Üzülme canım ya kısmet sabır et gelecek bebişin elbet eşin nere gidecek canım
hakkariye gidicek canım bi de taaa ekimde gelicek tekrar of ya offfffff
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzülme canım ya kısmet sabır et gelecek bebişin elbet eşin nere gidecek canım
Anladım tatlım sağol ama öyle deme yaa yıkılırım falan deme Allahın gücüne gider kendınıde yıpratırsın Rabbim bizim için en hayırlısını verır bıze zaten suan olmuyor bu bızım ıcın hayırlı olandır zaten .. Bızım tedavılerımız sadece kendı vucudumuzu hazırlama donemı rabbım ol demez ise zaten bız ne tedavı yapsak bos .. Sıkma bence canını rabbım elbet dogru zamanı kararlamıstır hepımız ıcın ..
anlıyorum seni çok üzücü ve sinir bozucu bir durum ama belki eşin mazeret izni alabilir ilerleyen zamanda mutlaka verirler izin
Eger %30 sa kucumsenecek bı rakam degıl bencede canım en azından klomenin oranına göre .. Tup bebek en son aşama zaten Allah inşallah o aşamalara gelmeden bebek sahibi olmayı nasip eder.. Senin bildiğin aşılamanın bi kötü yönü var mı canım ?
hakkariye gidicek canım bi de taaa ekimde gelicek tekrar of ya offfffff
çok zor canım üst bölgesine gidicek bi de deliricem adetin son günü kalabilirsin diyolar bi o kaldı umudum
adetim 3 gün gecikti ve ben sevine sevine doktora gittim kan verdim. eve geldim adet oldum ((((((((((((((((((( test de negatif çıktı. eşimde gidicek 4 gün sonra napıcam benn
Hiç görmicenmi tüh ya kaçamak yapın ya
canım ya öyle karamsar düşünme ama bence verirler izin benim eşimde tuncelide görev yaptı dağın başında helikopterler gidip geliyorlardı bi ara çok bunlamıştı eşim hasta onun yanına gitmem gerek demiş dilekçe falan yazmış 10 gün izin vemişlerdi...senin eşinin rutbesi nedir canımmmm
sıkma canını bende geçen ay öyle oldum ben 6 gün geçiktim tamam demiştik bi hevesle gittik yok eve geldim oldum aynı şeyleri yaşadık yani seni çok ii anlıya biliyorum dokunsalar aglıyacak gibiydim kızıyımmı üzüleyimmi bilmiyodum
ya canımcım bazen senin gibi okadar olumlu düşünüyorum ki inancımı umudumu yitirmiyorum hatta hep pozitif düşünürüm ama bazende o kadar kötüyümki sanki içimden biri boş yere uğraşma senin evladın hiç olmayacak diyor...ozaman umudum kalmıyor ha bide 4 gün kaldı batıma onunda şuan büyük stresi var üzerimde
diyorum ya eşim yanımda olsa üzülmem de gidicek 9 ay sonra gelicek napıcam ben kaldım tek başıma
yok canım hatta daha iyi biz yaptıgımızda normal spremler gidiyor ama asılamada yıkayıp atıyolarmıs direk teslimat bende yaptırmak isterim.dr bir kere catlattık bir kac kez catlatalım dedi kismet artık
üst bölgesine nasıl gidiym canım
astsubay üst çavuş da benim eşimi üst bölgesine gönderiyolar hayatta gelemez ancak bi cenaze falan olursa o da zor
o kötü işte ona söylenecek bişey yok sıkma canını yinede allah büyük vardır bi bildigi herşeyin hayırlısıbu arada madem 9 ay yok sende gitsene
ya canım hakkında hayırlısı olsun bebek değilde kocanla baya bi zaman ayrı kalacaksın ALLAH yardımcın olsun sabır versin :26:
Seni cok iyi anlıyorum bitanem bende gelsın ıstemıyorum bat gunum negatif sonuç alıcam dıye o stres bendede var.. Genelde olumlu bırısısın canım yazıların ınsan oyle dusunuyor kendını bellı edıyorsun ..anladıgım kadarıyla ınanclı bır ınsansında sakın oyle benım cocugum olmayacak deme Allaha isyan etmıs oluruz Sakın yapma canım ( buda bizim sınavımız her insanın bi sınavı olmak zorundaki kazanmamız gereken asıl seyı kazanabılelım canım .. Üzme kendını ne kadar renklı bırısısın bak boyle dusuncelerle zihnini karartma ..
ya canımcım bazen senin gibi okadar olumlu düşünüyorum ki inancımı umudumu yitirmiyorum hatta hep pozitif düşünürüm ama bazende o kadar kötüyümki sanki içimden biri boş yere uğraşma senin evladın hiç olmayacak diyor...ozaman umudum kalmıyor ha bide 4 gün kaldı batıma onunda şuan büyük stresi var üzerimde
canım gidebilsem bir dk durmam burada karanlık odada bile durmaya razıyım ama devlet izin vermiyor kalacak yer yok dağın başına gidiyor eşim