Klomen değil glifor kullanıyorum ama midem bulanıyor ama iştah da bir azalma yok daha önce glucupxhage kullanmıştım onunla hem cok zayıfladım hemde hamile kaldım ama bu öyle değil dolayısıyla kiloda veremiyorum kiiii
Bende Koca Bebeği uyuttum Uyku tutmadı Bugünde ziyaret edemedim gireyim bakalım Bizim kızlar neler yapıyor dedim :)valla öyle oturuyom kk oyun oynuyorum intikam dizisini seyrediyorum. öyle sen ne yapıyon
Bende Koca Bebeği uyuttum Uyku tutmadı Bugünde ziyaret edemedim gireyim bakalım Bizim kızlar neler yapıyor dedim :)
slm deep girmiyor acaba ne yaptı arada bişeyler yazsaherkezin bat yaklastı topikde bir ben ters gidiyon hadi ins. teker teker gelir haberler
Calısmıyorum canım ev hanımıyım :))) Bir Süreliğineiyi yapmıssın sen calısmıyorsun galiba
Klomen değil glifor kullanıyorum ama midem bulanıyor ama iştah da bir azalma yok daha önce glucupxhage kullanmıştım onunla hem cok zayıfladım hemde hamile kaldım ama bu öyle değil dolayısıyla kiloda veremiyorum kiiii
hmm belkıde mıdesı bulanıyodur ondan gelemıyodurkız sen nıye tersıne gıdıyon kı anlamadım hasta mı oldun :44::44:
Off Kızlar adet olmam lazımdı adet olmadım ya kasıklarım ağırırdı ağırı sızıda yok cok sıkıldım yaaa
Canımmm yarın yürüyüş yapsam olurmu ? Bugün temizlik yaptım evin her yerini kaldırdım hiç bişi yok tık yok klomen den mi acaba ?canım sende biraz gecikme olabilir bende oldu hareket et kırmızılar cabuk gelsin 1 saat yürü temizlik yap bişeyler
Canımmm yarın yürüyüş yapsam olurmu ? Bugün temizlik yaptım evin her yerini kaldırdım hiç bişi yok tık yok klomen den mi acaba ?
Doktora Dedim Olmazsan 21 inde gel bakalım dedi... Azcık daha bekleyelim falan dedi yarın Olmazsam Gene Arayayımmı Doktorumu ?bence yumoslar buyumedi ya ondan yap yürüyüş ama bebiş olmadıgına eminsin dimi istersen dr git sökturucu versin ler benımkı vercekti ama halı silerkenadet olduummm
Doktora Dedim Olmazsan 21 inde gel bakalım dedi... Azcık daha bekleyelim falan dedi yarın Olmazsam Gene Arayayımmı Doktorumu ?
Martın 21 inde 23 ü me giricem canımmmmyok canım ozaman bekle bakalım zaten 21 ne kaldı bu arada yürüyüş yap hereket erken getilir bide ilacla ugrasmazsın.sen kac yasındasın bu arada
Martın 21 inde 23 ü me giricem canımmmm
iyi Geceler Yarın görüşmek üzere.. tatlı rüyalarcanım ben yatıyorum iyi geceler sonra gene görüşürüz.
Bebişlerr ne haber havaalanındayım ben :)) ve gitmeden gebelik testi aldım ama eczacı günün geçsin öle yap dedi erken gebelik testi yok dedi ONCOMED diye bi test verdi bide Hetzaman uçuş yaparım ilk defa ısrarla hastalık varmış gebelik varmı evlimizin diye sordu) ilk defa hoşuma gitti birinin sorması )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?