• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

yok canım hiç bukadar şaşmazdı devamı da gelmedii bilmiyorum ama bacaklarım da sızlamaya başladı bugünnn allahım nolur adet değlmdr inşllh

slm canım
klomen adet tarihi ile oynuyor
ben geçen ay 1 hafta erken oldum ama inşallah seninki adet değildir
adetse de üzülme herşeyin hayırlısı bu ay olmazsa bi daha ki ay yeni umutlar olacak bizim için
ben de geçen ay çok üzüldüm ama klomeni içmeye başladığın an içinde yepyeni umutlar oluyor üzüntünü unutuyorsun
öncelikle herşeyin hayırlısı sağlıklı olması en önemlisi
inşallah sen hamişsindir :)

Belki ilk aydan catlatmadan denemek istiyordur.Cunku herkeze yapmıyolar catlatma ignesi 3 Cesit varmıs ben koldan olmustum.18 mm ustunde catlamak ıcın yeterli diye biliyorum.

iğneyi koldan mı oldun aaaa kalçadan olmuyor mu adı neydi iğnenin??
ben pregnyl kullanıyorum kalçadan vuruluyor..

çatlatma iğnesi yaptığımı söylemiştim ya canım
geçen hafta salı günü oldum iğne şuan beklemedeyim:18:
okuyorum takip ediyorum ama sizler nasılsınız ?

iğneyi koldan mı oldun aaaa kalçadan olmuyor mu adı neydi iğnenin??
ben pregnyl kullanıyorum kalçadan vuruluyor..

merhaba canım evet bana igneyi koldan yaptılar ovitelli öyle bişeydi adı zaten içinde cok az bi sıvı vardı vucuduma nasıl yayıldı koldan bilmiyorum benim aklım ermedi herhal dr bildigi birsey vardır dedim bende.bakalım bu ay hersey yolunda giderse ne yapcak ben gene asılama dicem bakalım.

kızlar ben aşılama yaptırmaktan vazgeçtim.... klomen yüzde on tutuyorsa aşılamada yüzde 30 tutuyor burda bi topik okudum çok kişinin ki başarılı geçmemiş hatta aşılamada ikinci üçüncü denemem diye konuşuyorlar aşılamadada hiç şans yok benim fikrim şimdilik böyle gidip boşyere para yedirmek istemiyorum klomene 1 ay ara verip tekrar başlicam

ben denemekten yanayım ama senin tercihin cnm
aşılamada spermler yumurtalara çok yakın yere bırakılıyor yani ilişkiye göre daha az mesafe gidiyor spermler, tutma şansı var neden olmasın yaptırılan yer önemli bence sperm yıkama işlemi iyi yapılmalı
ama kendini nasıl iyi hissediyorsan o şekilde yap sen
ben klomeni çokta fazla kullanmak istemiyorum açıkçası çünki bi yandan da zarar veriyor rahim duvarına falan
her ilaç gibi bişeyi yaparken bişeyi bozuyor benim dr larım böyle söylemişti

ben aslında ne soracaktım bugun klomenle 3. gunu içtim kasıklarım hafif agrı varda benim kanamamda devam ediyor azda olsa şimdiye bitmem lazımdı hep klomen keserdi.incir yüzündenmi acaba bu arda 1 haftada 1kg incir yedim :1: :1: gunde 5-6 tane tokda tuttuyor acıktımmı atıyom agzıma iyi geldi zayıflatırda beni ama kasık agrım kanamam oluyor ondamı klomendenmı anlayamadımm offf bakalım önümüzdeki gunler bana ne göstercek.neler yasıcam merak ediyorum haftaya pazartesi dk gidicem kont.ne dicek hep merak içindeyim Allahım bu ay yardım et bize ve tüm isteyenlere öyle bir ay olsunki herkesin kucagı ikişer ikişer dolsunnnnn

canım incir derken incir kurusu yiyorsun sanırım oda şekerlidir yani pek diyet yerine geçmez dikkat et :)
hadi hayırlısı olsun hepimiz için.

canım incir derken incir kurusu yiyorsun sanırım oda şekerlidir yani pek diyet yerine geçmez dikkat et :)
hadi hayırlısı olsun hepimiz için.

evet inci kurusu ama sabah kahvaltı yapıyorum sonra acıktıkca bir tne atıyorum agzıma aksamda kociş gelince onla yemek yıyorum.öyle yani ayy ben gene yumoslarda hareket hissetmiyorum yaa klomen bitmedi daha ama

ben denemekten yanayım ama senin tercihin cnm
aşılamada spermler yumurtalara çok yakın yere bırakılıyor yani ilişkiye göre daha az mesafe gidiyor spermler, tutma şansı var neden olmasın yaptırılan yer önemli bence sperm yıkama işlemi iyi yapılmalı
ama kendini nasıl iyi hissediyorsan o şekilde yap sen
ben klomeni çokta fazla kullanmak istemiyorum açıkçası çünki bi yandan da zarar veriyor rahim duvarına falan
her ilaç gibi bişeyi yaparken bişeyi bozuyor benim dr larım böyle söylemişti

cnm merhaba bişey sorcam.çatlatma iğnesini yumurta buyukluğu nekadarken vuruldun?ben dün dr gittim iki yumurtam olmuş biri 15 diğeri 19 ama çatlatma iğnesi vermedi.yarın tekrar gitcem.:26::26::26:

bide klomen rahim duvarınımı kalınlaştırıyor?

Son düzenleme:
doğru diyosun canım belki de hayırlı değil şuan yine de üzülüyor insan işte ne bileyim insanlara deliriyorum kaynanam kısır mısın dedi bana :( evleneli 1 buçuk yıl oldu temmuz 2012 ye kadar korundum korunduğum halde mart ayında düşük yaptım temmuzda bırakınca da dış gebelik geçirdim. eşim kimseye söylemeyelim üzülmesinler dedi söylemedik. 7 aydır da doğuda zaten izne geldi şimdi kimse düşünmüyor bu kadının kocası yok yanında nasıl hamile kalsın diye 1 kere deneme şansımız oldu o da olmadı.

canım yaa üzme kendini eşin bişey demedi mi annesine niye öyle konuşuyorsun falan, o nasıl laf yaa allah herkesin kalbine göre versin ne diyim ben olsam konuşmazdım bi daha :(

kizlar dun doktora gittim.16. gunu yumurta takibindeydim. dun son takipti bu ay hic bi gelisme olmadi ama siz iliskinize devam edin dedi gelecek ay gunde 2 sefer kullanacagimi soyledi yumurtalarim gelusmediyse neden igne vurup gelistirebilirdi bide bu takip icin 350 kagit aldi eger gelecek ay da bi gelisme olmazsa doktorumu degistirecem kizlar istanbul avrupa yakasinda iyi hastane ve doktor varsa bana yardimci olursaniz sevinirim

merhaba kızlar.bişey söylemek istiyorum.ben bayağıdır üyeyim bu siteye ama bu topiği daha yeni buldum.yani aranıza yeni katıldım.ama yabancıyım diye beni aranıza almak istemeyebilirsiniz.çünkü bugünden beri bişeyler yazıyorum kimse cvp vermiyo.eğer istemiyosanız söyleyin bidaha girmem.

merhaba kızlar.bişey söylemek istiyorum.ben bayağıdır üyeyim bu siteye ama bu topiği daha yeni buldum.yani aranıza yeni katıldım.ama yabancıyım diye beni aranıza almak istemeyebilirsiniz.çünkü bugünden beri bişeyler yazıyorum kimse cvp vermiyo.eğer istemiyosanız söyleyin bidaha girmem.

valla bende oyle canim kendi kendime yaziyorum

hayır bide topiğin adı klomen kullananlar gelin dertleşelim.ama kimse konuşmuyor.daha doğrusu kimse bana cvp vermiyor.önceden tanışanlar kendi arsında konuşuyor.neyse arkadaşlar aranıza almak istemiyosanız siz bilirsiniz.:43::43::43::43:

cnm merhaba bişey sorcam.çatlatma iğnesini yumurta buyukluğu nekadarken vuruldun?ben dün dr gittim iki yumurtam olmuş biri 15 diğeri 19 ama çatlatma iğnesi vermedi.yarın tekrar gitcem.:26::26::26:

bide klomen rahim duvarınımı kalınlaştırıyor?

benim 19.5 ve 21 iken verdi dr um senin bitanesi küçük onu beklemiştir cnm
klomen tam tersi rahim duvarını inceltiyormuş bu da düşüğe neden olabiliyormuş önceki dr um ilaç kesinlikle vermiyordu direkt aşılama demişti bir de benim troidim de yüksek biraz bu da düşük yapabilirmiş ayy allahım bebişe bu kdr uğraşırken bide düşük yaşamam inşallah bütün önlemleri alırım... ben ilaç denemek istediğim için şuan başka dr gidiyorum ona da sordum böyle böyle zarar veriyormuş dedim her ilaç gibi dedi bişeyi tamir ederken bişeye tabi zarar veriyor ama kullanıyoruz hastalarımızda dedi

Back