sen ne yapıyosun hiç anlatmıyosun catlattınmı?
çatlatma iğnesi yaptığımı söylemiştim ya canım
geçen hafta salı günü oldum iğne şuan beklemedeyim:18:
okuyorum takip ediyorum ama sizler nasılsınız ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen ne yapıyosun hiç anlatmıyosun catlattınmı?
yok canım hiç bukadar şaşmazdı devamı da gelmedii bilmiyorum ama bacaklarım da sızlamaya başladı bugünnn allahım nolur adet değlmdr inşllh
Belki ilk aydan catlatmadan denemek istiyordur.Cunku herkeze yapmıyolar catlatma ignesi 3 Cesit varmıs ben koldan olmustum.18 mm ustunde catlamak ıcın yeterli diye biliyorum.
çatlatma iğnesi yaptığımı söylemiştim ya canım
geçen hafta salı günü oldum iğne şuan beklemedeyim:18:
okuyorum takip ediyorum ama sizler nasılsınız ?
iğneyi koldan mı oldun aaaa kalçadan olmuyor mu adı neydi iğnenin??
ben pregnyl kullanıyorum kalçadan vuruluyor..
kızlar ben aşılama yaptırmaktan vazgeçtim.... klomen yüzde on tutuyorsa aşılamada yüzde 30 tutuyor burda bi topik okudum çok kişinin ki başarılı geçmemiş hatta aşılamada ikinci üçüncü denemem diye konuşuyorlar aşılamadada hiç şans yok benim fikrim şimdilik böyle gidip boşyere para yedirmek istemiyorum klomene 1 ay ara verip tekrar başlicam
ben aslında ne soracaktım bugun klomenle 3. gunu içtim kasıklarım hafif agrı varda benim kanamamda devam ediyor azda olsa şimdiye bitmem lazımdı hep klomen keserdi.incir yüzündenmi acaba bu arda 1 haftada 1kg incir yedim gunde 5-6 tane tokda tuttuyor acıktımmı atıyom agzıma iyi geldi zayıflatırda beni ama kasık agrım kanamam oluyor ondamı klomendenmı anlayamadımm offf bakalım önümüzdeki gunler bana ne göstercek.neler yasıcam merak ediyorum haftaya pazartesi dk gidicem kont.ne dicek hep merak içindeyim Allahım bu ay yardım et bize ve tüm isteyenlere öyle bir ay olsunki herkesin kucagı ikişer ikişer dolsunnnnn
canım incir derken incir kurusu yiyorsun sanırım oda şekerlidir yani pek diyet yerine geçmez dikkat et :)
hadi hayırlısı olsun hepimiz için.
ben denemekten yanayım ama senin tercihin cnm
aşılamada spermler yumurtalara çok yakın yere bırakılıyor yani ilişkiye göre daha az mesafe gidiyor spermler, tutma şansı var neden olmasın yaptırılan yer önemli bence sperm yıkama işlemi iyi yapılmalı
ama kendini nasıl iyi hissediyorsan o şekilde yap sen
ben klomeni çokta fazla kullanmak istemiyorum açıkçası çünki bi yandan da zarar veriyor rahim duvarına falan
her ilaç gibi bişeyi yaparken bişeyi bozuyor benim dr larım böyle söylemişti
astsubay üst çavuş da benim eşimi üst bölgesine gönderiyolar hayatta gelemez ancak bi cenaze falan olursa o da zor
yaa kızlar asker eşi olmak ne zormuş yaa banada güzel bişi gibi gelirdi allah yardımcınız olsun
benim eşimde ahçı :) tatlı ve pastacı :)
yaa kızlar asker eşi olmak ne zormuş yaa banada güzel bişi gibi gelirdi allah yardımcınız olsun
benim eşimde ahçı :) tatlı ve pastacı :)
doğru diyosun canım belki de hayırlı değil şuan yine de üzülüyor insan işte ne bileyim insanlara deliriyorum kaynanam kısır mısın dedi bana evleneli 1 buçuk yıl oldu temmuz 2012 ye kadar korundum korunduğum halde mart ayında düşük yaptım temmuzda bırakınca da dış gebelik geçirdim. eşim kimseye söylemeyelim üzülmesinler dedi söylemedik. 7 aydır da doğuda zaten izne geldi şimdi kimse düşünmüyor bu kadının kocası yok yanında nasıl hamile kalsın diye 1 kere deneme şansımız oldu o da olmadı.
canım yaa üzme kendini eşin bişey demedi mi annesine niye öyle konuşuyorsun falan, o nasıl laf yaa allah herkesin kalbine göre versin ne diyim ben olsam konuşmazdım bi daha
Genelde sagda şuan sagda bazen yayılıyor öle bebek var diyemem test yapmadanda ben bu ilaçla hep böle çekeceksem geçmez bu sylar
merhaba kızlar.bişey söylemek istiyorum.ben bayağıdır üyeyim bu siteye ama bu topiği daha yeni buldum.yani aranıza yeni katıldım.ama yabancıyım diye beni aranıza almak istemeyebilirsiniz.çünkü bugünden beri bişeyler yazıyorum kimse cvp vermiyo.eğer istemiyosanız söyleyin bidaha girmem.
valla bende oyle canim kendi kendime yaziyorum
cnm merhaba bişey sorcam.çatlatma iğnesini yumurta buyukluğu nekadarken vuruldun?ben dün dr gittim iki yumurtam olmuş biri 15 diğeri 19 ama çatlatma iğnesi vermedi.yarın tekrar gitcem.:26::26::26:
bide klomen rahim duvarınımı kalınlaştırıyor?