• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

işallah hamılesındır :d yaa bendede aynı oluyoduu :D bı uykucu olmusdumkı sorma kocam gelıyoduu hayırdır kız dıyodu ::1: kalk kalk tembel olma hamıklemısın yoksa :3:
oyleymısımmm valla :43: ama gitti canımın ciğeriii:5:

Oy kyamam sana.. Ama üzlme dmek ki bebegn oluyo cok sükür yne olma ihtmali cok yüksek yeterki yenisne hazrla kendni moralni yüksek tut canim..

Oy kyamam sana.. Ama üzlme dmek ki bebegn oluyo cok sükür yne olma ihtmali cok yüksek yeterki yenisne hazrla kendni moralni yüksek tut canim..

Allaha sukur doktorumda ılk denemenızde oldu o yuzden sakın uzulme dedı ne hastalarım var dedi defalarca denıyolkar düşüğünü fazla düşünme dedi bıdahaki aya hemen devam edıcez dedı şimdi dusuk kanamam bıttı ısde adet sokturucu ıcıyorum 5 gune falan bıde adet olucam yumurtlama takıbıne baslıcaz yıne...:49:

Allaha sukur doktorumda ılk denemenızde oldu o yuzden sakın uzulme dedı ne hastalarım var dedi defalarca denıyolkar düşüğünü fazla düşünme dedi bıdahaki aya hemen devam edıcez dedı şimdi dusuk kanamam bıttı ısde adet sokturucu ıcıyorum 5 gune falan bıde adet olucam yumurtlama takıbıne baslıcaz yıne...:49:

Aynen öyle cnm her serde bi hayr vardr unutma..

Arkadaslar moralim cok bozuk kendımı toplayamıyorum sabah aksam uzgunum ben içimden hiç olmıcak diye dusunuyorum içimdeki ses oyle dıyosizinde boyle hıssettiginiz oldumu?

Arkadaslar moralim cok bozuk kendımı toplayamıyorum sabah aksam uzgunum ben içimden hiç olmıcak diye dusunuyorum içimdeki ses oyle dıyosizinde boyle hıssettiginiz oldumu?

merhaba her ay adetle beraber ağlayıp yine olmadı diyorum sonra dualara sarılıyorum yani tüm kadınlar böyledir olana kadar üzülmeme ve dua etmeye çalış içindeki sesi sustur ve olumlu düşün.

umutsuzluk yok ümidini kaybetmek yok böyle konusma canım hepimiz bir umut için buradayız inşallah bizlerde alıcaz kucaklarımıza bebişlerimizi sağlıkla sıhhatle tedavin nekadardır sürüyor ...

Nerdesn kuzum görünmüyorsun bugün ..

umutsuzluk yok ümidini kaybetmek yok böyle konusma canım hepimiz bir umut için buradayız inşallah bizlerde alıcaz kucaklarımıza bebişlerimizi sağlıkla sıhhatle tedavin nekadardır sürüyor ...
Ben 3 senedir istiyodum ama catlama ignesiyle tedavi 1.ayim tutmadi simdi ikinci ayim ilac bitti bekliyorum yumoslara bakilcak cuma gunu
Klomeni igneden once 4 ay kullandim ama takipsizdi doktora gore 2,ayimiz;)

Evet canım her reglden sonra bunları yaşıyorum:( ilk defa bu ay 2.klomen tedavimde gölge gibi 2.çizgi beliriyor,eğer gercekten hamile isem İnan herkes hamile olur çünkü ben çok karamsarım ve ilk önce kötü olasılığı düşünürüm..

merhaba her ay adetle beraber ağlayıp yine olmadı diyorum sonra dualara sarılıyorum yani tüm kadınlar böyledir olana kadar üzülmeme ve dua etmeye çalış içindeki sesi sustur ve olumlu düşün.
Sagol canim sen zaten dunya basima yikildi dedigim gunude biliyosun hep dua ediyorum bakalim bat bizden once olanlar hamile cikarsa benimde umudum artcak.

Evet canım her reglden sonra bunları yaşıyorum:( ilk defa bu ay 2.klomen tedavimde gölge gibi 2.çizgi beliriyor,eğer gercekten hamile isem İnan herkes hamile olur çünkü ben çok karamsarım ve ilk önce kötü olasılığı düşünürüm..
İnsallah hamilesindir canim senin bat ne zaman doktor bana igneden 15 gun sonra kanda cikar dedi test yaptirsan

İnsallah hamilesindir canim senin bat ne zaman doktor bana igneden 15 gun sonra kanda cikar dedi test yaptirsan

Ctesi 19 Ocak canım..ben bu ay iğne olmadım ,cuma sabah idrar testi yapıcam yine çıkarsa kann testi yaptırcam eşin nöbetçi sürpriz olsun die

Ctesi 19 Ocak canım..ben bu ay iğne olmadım ,cuma sabah idrar testi yapıcam yine çıkarsa kann testi yaptırcam eşin nöbetçi sürpriz olsun die
Bende simdi baklim en once senmissin hadi bakalim sende ii haber gelirde devami da gelir ins.belirti varmi?gerci rn erken belirti adet gecikmesi diye duymustum.

selamlarrrr

klomen sonrası bugün kontrole gittim veeee 3 tane yumurtam vardı solda 16,5 - 16 ve sağda 16 olmak üzere. Çok mutlu olduk eşimle ağzımız kulaklarımızda dolaştık saatlerdir :))))
İnşallah hevesimiz kursağımızda kalmaz cuma günü yeniden gidicem ve duruma göre çatlatma iğnesine geçeceğiz......
Hadi kızlar dualar bana ve bütün hepmize :nazar::emir_bebek:

selamlarrrr

klomen sonrası bugün kontrole gittim veeee 3 tane yumurtam vardı solda 16,5 - 16 ve sağda 16 olmak üzere. Çok mutlu olduk eşimle ağzımız kulaklarımızda dolaştık saatlerdir :))))
İnşallah hevesimiz kursağımızda kalmaz cuma günü yeniden gidicem ve duruma göre çatlatma iğnesine geçeceğiz......
İnsallah canim hadi bakalim klomen bitiminin kacinci gunu

İnsallah canim hadi bakalim klomen bitiminin kacinci gunu

Klomen dün bitti cnm bugün gittim kontrole. Adetin 5. günü başladım günde 2 tane 5 günde bitti.
Bugün adetiminde 10. günü..
Dünden beride kasılarımda sancı var yumurtaların büyüdüğüne mi işaret bu????

Klomen dün bitti cnm bugün gittim kontrole. Adetin 5. günü başladım günde 2 tane 5 günde bitti.
Bugün adetiminde 10. günü..
Dünden beride kasılarımda sancı var yumurtaların büyüdüğüne mi işaret bu????
Evet yumaslar buyurken cok agri yapiyo bana sanki orda bir ceviz var gibi hissediyorum

selamlarrrr

İnşallah hayırlı bebişli haberlerin olur canım:)

Valla ağrısına sancısına razıyım hatta sancı oldukça mutlu oluyorum :))
Benim cuma gunu 10.gun olcak ama o kadar buyumez daha erken benim 20.gunu buyumustu gecen ay catlama boyutuna o zaman gelmisti bakalim bu ay nasil olcak

Back