Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar.bişey söylemek istiyorum.ben bayağıdır üyeyim bu siteye ama bu topiği daha yeni buldum.yani aranıza yeni katıldım.ama yabancıyım diye beni aranıza almak istemeyebilirsiniz.çünkü bugünden beri bişeyler yazıyorum kimse cvp vermiyo.eğer istemiyosanız söyleyin bidaha girmem.
cnm bişey sordum ama görmedin galiba
kizlar dun doktora gittim.16. gunu yumurta takibindeydim. dun son takipti bu ay hic bi gelisme olmadi ama siz iliskinize devam edin dedi gelecek ay gunde 2 sefer kullanacagimi soyledi yumurtalarim gelusmediyse neden igne vurup gelistirebilirdi bide bu takip icin 350 kagit aldi eger gelecek ay da bi gelisme olmazsa doktorumu degistirecem kizlar istanbul avrupa yakasinda iyi hastane ve doktor varsa bana yardimci olursaniz sevinirim
Canım niye istemeyelim ben sana dün cevap yazdım diye hatırlıyorum.burda hepimiz birbirimize yoldas oluyoruz.ve yazıyı görünce bilgimiz varsa yardımcı oluyoruz.takma kafana böyle dşünme
kizlar dun doktora gittim.16. gunu yumurta takibindeydim. dun son takipti bu ay hic bi gelisme olmadi ama siz iliskinize devam edin dedi gelecek ay gunde 2 sefer kullanacagimi soyledi yumurtalarim gelusmediyse neden igne vurup gelistirebilirdi bide bu takip icin 350 kagit aldi eger gelecek ay da bi gelisme olmazsa doktorumu degistirecem kizlar istanbul avrupa yakasinda iyi hastane ve doktor varsa bana yardimci olursaniz sevinirim
Canım niye istemeyelim ben sana dün cevap yazdım diye hatırlıyorum.burda hepimiz birbirimize yoldas oluyoruz.ve yazıyı görünce bilgimiz varsa yardımcı oluyoruz.takma kafana böyle dşünme
Maalesef canım evdeyim test yaptım negatif üstelik mi ark daha ikiz hamileymiş gelince duydum Rabbim aratmadın tedavi ilk ama olmadı işte umutlar öbür ayaBebek orda galiba herkezin içine doguyor dikkat et kendine ucakda korkma sıkma kendini rahat otur zaten ucarken hissetmiyor insan...
neyse rahatsız ettim galiba.bidaha sormam cnm.
cnm topiğin adı dertleşelim.ama bişey soruyosun cvp vermiyo.vermek zorunda değil belki ama en azından konuşmak istemediğini söle bende bileyim.bende bekliyorum böle.diğer arkadaşları bilmemde.genelleme yapmıyım.
cevapladım cnm :)
cnm benim en son yazımda genelleme yapmıyım diye bişey yazdım.saol cnm.aynen hepimiz birbirimizle tecrübelerimizi paylaşalım veya bilmediğimiz şeyleri soralım istiyorum.sonuçta hepimiz aynı şeyi istiyoruz.(bebiş)ama şöylede bi durum var.bilmiyosan bilmiyorum diye bilirsin yada konuşmak istemiyorum diyebilirsin dimi.neyse ya bende o kişiye bidaha yazmam olur biter.
aceleci seniiiiii
saydırmışsın baya :)
Maalesef canım evdeyim test yaptım negatif üstelik mi ark daha ikiz hamileymiş gelince duydum Rabbim aratmadın tedavi ilk ama olmadı işte umutlar öbür aya
kızlarr gerkez geliyor altta acık gözukuyor cogu kişi gec cvp yazabiliyor.mesela fatma şuan işde çalısıyor altta gözukuyor ama gecmişi okuyor dur.bende altta gözukuyorum ama temizlik yaptım e n son camasırları topladım.o yuzden bilgimiz oldugu konulara gec cevap yazıyoruzz...alınmayın lütfenn ve herkez gelsin konusalım bilg. alısverişi yapalım birbirimize yardımcı olalım.
deminden beri bakıyorum acaba benim sayfamdamı bi anormallik var.şimdi baktım yazmışsın teşekkür ederim.çünkü bayağı bi bekledim.bişey göremeyince ister istemez yanlış anladım kusura bakma.Özür dilerim şimdi sayfayı yeniledim tekrar baktım yazmışsın.
kızlar topiğinize benide alın. ben bu ay aşladım tedaviye pazar çatlatma iğnesi vuruldum dün gece ilk ilişki oldu doktor çarşamba ikinci ilişki dedi. ama benim dün hiç birşeyim yoktu bugun göğüs hassasiyeti bel ağrısı ve kasık ağrısı var sabah yumurtam çatlamış olabilirmi eğer öyleyse 24 saat canlı kalıyomuş yumurta o zaman yarın akşamki ilişki bir işe yaramıycak bu akşam tekrardan denemek istiyorum siz ne diyosunuz yardım edin