Y0osun >>> 19 ocak
Betül1645 >>> 24 ocak
Filologum >>> 23-25 ocak
bebetom >>> 25 ocak
deep >>> 25 ocak
Reallove >>> 28 ocak
crocus55 >>> 6 şubat
nclysf >>> 7 şubat
zd86 >>> 7 şubat
7 şubaaaaat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Y0osun >>> 19 ocak
Betül1645 >>> 24 ocak
Filologum >>> 23-25 ocak
bebetom >>> 25 ocak
deep >>> 25 ocak
Reallove >>> 28 ocak
crocus55 >>> 6 şubat
nclysf >>> 7 şubat
zd86 >>> 7 şubat
kızlar merhaba...regl günümü daha öncede söylemiştim...19 ocak...sabah ilk idrarımla okula gelmeden öylesine bi test yapim dedim..yaptım ve tek çizgiydi...1-2 saat geçti baktım çok hafif gölge gibi bi çizgi daha belirmiş...daha önce başına böyle bişi gelen var mı?ilk defa çook silikte olsa 2.çizgiyi gördüm:*)))ama tabi 10dk dan sonrası geçersiz kabul ediliyor...
canım calıstıgım ıcın kan testı veremedım ( c.teside calısıom 1 hafta gectı ama benım 3 ay gectıgı oluooo ılacla adet oluom ama sabah mıdem bulandı bırde gozum kararıo sık sııkkk psıkolojık dıorum amaaa
bitanem moralini bozmak için söylemiyorum bende aynısını yaşadım havalar zıpladım falan vs tekrardan öbür gün yaptım hiç bişi çıkmadı cok ağladım bidaha ömrüm boyunca idrar tesiti yapmadım yapmicamda
hoşgeldin inşallah tatlımmm 25 ocağı bekliyoruz bi umutla olursada olmasada Rabbimin bileceği iş sen ne zamandır evlisinnn :109:[/B][/COLOR]
kızlar bilginiz olsun dıye soyluyorum o ıdrar testlerınden 10 dakıkadan sonra cıkan cok sılık cizgi nerdeyse her testlerde oluyo testler sonradan bariz pozitife donusen bıle var onemlı olan ılk 5 dakıkada olusandır ... zaten ben ıdrar testını adetımın 5 gun gecdı yaptım onda bıle cıkmamısdı aynı gun kanda yaptım hamıleymısım ... idrarda hemen cıkmaz hele adet gunune daha varsa kesınlıkle cıkmaz ... bıde bu erken gebelik testı dıye bı zımbırtı varya idrar testı onlarında 2 lıralıklardan hjiç bi farkı yok bosuna para verıpde onu almayın sadece hassasıyetı bırazcık daha yuksek okadar bıde marka farkı...
canım üzülme sen bizde klomenciyiz beklitoruz inşallah senin yumoşlarda çatlar bebişin tutunur bazen karamsarlık yaşasakta bekliyoruz dua edelim beraber inşallah
Tamam canim sagol bende burda oyalanmaya ve olucagina inanmaya calisiyorum insallah batlari onde olanlar teker teker hamile cikarda bizimde umudumuz buyur
vala canım belirti aramıyorum kendimde ama zaten daha bu hafta sonu çatladı gibi yumurtam belirtiler o yöndeydi yani bugünde acaip uykum var ama tabi belirti oalrak görmicem bunu akşam erken yattım ondandır
amin kuzumm
ne dedik takmak yokk belirti yokk kızcam ama
canım evet geçersi oluyomuş ama bol bebiş topiğinde ayşede senn gibi görmüş bi daha tekrarladı testi yine silik çizgi çıktı ve kan verdi adetine 4 gün vardı onunda değeri 22 yanı hamiş çıktı bi daha dene istersen kısmet haber bekliyoruz senden hadiii
canım acele etme bak hayırlı sağlıklı sıhhatlı versin bebişini Rabbimmm bida aynı durumu yaşama inşallahhh
yani mide bulanması piskolojık olur ama göz kararması sanmıyorum cunkı ben ogrendım ıkı gun sonra goz kararmalarım basladı yanı hamılemıyım dıye dusunurken mıdem bulanırdı pskolojıkmen ama goz kararmam gercekden hamıleyken olmusdu işallah hamilesindir Allahdan dilerim inşaaaaaaaaalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhh bu arada ekledim seni
inş bu ay olmuştur cnm
Kızlar merhaba ;
bende yumurta takıbındeyım dun doktora gittim 18 m 16 m buyumus yumurtalıklar salı perşembe ilişki cuma kontrol dedi catlamışmı catlamamışmı kontrol edeceğiz dedi peki çatlamış ıse hamıle kaldığımı göremicek değilmi adet gunumu beklemem gerekiyor dıye biliyorum .... benıde bata eklermisiniz kızlar 29 ocak normalde adetım hep gecikir 1 hafta fln ama gecen ay 29 aralıkta oldum...
ayy bukadarmı aynı olur herseyımız aynı herseyımız :) bende senın gıbı oldu gecen hatta yumurtalarımın buyuklugu bıle aynı ama umudunu kırmak ıstemem ben ılk aydan hamıle kaldım ve suan dusuk yapıyorum... ama bende belkı baska bı sorundan dlayı dusukdur senın de işallah saglıklı bı bebegın olur yaz tamammı 29 ocakda sabırszılıkla beklıyoruz işallah hayırlı haberler gelır ...
canım inşallah allah gönlümüze göre versin çok umutluyum bilemiyorum ama allahtan hayırlısı senın için cok üzüldüm ondada vardır bır hayır üzülme yenı umutlara yelken açalım ozaman ....bekliyorum benım adet düzensizliğim olduğu için tam kestiremiyorum buda benı cok sarsıyo beklemek cok zor .... sen peki şimdi bir tedavi görüyormusun ...
yanı tedavı dedıgın ısde daha dusuk kanamam bıtmedı bıtsın adetımı beklıcem adet oldugumdada yıne yumurtlama takıbı yaptırcam aynı işlemler işde ... adetımede 5 gun var adet sokturucu verdı doktor ... bu arada klomen kullandıgın ıcın adet gunun gecen aykı gunle aynı oluyo o gunu gectıyse gecıkmıssın say ... normalde duzensızlık olabılır ama klomen kullanıp yumurtlaman oldugu ıcın adet gunun gecen aykı gunle aynı gun...
Kızlar merhaba ;
bende yumurta takıbındeyım dun doktora gittim 18 m 16 m buyumus yumurtalıklar salı perşembe ilişki cuma kontrol dedi catlamışmı catlamamışmı kontrol edeceğiz dedi peki çatlamış ıse hamıle kaldığımı göremicek değilmi adet gunumu beklemem gerekiyor dıye biliyorum .... benıde bata eklermisiniz kızlar 29 ocak normalde adetım hep gecikir 1 hafta fln ama gecen ay 29 aralıkta oldum...