Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

ziyaretcilerimiz sizde üye olun katılın sohbetimize birbirmizib derdine bi nebzede olsa derman bulalımmmm bekleriz inaşşalllhhh

Canim ben uyumaya caliscam cikiyorum.eger sen int takilcaksan su yaki olayini arastirsana

ziyaretcilerimiz sizde üye olun katılın sohbetimize birbirmizib derdine bi nebzede olsa derman bulalımmmm bekleriz inaşşalllhhh

Cnm sanrm daha pc den gremicem: ( cepten takp edcem szleri liste olayni senin takip edp güncellemeni rica edicem cepten cok zor oluyo..

Bu arada cümleten günaydn canlar..
İki gecedir huzursuzm uyanp durdum boyna dün gece gögüslermin acisyla uyandm bde insallah hayrli habere vesiledir..

canım yakı ne işe yarıyormuşşş ???

ayyyy ben dun uyuya kalmısımyaa kııııııız dün kocam geldıde uyandırdı beniii eşek benı nıye beklemeden uyudun dıyooo anaaam sigarada evi yakmamış iyikii tüüüh nıye durtmedınız kız benııı neyseee gunaydın herkese bu yakı neymıs hemen soyleyın bana

kıııız senin batın kac goguslerın agrıyosa uyku bolunmelerın varsa bıde kasıgın hep adet olcak gıbı oluyosa hamılesındır :18: bende oyle olmusdu belırtılerım oydu yaniii... işallah hamılesındır güzel haberler alalım burdan hadi bakalım

kızlar ben çok merak ediyorum listemizden ilk kim hamile olacAK

al benden de o kadar dün bende bunu düşündüm acaba ilk kim gebe kalacak hayırlısı
olsunda

günaydın canım inşallah hayra alamettir canım hadi güzel haberler ver bize

günaydınlar olsunnnnnn aklımdan ve içimden geçen temenni hamile olman canım:) göğüs ağrısı gebelik belirtsi ve ben onu hiç yaşamadımmmm

Cnm iki gecdir blmedgm nednden uyanyorm bi kac defa dünden önceki gecde erken yattm braz dünde normal saatmde ama uyku hali var öglne dogru gelyo sanki smdide öylym belkde gece uyandgm icndr.. Sancmda oluyo ara ara adt gbi ama ben onu gazdr dyip geciyorum :)
al benden de o kadar dün bende bunu düşündüm acaba ilk kim gebe kalacak hayırlısı
olsunda

günaydın canım inşallah hayra alamettir canım hadi güzel haberler ver bize
ins sulem cokta takilmak istemyorm ama iki üc gündr istahmda cik bya hayrlsi
günaydınlar olsunnnnnn aklımdan ve içimden geçen temenni hamile olman canım:) göğüs ağrısı gebelik belirtsi ve ben onu hiç yaşamadımmmm

Yasamayanda var tatlm hem benim adet dönemlermde de olur daha on gün var erkendn acmasi tuhafma gtti ama gecen adetmde gögüslermde tik yoktu :)

canım ben geçen ay ilk defa klomen+ovitrelli iğnesi kullanmıştım...o iğne de beta hcg olduğu için göğüslerim çok acıyordu...bu ay klomen kullandım ama iğne vermedi...o nedenle göğüs ağrısı şikayeti genellkle gebelik belirtisi diyorlar:) inşallah senin de öyledir...

işallah hamılesındır :d yaa bendede aynı oluyoduu bı uykucu olmusdumkı sorma kocam gelıyoduu hayırdır kız dıyodu : kalk kalk tembel olma hamıklemısın yoksa
oyleymısımmm valla ama gitti canımın ciğeriii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…