• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

Anladım tatlım sağol ama öyle deme yaa yıkılırım falan deme Allahın gücüne gider kendınıde yıpratırsın Rabbim bizim için en hayırlısını verır bıze zaten suan olmuyor bu bızım ıcın hayırlı olandır zaten .. Bızım tedavılerımız sadece kendı vucudumuzu hazırlama donemı rabbım ol demez ise zaten bız ne tedavı yapsak bos .. Sıkma bence canını rabbım elbet dogru zamanı kararlamıstır hepımız ıcın ..

ya canımcım bazen senin gibi okadar olumlu düşünüyorum ki inancımı umudumu yitirmiyorum hatta hep pozitif düşünürüm ama bazende o kadar kötüyümki sanki içimden biri boş yere uğraşma senin evladın hiç olmayacak diyor...ozaman umudum kalmıyor ha bide 4 gün kaldı batıma onunda şuan büyük stresi var üzerimde

Eger %30 sa kucumsenecek bı rakam degıl bencede canım en azından klomenin oranına göre .. Tup bebek en son aşama zaten Allah inşallah o aşamalara gelmeden bebek sahibi olmayı nasip eder.. Senin bildiğin aşılamanın bi kötü yönü var mı canım ?

yok canım hatta daha iyi biz yaptıgımızda normal spremler gidiyor ama asılamada yıkayıp atıyolarmıs direk teslimat :9: :9: bende yaptırmak isterim.dr bir kere catlattık bir kac kez catlatalım dedi kismet artık

çok zor canım üst bölgesine gidicek bi de deliricem adetin son günü kalabilirsin diyolar bi o kaldı umudum

canım ya öyle karamsar düşünme ama bence verirler izin benim eşimde tuncelide görev yaptı dağın başında helikopterler gidip geliyorlardı bi ara çok bunlamıştı eşim hasta onun yanına gitmem gerek demiş dilekçe falan yazmış 10 gün izin vemişlerdi...senin eşinin rutbesi nedir canımmmm

adetim 3 gün gecikti ve ben sevine sevine doktora gittim kan verdim. eve geldim adet oldum :(((((((((((((((((((( test de negatif çıktı. eşimde gidicek 4 gün sonra napıcam benn

sıkma canını bende geçen ay öyle oldum ben 6 gün geçiktim tamam demiştik bi hevesle gittik yok eve geldim oldum aynı şeyleri yaşadık yani seni çok ii anlıya biliyorum dokunsalar aglıyacak gibiydim kızıyımmı üzüleyimmi bilmiyodum

canım ya öyle karamsar düşünme ama bence verirler izin benim eşimde tuncelide görev yaptı dağın başında helikopterler gidip geliyorlardı bi ara çok bunlamıştı eşim hasta onun yanına gitmem gerek demiş dilekçe falan yazmış 10 gün izin vemişlerdi...senin eşinin rutbesi nedir canımmmm

astsubay üst çavuş da benim eşimi üst bölgesine gönderiyolar hayatta gelemez ancak bi cenaze falan olursa o da zor

sıkma canını bende geçen ay öyle oldum ben 6 gün geçiktim tamam demiştik bi hevesle gittik yok eve geldim oldum aynı şeyleri yaşadık yani seni çok ii anlıya biliyorum dokunsalar aglıyacak gibiydim kızıyımmı üzüleyimmi bilmiyodum

diyorum ya eşim yanımda olsa üzülmem de gidicek 9 ay sonra gelicek napıcam ben kaldım tek başıma :(

ya canımcım bazen senin gibi okadar olumlu düşünüyorum ki inancımı umudumu yitirmiyorum hatta hep pozitif düşünürüm ama bazende o kadar kötüyümki sanki içimden biri boş yere uğraşma senin evladın hiç olmayacak diyor...ozaman umudum kalmıyor ha bide 4 gün kaldı batıma onunda şuan büyük stresi var üzerimde

Seni cok iyi anlıyorum bitanem bende gelsın ıstemıyorum bat gunum negatif sonuç alıcam dıye o stres bendede var.. Genelde olumlu bırısısın canım yazıların ınsan oyle dusunuyor kendını bellı edıyorsun ..anladıgım kadarıyla ınanclı bır ınsansında sakın oyle benım cocugum olmayacak deme Allaha isyan etmıs oluruz Sakın yapma canım :(( buda bizim sınavımız her insanın bi sınavı olmak zorundaki kazanmamız gereken asıl seyı kazanabılelım canım .. Üzme kendını ne kadar renklı bırısısın bak boyle dusuncelerle zihnini karartma ..

yok canım hatta daha iyi biz yaptıgımızda normal spremler gidiyor ama asılamada yıkayıp atıyolarmıs direk teslimat :9: :9: bende yaptırmak isterim.dr bir kere catlattık bir kac kez catlatalım dedi kismet artık

Tabi canım kısmet önce .. tüp bebekten önce bende denemek istiyorum aşılamayı .. Doğru soyluyorsun asıl sağlıklı olanları attıkları için oran artar:))

o kötü işte ona söylenecek bişey yok sıkma canını yinede allah büyük vardır bi bildigi herşeyin hayırlısıbu arada madem 9 ay yok sende gitsene

canım gidebilsem bir dk durmam burada karanlık odada bile durmaya razıyım ama devlet izin vermiyor kalacak yer yok dağın başına gidiyor eşim :(

ya canım hakkında hayırlısı olsun bebek değilde kocanla baya bi zaman ayrı kalacaksın ALLAH yardımcın olsun sabır versin :26:

evet canım ben de o yüzden çok istiyordum yalnız kalıcam en azından ona bağlanırım diye :( eşimin gitmesine de 4 gün var herşey üst üste geliyor :( bebeği de çok istiyordu bu 4 gün içinde olur mu acaba adetin son günü olabilir diyolar

Seni cok iyi anlıyorum bitanem bende gelsın ıstemıyorum bat gunum negatif sonuç alıcam dıye o stres bendede var.. Genelde olumlu bırısısın canım yazıların ınsan oyle dusunuyor kendını bellı edıyorsun ..anladıgım kadarıyla ınanclı bır ınsansında sakın oyle benım cocugum olmayacak deme Allaha isyan etmıs oluruz Sakın yapma canım :(( buda bizim sınavımız her insanın bi sınavı olmak zorundaki kazanmamız gereken asıl seyı kazanabılelım canım .. Üzme kendını ne kadar renklı bırısısın bak boyle dusuncelerle zihnini karartma ..

ALLAH razı olsun canım sende iyi birisin inanclı insansın beli yani...ama gel gör ki çok kafama takıyorum üzülüyorum birde ben genellikle cevreme belli etmem hep içimde yaşarım ya bide gurbetteyim aileme cok düşkünüm onlarıda özlüyorum ama hamile kalan kadar gitmeyı düşünmüyorum hele kaynanama hiç gitmeyi istemiyorum eşimde biliyor oda bana katılıyor gitmicez oraya hamile kalana kadar bida iznimiz olursa tatile gdecez memlekete değil....:31:
:31::31::31::31::31:

Canım sen her zaman pozitif düşünürsün gene pozitif ol tatlı anne belkide bebiş olusuyor orda bosa uzuyorsun kendini hem bu ay olmazsa diger ay olur sanki aylar bitiyormu?hem yasın daha genc yeni evlisin gez toz kocişle bak bebek olunca gezemiceksinnn :9: :9: hemde ikiz gelcek sana bak gör neler yapcaklar.Ah Deniz ne üzülüyorduk bak geldiler diceksin.

canım gidebilsem bir dk durmam burada karanlık odada bile durmaya razıyım ama devlet izin vermiyor kalacak yer yok dağın başına gidiyor eşim :(

çok üzüldüm ya sabret avuçlarını aç rabbimden sabır hayırlısını dile üzme kendini hiç ummadıgın anda gelir derdi veren dermanınıda verir derler üzülme

Back