• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

Klomen değil glifor kullanıyorum ama midem bulanıyor ama iştah da bir azalma yok daha önce glucupxhage kullanmıştım onunla hem cok zayıfladım hemde hamile kaldım ama bu öyle değil dolayısıyla kiloda veremiyorum kiiii

Bahsettigin ilacları bilmiyorum ama klomen kilo aldırıyorr bana

bebetom ve zd86 gece gece ıstahımı kabarttınız yaww:1::1::1:
dun de dıger takıldım topiğimde kızlar donerden felan bahsetmıslerdı gece gece:1::1::1:

Son düzenleme:
valla öyle oturuyom kk oyun oynuyorum intikam dizisini seyrediyorum. öyle sen ne yapıyon
Bende Koca Bebeği uyuttum Uyku tutmadı Bugünde ziyaret edemedim gireyim bakalım Bizim kızlar neler yapıyor dedim :)

slm deep girmiyor acaba ne yaptı arada bişeyler yazsa :1: herkezin bat yaklastı topikde bir ben ters gidiyon hadi ins. teker teker gelir haberler

hmm belkıde mıdesı bulanıyodur ondan gelemıyodur:34:kız sen nıye tersıne gıdıyon kı anlamadım hasta mı oldun :44::44:

Klomen değil glifor kullanıyorum ama midem bulanıyor ama iştah da bir azalma yok daha önce glucupxhage kullanmıştım onunla hem cok zayıfladım hemde hamile kaldım ama bu öyle değil dolayısıyla kiloda veremiyorum kiiii

canım anladım kadarıyla pko var galıba sende demı onndan glıfor kullanıyon:44::44:benım kv. seker hastası ona da kılo yapıyo glifor ıstahını acıyo ama o yemıyo fazla yıne de su ıcse yarıyo:31::31::31:

Off Kızlar adet olmam lazımdı adet olmadım ya kasıklarım ağırırdı ağırı sızıda yok cok sıkıldım yaaa

Off Kızlar adet olmam lazımdı adet olmadım ya kasıklarım ağırırdı ağırı sızıda yok cok sıkıldım yaaa

canım sende biraz gecikme olabilir bende oldu hareket et kırmızılar cabuk gelsin 1 saat yürü temizlik yap bişeyler

canım sende biraz gecikme olabilir bende oldu hareket et kırmızılar cabuk gelsin 1 saat yürü temizlik yap bişeyler
Canımmm yarın yürüyüş yapsam olurmu ? Bugün temizlik yaptım evin her yerini kaldırdım hiç bişi yok tık yok klomen den mi acaba ?

Canımmm yarın yürüyüş yapsam olurmu ? Bugün temizlik yaptım evin her yerini kaldırdım hiç bişi yok tık yok klomen den mi acaba ?

bence yumoslar buyumedi ya ondan yap yürüyüş ama bebiş olmadıgına eminsin dimi istersen dr git sökturucu versin ler benımkı vercekti ama halı silerken :1: adet olduummm

bence yumoslar buyumedi ya ondan yap yürüyüş ama bebiş olmadıgına eminsin dimi istersen dr git sökturucu versin ler benımkı vercekti ama halı silerken :1: adet olduummm
Doktora Dedim Olmazsan 21 inde gel bakalım dedi... Azcık daha bekleyelim falan dedi yarın Olmazsam Gene Arayayımmı Doktorumu ?

Doktora Dedim Olmazsan 21 inde gel bakalım dedi... Azcık daha bekleyelim falan dedi yarın Olmazsam Gene Arayayımmı Doktorumu ?

yok canım ozaman bekle bakalım zaten 21 ne kaldı bu arada yürüyüş yap hereket erken getilir bide ilacla ugrasmazsın.sen kac yasındasın bu arada

Bebişlerr ne haber havaalanındayım ben :)) ve gitmeden gebelik testi aldım ama eczacı günün geçsin öle yap dedi erken gebelik testi yok dedi ONCOMED diye bi test verdi bide Hetzaman uçuş yaparım ilk defa ısrarla hastalık varmış gebelik varmı evlimizin diye sordu ;)) ilk defa hoşuma gitti birinin sorması ;))

Bebişlerr ne haber havaalanındayım ben :)) ve gitmeden gebelik testi aldım ama eczacı günün geçsin öle yap dedi erken gebelik testi yok dedi ONCOMED diye bi test verdi bide Hetzaman uçuş yaparım ilk defa ısrarla hastalık varmış gebelik varmı evlimizin diye sordu ;)) ilk defa hoşuma gitti birinin sorması ;))

Bebek orda galiba herkezin içine doguyor dikkat et kendine ucakda korkma sıkma kendini rahat otur zaten ucarken hissetmiyor insan...

Back