• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

Y0osun >>> 19 ocak :31:
Betül1645 >>> 24 ocak :31:
Filologum >>> 23-25 ocak:31:
bebetom >>> 25 ocak :31:
deep >>> 25 ocak :31:
Reallove >>> 28 ocak :31:
crocus55 >>> 6 şubat:31:
nclysf >>> 7 şubat:31:

haydi bakalımm ilk batımıza sonn 4 gün kalmışş :9:

Rabbi yessir vela tuassir,Rabbi temmim bil hayr..

Manası;Rabbim işimi kolaylaştır, güçleştirme, Rabbim bu işi hayırla tamamla! (amin)

amiiiiiiiiiiinnnn canımmmm :nazar:

klomene başladım bugün 3. gün, umudumu kaybetmişken bu ilaç işe yarar diye düşünüp umutlandım tekrar :1: umarım isteyen herkesin bebişi olur:D

tatlım saat yedide paydos üzgünüm cevap veremedim bende alıştım sana sizeee zaman güzel geçiyor sizlerle :16::16:

oh canım maşallah bende evlilik sitelerinde çok dolaştım ne stresler atlattık bunuda atlatacağız inşallah Allahın izniyle :12:

cık cık cık :20: ne konuştuk ama umutsuzluk yok belirti yok zamaana bırakıcaz olmazsada üzülmek yok hayırlısı :20::20:

Aaa kızlarrr yapmayın amaaa umut umut umuttttt nasılsa hepimizin bebeği olucak zamanı var sadece böyle düşünün kızıyorum ama :20::20:

günaydın tatlım hamd olsun senden naberrr ? :3:

tamam canım sağol cnm ya sizde olmasanız kafayı yicem sende belirti falan varmı?? bende bişi yokya ha bire niye belirti olmuyor diye kafama takıyorum :44:
:44::1:

klomene başladım bugün 3. gün, umudumu kaybetmişken bu ilaç işe yarar diye düşünüp umutlandım tekrar :1: umarım isteyen herkesin bebişi olur:D

hoşgeldin :16: inşallah tatlımmm 25 ocağı bekliyoruz bi umutla olursada olmasada Rabbimin bileceği iş sen ne zamandır evlisinnn :109:

kızlar merhaba...regl günümü daha öncede söylemiştim...19 ocak...sabah ilk idrarımla okula gelmeden öylesine bi test yapim dedim..yaptım ve tek çizgiydi...1-2 saat geçti baktım çok hafif gölge gibi bi çizgi daha belirmiş...daha önce başına böyle bişi gelen var mı?ilk defa çook silikte olsa 2.çizgiyi gördüm:*)))ama tabi 10dk dan sonrası geçersiz kabul ediliyor...

tamam canım sağol cnm ya sizde olmasanız kafayı yicem sende belirti falan varmı?? bende bişi yokya ha bire niye belirti olmuyor diye kafama takıyorum :44:
Ben belirti olayini arastirdim en erken belirti adet gecknesiymis.
O yuzden kafana takma

amin canım bende yine yoğunum:(
senin durumlar nasıl bata az kaldı inş. güzel haber alırız senden

vala canım belirti aramıyorum kendimde ama zaten daha bu hafta sonu çatladı gibi yumurtam belirtiler o yöndeydi yani bugünde acaip uykum var ama tabi belirti oalrak görmicem bunu akşam erken yattım ondandır :52:

inş. canım inş. cok ıstıorum :39: rabbım daha fazla aratmasın :50:

amin kuzumm :21:

ne dedik takmak yokk belirti yokk kızcam ama :20:

kızlar merhaba...regl günümü daha öncede söylemiştim...19 ocak...sabah ilk idrarımla okula gelmeden öylesine bi test yapim dedim..yaptım ve tek çizgiydi...1-2 saat geçti baktım çok hafif gölge gibi bi çizgi daha belirmiş...daha önce başına böyle bişi gelen var mı?ilk defa çook silikte olsa 2.çizgiyi gördüm:*)))ama tabi 10dk dan sonrası geçersiz kabul ediliyor...

canım evet geçersi oluyomuş ama bol bebiş topiğinde ayşede senn gibi görmüş bi daha tekrarladı testi yine silik çizgi çıktı ve kan verdi adetine 4 gün vardı onunda değeri 22 yanı hamiş çıktı bi daha dene istersen kısmet haber bekliyoruz senden hadiii :9::9:

Benide listeye ekleyin bat 7 subat klomen bitti 4 gun sonra takibe gitcem ama yumurtaliklarda kipirti hissetmedim hala normalde hissederdim ama doktor sende sorun yok cok ustune dusdugun icin boyle dedi kafandan at dedi atamiyorum.

Benide listeye ekleyin bat 7 subat klomen bitti 4 gun sonra takibe gitcem ama yumurtaliklarda kipirti hissetmedim hala normalde hissederdim ama doktor sende sorun yok cok ustune dusdugun icin boyle dedi kafandan at dedi atamiyorum.

tamam canım ekliyorum senide stres yapma sakin olmaya çalış tamam mı bizlerle oylanmaya bak şöyle düşünelim çocuğumuz olcak ama zamanı var tamam mı .. :34:

Y0osun >>> 19 ocak :31:
Betül1645 >>> 24 ocak :31:
Filologum >>> 23-25 ocak :31:
bebetom >>> 25 ocak :31:
deep >>> 25 ocak :31:
Reallove >>> 28 ocak :31:
crocus55 >>> 6 şubat :31:
nclysf >>> 7 şubat :31:
zd86 >>> 7 şubat
:31:

tamam canım ekliyorum senide stres yapma sakin olmaya çalış tamam mı bizlerle oylanmaya bak şöyle düşünelim çocuğumuz olcak ama zamanı var tamam mı .. :34:
Tamam canim sagol bende burda oyalanmaya ve olucagina inanmaya calisiyorum insallah batlari onde olanlar teker teker hamile cikarda bizimde umudumuz buyur

Tamam canim sagol bende burda oyalanmaya ve olucagina inanmaya calisiyorum insallah batlari onde olanlar teker teker hamile cikarda bizimde umudumuz buyur

amin canım inşallah Rabbim büyük umut kesilmez ondan o ol dediğinde olur

ooff zamn gecmek bılmıyo artık adet olayımda hemen baslasınlar su yumurtlama takıbıne sıkıldım... :(

hoşgeldin :16: inşallah tatlımmm 25 ocağı bekliyoruz bi umutla olursada olmasada Rabbimin bileceği iş sen ne zamandır evlisinnn :109:[/B][/COLOR][/QUOTE]

MERHABA...Tşekkür ederim, 2,5 yıllık evlıyım yaklaşık 8 aydır bebek istiyoruz bütün tahliller normal çıktı ama geçen hafta klomene başlayalım dedi doktorum. yapacak bişey yok nederlerse onu yapıyoruz bu dönemlerde :) kasıklarım ve belim ağrıyor 2 gündür, sonu güzel olacak diye düşündükçe ağrıyı unutuyorum:D 2 gün daha kullanıcam sonra 2 gün ara verip doktora gidicem iğneden söz etmedi bana _ bu arada iğneden çok korkuyorum:DD Hepimiz elimizden geleni yapıyoruz arkadaşlar, dua edip bekleyelim vakti zamanı gelince bebişlerimizle fotoğraflarımızı koyarız buraya inş... :)) :emir_bebek:

ooff zamn gecmek bılmıyo artık adet olayımda hemen baslasınlar su yumurtlama takıbıne sıkıldım... :(

dusugun bıttımı cnm :18: bende adet duzensızlım var gunm gectı gene gecen hafta ıdrar testı yaptım cıkmadı bugun gozum kararıo :30: pskolojık dıorum ama :36::36:

MERHABA...Tşekkür ederim, 2,5 yıllık evlıyım yaklaşık 8 aydır bebek istiyoruz bütün tahliller normal çıktı ama geçen hafta klomene başlayalım dedi doktorum. yapacak bişey yok nederlerse onu yapıyoruz bu dönemlerde :) kasıklarım ve belim ağrıyor 2 gündür, sonu güzel olacak diye düşündükçe ağrıyı unutuyorum:D 2 gün daha kullanıcam sonra 2 gün ara verip doktora gidicem iğneden söz etmedi bana _ bu arada iğneden çok korkuyorum:DD Hepimiz elimizden geleni yapıyoruz arkadaşlar, dua edip bekleyelim vakti zamanı gelince bebişlerimizle fotoğraflarımızı koyarız buraya inş... :)) :emir_bebek:[/QUOTE]

ayy katlancaz artık bebeğimiz :emir_bebek: için :) iğnelerede agrılarada :)

dusugun bıttımı cnm :18: bende adet duzensızlım var gunm gectı gene gecen hafta ıdrar testı yaptım cıkmadı bugun gozum kararıo :30: pskolojık dıorum ama :36::36:

adetını kac gun gecdıkı benımde oyleydı hamıle kaldıgımda idrarda cıkmadı ama o gun kan testı yaptırdım 1 aylık hamıle oldugumu ogrendım :( tabı bebeğim düştü ama işallah onumuzdeki ay yıne dusunyoruz pes etmek yok yola devam

Merhaba arkadaşlarrr gelin hep beraber bekleyelim bebişleirmizi..
klomenin kacıncı ayındasınız .. neler yaşıyosunuz ilaçla ilgili..
heycanlarımızı.. belirtilerimizi .. sorularımızı.. birlikte paylaşalımmm .. beraber bilinçlenelim..

Bu arada kendimi yazayım anlatayım..
Ben klomene bu ay başladım ve 6 aydır bebek istiyoruz ..
öncesinde pregaston kullandım bir kutu adetten beş gün sonra ara kananmam olduğu için başka bir doktor
bu ilacı verdi.. sonrasında hemen regl oldum ve iyi bi doktora gittim hemen klomene başladı..
klomeni günde iki defa içtim aslında doktor yanlış vermiş ilkten bir taneyle başlanırmış..
neyse dedik vardır bundada bi hayır..
günde 2 tane klomen sonucu bir sürü yumurtam olmuştu adetimin 12. günü iki tanesi güzel ve olgundu..
biri 21 mm diğeri 18,9 mm olmuş.. biri sağda biri solda ..
doktor sancımın olabilceğini söyledi yumurta çatlarken..
ve benim ogün sağ tarafımda ertesi günde sol tarafımda belmede vuran bir sancım oldu..
Şimdi ise adetime 14 gün var bekliyoruz bakalım.. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur ..

slm cnm

süper olmuş yumurtalar inşallah sonuç alırsın :)

adetını kac gun gecdıkı benımde oyleydı hamıle kaldıgımda idrarda cıkmadı ama o gun kan testı yaptırdım 1 aylık hamıle oldugumu ogrendım :( tabı bebeğim düştü ama işallah onumuzdeki ay yıne dusunyoruz pes etmek yok yola devam

canım calıstıgım ıcın kan testı veremedım :(( c.teside calısıom :27: 1 hafta gectı ama benım 3 ay gectıgı oluooo :30: ılacla adet oluom:15: ama sabah mıdem bulandı bırde gozum kararıo sık sııkkk :30: psıkolojık dıorum amaaa :31:

Back