evet canım ben de o yüzden çok istiyordum yalnız kalıcam en azından ona bağlanırım diyeeşimin gitmesine de 4 gün var herşey üst üste geliyor bebeği de çok istiyordu bu 4 gün içinde olur mu acaba adetin son günü olabilir diyolar
Canım sen her zaman pozitif düşünürsün gene pozitif ol tatlı anne belkide bebiş olusuyor orda bosa uzuyorsun kendini hem bu ay olmazsa diger ay olur sanki aylar bitiyormu?hem yasın daha genc yeni evlisin gez toz kocişle bak bebek olunca gezemiceksinnnhemde ikiz gelcek sana bak gör neler yapcaklar.Ah Deniz ne üzülüyorduk bak geldiler diceksin.
çok üzüldüm ya sabret avuçlarını aç rabbimden sabır hayırlısını dile üzme kendini hiç ummadıgın anda gelir derdi veren dermanınıda verir derler üzülme
bak bide şöyle düşün kocan mecbur gidecek zaten sen sürekli dua et o kazasız belasız gelsinde bebek inşallah olur....
bebeksiz yapabiliyoruz ama kocam olmadan yapamam ben ALLAHIM onları başımızdan eksik etmesin diyelimmm.....
ya canımmmmcımm bak öyle deme gülesim geliyor
ya varya o kadar adak adadımki
amin canım o tür şeyleri aklıma bile getirmiyorum inşallah sağ salim gidip dönecek.
doğru diyosun canım belki de hayırlı değil şuan yine de üzülüyor insan işte ne bileyim insanlara deliriyorum kaynanam kısır mısın dedi banaevleneli 1 buçuk yıl oldu temmuz 2012 ye kadar korundum korunduğum halde mart ayında düşük yaptım temmuzda bırakınca da dış gebelik geçirdim. eşim kimseye söylemeyelim üzülmesinler dedi söylemedik. 7 aydır da doğuda zaten izne geldi şimdi kimse düşünmüyor bu kadının kocası yok yanında nasıl hamile kalsın diye 1 kere deneme şansımız oldu o da olmadı.
o zaman paraları biriktirmeye basla bebişler geliyooorrrr kız hamile kalırsan bizede dua et hamilelerin duası tutarmıs.ya bak bu annem öldürcek beni gecen hastanede sıra beklerken herkezle konustu sonra bir tane hamile bulmus sırtımı sıvazlatıyor 3 kere kadında sasırdı bende gülsemmi aglasammı bilemedim.kız bu ay olmazsa bir dahaki ay sılkeletmeyi denicem mi bakeemmm ben o topigi okudum herkez hamile kalmıs o yöntemle
hee vala yapalım ama sporda yapalım tamammı günde on dk yapalım silketmeyıde yapalım inşallah gerek kalmazda inşş hamile kalmışımdr dicem ama hiç bişey hissetmiyorum vallahi oyuzden batım gelmiş yumurtlama günümü bekliyorum gibi şuan
canım ben agrılar sızılar hissediyorumda ne oluyor.sanki herkez hissediyor kalınca ondan cogu insan 2 aylıkken ögreniyor.ayy ben sana bugun yuruyus yapamadıgımı söyledinmi?soguk cıkamadım sabah yarın temizlik yapcam o bana hareket olur diyorum bakalım zaten bugun istediklerimi yapamadım kız adetetim bitsin kocişi özledim.zaten gecen ay yumos buyumedi diye tatil verdim sormaaa
kız ben cinsellikten soğdum bi ara cünkü gercekten sıkıyor insanı istediğimiz zaman yapamıyoruz kendimizi kasıyoruz neyse evet söyledin boşver hastalığın bitsin öyle başla spora birde yarın akşama benim yemekli misafirim var ana yemeğin yanında bi çeşit yeek yapmak istiryorum sence ne yapayım fikir ver ne olurr
Tam adamına sordun kız ben mutfak isinde yeniyim ama bak bir menü veriyim sana kırmızı mercimek köfte patetes püresi piyaz pilav salata ayran yada kola tatlıda puding yap nasıl uydurdum
oy oy oy ne güzel yazdın kız iyi fikir ama mercimek köftesi yapamyı beceremıyorum ama pudingi yapacam bak salata ayran vs yaparım zaten acaba ıspanaklı börekmi yapsam bilemedim neyse biraz internetten araştırayım bakim güzel yemekler varmı
yok kız mercimek corbası normal köfte dedim ama yazıyı okuyunca corba yazmamısımsen ana yemegi ne yapcaksın
fıstıklı etli pilav yanında kıymalı tava taş fırında pişecek
slm kızlarr nasılsınız gorusmeyelı
depp gelmıyo mu artık topiğe yoksa gelıyoda ben mı goremıyorum:44::44::44:
kızlar bata gerı sayım basladı cok heyecanlıyım bennn:18::18::18:
napıyorsunuz bakalım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?