Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

bitanem moralini bozmak için söylemiyorum bende aynısını yaşadım havalar zıpladım falan vs tekrardan öbür gün yaptım hiç bişi çıkmadı cok ağladım bidaha ömrüm boyunca idrar tesiti yapmadım yapmicamda

yani mide bulanması piskolojık olur ama göz kararması sanmıyorum cunkı ben ogrendım ıkı gun sonra goz kararmalarım basladı yanı hamılemıyım dıye dusunurken mıdem bulanırdı pskolojıkmen ama goz kararmam gercekden hamıleyken olmusdu işallah hamilesindir Allahdan dilerim inşaaaaaaaaalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhh bu arada ekledim seni

kızlar bilginiz olsun dıye soyluyorum o ıdrar testlerınden 10 dakıkadan sonra cıkan cok sılık cizgi nerdeyse her testlerde oluyo testler sonradan bariz pozitife donusen bıle var onemlı olan ılk 5 dakıkada olusandır ... zaten ben ıdrar testını adetımın 5 gun gecdı yaptım onda bıle cıkmamısdı aynı gun kanda yaptım hamıleymısım ... idrarda hemen cıkmaz hele adet gunune daha varsa kesınlıkle cıkmaz ... bıde bu erken gebelik testı dıye bı zımbırtı varya idrar testı onlarında 2 lıralıklardan hjiç bi farkı yok bosuna para verıpde onu almayın sadece hassasıyetı bırazcık daha yuksek okadar bıde marka farkı...

hoşgeldin inşallah tatlımmm 25 ocağı bekliyoruz bi umutla olursada olmasada Rabbimin bileceği iş sen ne zamandır evlisinnn :109:[/B][/COLOR]

MERHABA...Tşekkür ederim, 2,5 yıllık evlıyım yaklaşık 8 aydır bebek istiyoruz bütün tahliller normal çıktı ama geçen hafta klomene başlayalım dedi doktorum. yapacak bişey yok nederlerse onu yapıyoruz bu dönemlerde :) kasıklarım ve belim ağrıyor 2 gündür, sonu güzel olacak diye düşündükçe ağrıyı unutuyorum 2 gün daha kullanıcam sonra 2 gün ara verip doktora gidicem iğneden söz etmedi bana _ bu arada iğneden çok korkuyorumD Hepimiz elimizden geleni yapıyoruz arkadaşlar, dua edip bekleyelim vakti zamanı gelince bebişlerimizle fotoğraflarımızı koyarız buraya inş... :)) [/QUOTE]

canım üzülme sen bizde klomenciyiz beklitoruz inşallah senin yumoşlarda çatlar bebişin tutunur bazen karamsarlık yaşasakta bekliyoruz dua edelim beraber inşallah

canım üzülme sen bizde klomenciyiz beklitoruz inşallah senin yumoşlarda çatlar bebişin tutunur bazen karamsarlık yaşasakta bekliyoruz dua edelim beraber inşallah[/QUOTE]

ben şimdi adetimi bekliyorum bu sefer doktor klomenı aynı sekılde verırse ben bi doz daha ıcıcem gecen ay 2 yumurtam olusmusdu cunkı yınede hamıle kalmısdım ama olsun dusuk yasadıgım ıcın bu ay daha temkınlı olcam işallah bu ayda hemen tutar ama yıne dusuk yasamam

doğru söyleüyorsun tatlımm ama dediğim gibi bende cıktı gözüktü sonra cıkmadı demekki bozukmuş test ama nasıl sevindim ya o an şansıma küstüm ama şimdi iyiym alıştım artık

canım üzülme sen bizde klomenciyiz beklitoruz inşallah senin yumoşlarda çatlar bebişin tutunur bazen karamsarlık yaşasakta bekliyoruz dua edelim beraber inşallah

ben şimdi adetimi bekliyorum bu sefer doktor klomenı aynı sekılde verırse ben bi doz daha ıcıcem gecen ay 2 yumurtam olusmusdu cunkı yınede hamıle kalmısdım ama olsun dusuk yasadıgım ıcın bu ay daha temkınlı olcam işallah bu ayda hemen tutar ama yıne dusuk yasamam [/QUOTE]

canım acele etme bak hayırlı sağlıklı sıhhatlı versin bebişini Rabbimmm bida aynı durumu yaşama inşallahhh

tamam tatlım takılmak yok söz rahatımıza bakıcaz

canım acele etme bak hayırlı sağlıklı sıhhatlı versin bebişini Rabbimmm bida aynı durumu yaşama inşallahhh [/QUOTE]

acele etme dıyosun ama bıkere onun tadını aldıkya ve akabınde hemen kaybettık bebeğimizi şimdi daha cok sabırsızlanıyorum bı an once olsun ıstıyorum tabıkı allah oncelıkle saglıklı sıhhatli versın ama işallah cabukda versın şimd, o tadı tekrar almak ve 9 ay boyunca yasamak ıstıoyorum allahım işalah nasip eder

canım acele etme bak hayırlı sağlıklı sıhhatlı versin bebişini Rabbimmm bida aynı durumu yaşama inşallahhh

acele etme dıyosun ama bıkere onun tadını aldıkya ve akabınde hemen kaybettık bebeğimizi şimdi daha cok sabırsızlanıyorum bı an once olsun ıstıyorum tabıkı allah oncelıkle saglıklı sıhhatli versın ama işallah cabukda versın şimd, o tadı tekrar almak ve 9 ay boyunca yasamak ıstıoyorum allahım işalah nasip eder[/QUOTE]

canım haklısın tabikide bizde çok istiyoruz yoksa burda niye olalım sadece aynı durumu yaşama diye söyledim acele ediyoruz ama olmuyor o yüzden kafana takma üzülme sağlıklı sıhhatli gelecek bebişinnnn

inş bu ay olmuştur cnm

inş bu ay olmuştur cnm

bu ay olması ıcın oncelıkle dusugum bıtmesı gerek canım sonra adet olucam yumurtlama takıbıne baslıcaz onumuzdekı ay yaniii beklicez el mahkum..

bebetooom işallah hepimizin bebişleri erkenden çalar kapmızı annnee ben geldım baba bana para veeeer

Kızlar merhaba ;

bende yumurta takıbındeyım dun doktora gittim 18 m 16 m buyumus yumurtalıklar salı perşembe ilişki cuma kontrol dedi catlamışmı catlamamışmı kontrol edeceğiz dedi peki çatlamış ıse hamıle kaldığımı göremicek değilmi adet gunumu beklemem gerekiyor dıye biliyorum .... benıde bata eklermisiniz kızlar 29 ocak normalde adetım hep gecikir 1 hafta fln ama gecen ay 29 aralıkta oldum...

ayy bukadarmı aynı olur herseyımız aynı herseyımız :) bende senın gıbı oldu gecen hatta yumurtalarımın buyuklugu bıle aynı ama umudunu kırmak ıstemem ben ılk aydan hamıle kaldım ve suan dusuk yapıyorum... ama bende belkı baska bı sorundan dlayı dusukdur senın de işallah saglıklı bı bebegın olur yaz tamammı 29 ocakda sabırszılıkla beklıyoruz işallah hayırlı haberler gelır ...

canım inşallah allah gönlümüze göre versin çok umutluyum bilemiyorum ama allahtan hayırlısı senın için cok üzüldüm ondada vardır bır hayır üzülme yenı umutlara yelken açalım ozaman ....bekliyorum benım adet düzensizliğim olduğu için tam kestiremiyorum buda benı cok sarsıyo beklemek cok zor .... sen peki şimdi bir tedavi görüyormusun ...

yanı tedavı dedıgın ısde daha dusuk kanamam bıtmedı bıtsın adetımı beklıcem adet oldugumdada yıne yumurtlama takıbı yaptırcam aynı işlemler işde ... adetımede 5 gun var adet sokturucu verdı doktor ... bu arada klomen kullandıgın ıcın adet gunun gecen aykı gunle aynı oluyo o gunu gectıyse gecıkmıssın say ... normalde duzensızlık olabılır ama klomen kullanıp yumurtlaman oldugu ıcın adet gunun gecen aykı gunle aynı gun...

canım klomen kullanınca adet gunun aynı olduğunu bilmiyordum bak ama benım adetım duzensiz bendede aynı etkisi olurmuki ...? ben daha buay ilk defa başladım tedavıye rahım filmi çekildim ve ondan sonra başladık tiüplerde sorun olmayınca doktorum tüpler tıkalıysa bosuna ilaç içersin dedi ama bişi cıkmadı sen rahim filmini çektirmişmiydin.. hamile kalmadan önce .... okadar cok korktumkı herkes cok korkuttu benı yazılanlar cizilenler rahım filmiyle ilgili hıcte beklediğim kadar ağrım olmadı tabıkı acıyor ama katlanılır bi acı yanı.... öyle işte şimdide baklaım cumayı bekliyorum inşallah catlarda 29 unda hayırlı haberleri veririm size paylaşırım güzel haberlerimi allah ısteyen herkese versin ...

hoşgeldin canım yumurtaların cok güzel büyümüş benım doktorda ikinci defaya çağırdı gittiğimde çatladığını söyledi hayır hamile kaldığını göremezki zaten cok küçüktür benımki dedi adetın gecıkırse test yaptır dedi bekliyoruz işte bana adet gecikmesi yapmadı klomen aksine tam gününden 1 gün önce oldum deepp arkadaşımız geldiğinde ekler o yapıyor listemizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…