var ama testte çıkmadı hem de şu erken gebelik testinde üzerinde bile ilişkiden 10 gün sonrasında yapılabilir yazıyo.ama negatif bugün özelde kan testi yaptırsam çıkar mı sizceee beklemk çok zor ya
kanda cıkar canım kesın kısıo yanı bıde 4 gun varmıs bellı olur yaptır bı adet belırtın var mı pekı