Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

merhabalar

benim bugün klomenin son günü bitiyor yarın kontrole gidicem
bu arada süt buharı diye bişey duydum sütü kaynatıp buharına oturuyormuşsun bununda faydası var diyorlar
Siz ce?? peki klomen ile birlikte hayıt suyu da içsem nasıl olur acaba zararı olur mu sizce ??

canım acele etme bak hayırlı sağlıklı sıhhatlı versin bebişini Rabbimmm bida aynı durumu yaşama inşallahhh

acele etme dıyosun ama bıkere onun tadını aldıkya ve akabınde hemen kaybettık bebeğimizi şimdi daha cok sabırsızlanıyorum bı an once olsun ıstıyorum tabıkı allah oncelıkle saglıklı sıhhatli versın ama işallah cabukda versın şimd, o tadı tekrar almak ve 9 ay boyunca yasamak ıstıoyorum allahım işalah nasip eder[/QUOTE]

arkadasım bişey daısıcam sana.iğneden kac gun sonra adetn geldi senn.bazı yerlerde 14 gun falan diye okumustum.

canım hele bi gelsin yanaklarından başlicam yemeye ısırmaya

arkadasım bişey daısıcam sana.iğneden kac gun sonra adetn geldi senn.bazı yerlerde 14 gun falan diye okumustum.[/QUOTE]

Canım geçen ay ben de iğne vurulmuştum , tam 14.gün regl oldum...

hadi hayırlısı bakalım iyi haberlerini bekleriz inşallah evt ben süt buharını duydum içine maydanozda katıyorsun bende uyguladım feci bişey
ama yumurtan çatlayacağın zaman yapacaksın daha sonra sakın yapma bebek tutunmuştur düşürürsün ALLAH korusun:26:

arkadasım bişey daısıcam sana.iğneden kac gun sonra adetn geldi senn.bazı yerlerde 14 gun falan diye okumustum.

ben 14 gun sonrasını falan bılmıyorum ama gecen ay hangı gunde olduysan çatlatma yaptıgın aydada aynı gunde oluyomussun ben olmadım cunkı hamıleydım... suan doktor adet sokturucu verdı düşürüyorum bebeğimi cunki...

bakalım inşallah olucak benım normalde hep gecikir hiç gununde olduğumu bilmem bebeto inşallah olur bu ay sende yumurtaların cok guzel buyumus dedınya dunyalar benım oldu sanki :)))) anlatamam bir umut beklicez ....

Canım geçen ay ben de iğne vurulmuştum , tam 14.gün regl oldum...[/QUOTE]

o zamn batım 19 ocak umarım gelmez senn yazdıkların bana umut vermişti.inş umutlarım emeklerm boşa gtmez ve uzulmem.bugnlerde cok hamile haberi aldım içim cız ediyor.

bakalım inşallah olucak benım normalde hep gecikir hiç gununde olduğumu bilmem bebeto inşallah olur bu ay sende yumurtaların cok guzel buyumus dedınya dunyalar benım oldu sanki :)))) anlatamam bir umut beklicez ....

benim yumoşlar 15mm 16 mm oldu çatladı seninki coooooktan catlamıştır karnın sancıladımı cnmmmm

kızlar ben yemek yapmaya gidiyorum kocişşşş aç kalacak sonra kavga etmeyelimmmm akşam benim için üzülme dizisi var birde görüşürüzzz öpüyorum hepinizi

arkadasım bişey daısıcam sana.iğneden kac gun sonra adetn geldi senn.bazı yerlerde 14 gun falan diye okumustum.[/QUOTE]

Canım geçen ay ben de iğne vurulmuştum , tam 14.gün regl oldum...

o zamn batım 19 ocak umarım gelmez senn yazdıkların bana umut vermişti.inş umutlarım emeklerm boşa gtmez ve uzulmem.bugnlerde cok hamile haberi aldım içim cız ediyor.[/QUOTE]

Hayırlısı inş.arkadaşım..benim de bat Ocak 19. Ve 20si de doğum günüm...bebiş olsa hiç fena olmazdı:)

aslında dertler baska baska ama işde insan ne yapsaa bulamıyo bi çaree çokmuu takıyoruuuz çokmu yanlıs yapıyoruz bılmıyorumkıı aciziz işde Allahdan başka kimse anlamaz derdimi Allahım nolurr unuttur bu acıyıda bi evlattla taclandır bu guzel yuregımı dindir acılaqrımııı dindir goz yasımı... canımdan can gitti zormus şimdi anlıyorum evlat acısının ne demek oldugunu... allahım vermesınıde bılırsın almasınıda sen tattır yenıden bu aşkı bana ....

kız sana kıyamam ben üzülme ya lütfen bak bana 2 sene oldu neler yaşadık kafaya takmaktan kafamda saç kalma hatta beyazladılar şu genç yaşımda bekliyoruz... herşey RABBİMM den inancını tevekkülünü yitirmeee

işallah bitaneeem senın sorunun ne hep ben hep ben olmaz....

Anlat bakalım uzun uzun en basdan...

işallah bitaneeem senın sorunun ne hep ben hep ben olmaz....

Anlat bakalım uzun uzun en basdan...

ben ilk önce triotm vardı ondan olmuyordu sonra onun tedavisnide gördüm tekrar benım yumoşlar çatlamıyormuş sonra eşimin spermlerı sınırdaymışş sigarayı bıraktı baya spermlerı coğlamışşş sonrada bu klomenle tabiki RABBİMİN sayesinde yumoşlar çatladı ilk ayımda olmadı bu 2ci ayım bekliyorum 25 ocağıı dua edşım birbirbmıze

Allahım işallah tez zamnda yuzunu guldurr bızde gun sayarız burda
iyi dusun iyi olsun... yumoşların kac tane kaç santım olmus çatlatma iğnesi oldunmu?
cevap ver cabuk

Allahım işallah tez zamnda yuzunu guldurr bızde gun sayarız burda
iyi dusun iyi olsun... yumoşların kac tane kaç santım olmus çatlatma iğnesi oldunmu?
cevap ver cabuk

hayır canım doktor gerek duymadı cünkü yumurtalarım 16 mm olmuş ve çatlamış gördümde ultrasonda delik deşik t yumoşum
kız ben lavaboya gidiyorum daha ne kadar burdasın aceppp benim eşim yok yalnızımda

benımde eşimi kuzenı cagırdı onun yanına gıttı gec gelır :18: burdayım daha
ooh oohh masallah :) yumoşuna bebişle dolsun işallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…