- 8 Ocak 2013
- 8.579
- 115
- 363
canım ya kk açık ama ben kara dayıyı izliyorum
biliyorum bende bakıyorum daa hem buraya hem oraya ne olcak bakalım sonunda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ya kk açık ama ben kara dayıyı izliyorum
biliyorum bende bakıyorum daa hem buraya hem oraya ne olcak bakalım sonunda
ayyy bende çok merak edıyorum canımmmm çok seviorum diziye hemde çok yaa
Bende seviyorum ama eşim daha cook seviyor konusturmuyor.beni evdee bende hem seyrediyorum hemde buraya takılıyorum.
ayyy evet benim kocamda hayran bu diziye şimdi nöbet tuttuğu yerde izliyordur başkada güzel dizi yok pek
yok tatlım vazgeçtim 1 ay ara verip tekrar klomene başlicam...aşılamanında hiç faydası yok
şu orhanada sınır oluyorum bozmasa bari işleri....
canım aşılama bence erkekde sorun varsa daha cok işe yarıyor.spremleri yıkayıp kalitelileri atıyolarmıs.ama benim sorunum yumoslar onlarıda tüp bebek paklıcak galiba birde senin dedigin gibi %10 u %30 yapıyor oda iyi bişey bende bugun biryerde okudum normal bir insanın gebe kalma olasılıgı her ay % 15 miş. aslında %30 hafife alıncak rakam degil gibi geldi bana
% 10 klomenle %15 sorunsuz biri %30 aşılama %50 de tüp bebek bilançoyu cıkardımm
Canım anlayamadım desem klomenle %10 tutuyorsa aşılama ile %30 demıssın bu orana gore asılamanın tutma olanagı daha yuksek degıl mi ? :/
canım bence yarın yolculuk yapmadan test yap mutlaka gitmeden çünkü sürekli oturmaktan herhangi bişey olabilir doktorlar hamilelikle için hiç bir yolculuğu önermiyorlar...
Canımm )) benim uçuşum toplam 30 dakika sürüyor bişe olmaz sanırım çünkü uçak daha rahat okadar gezdimki şu Dakika'ya kadar yürüdükte ağrım arttı şuan adet ağrılarına döndü olacaksa her halde olur korur Allah diye düşünüyorum yarın test yapma imkanım yok ama gider gitmez yapacam inş öle işte
cnm yalnız değilsin.bende öyleyim sürekli artık böle günleri sayıyodum taki bu aya kadar.sonra bi karar aldım artık günleri saymıcam.biz elimizden geleni yapalım da geriside Rabbimden inş.çünkü stres yaptığımızdada hormonlor etkileniyomuş.bana dr adet olduğun günü takvime yaz.daha sonra bakma takvime.kendine bi uğraş bul dedi.kafamıza takmamaya çalışalım.mesela ben şimdi şal falan örüyorum nebilim kurslara falan gidilebilir.Rabbim ol dedikten sonra olur cnm .
peki batın nezaman
Aşılama bencede çok ii deil nacizene fikrim bu klomen olmazsa sorun çözülemezse bende tüp denerdimmmm Allah gerek göstermesindetatlım işte şans az işte yüzde otuz neki :26: bana göre klomen kullanmak daha iyi aşılamadan eğer ondada olmazsa şu hayatta hiç bir ümidim kalmaz yıkılırım aşılama yaptıranlarda hamiş kalanda az hani klomende on kadında 3 se aşılamada 4 kişi hamile kalıyor
tatlım işte şans az işte yüzde otuz neki :26: bana göre klomen kullanmak daha iyi aşılamadan eğer ondada olmazsa şu hayatta hiç bir ümidim kalmaz yıkılırım aşılama yaptıranlarda hamiş kalanda az hani klomende on kadında 3 se aşılamada 4 kişi hamile kalıyor
Ben uzanıyorum sıcak ama gene ağrıyo ah ben kendimi hamile düşünemiyorum pinpirik olurdum kesin ) Kıbrıs ttlıntamam ozaman canım benimde şimdi sancım var ya adet olacam gibi belki üşüttüm galiba ev soğuk sen nerey ucuş yapacaksın bakim
adetim 3 gün gecikti ve ben sevine sevine doktora gittim kan verdim. eve geldim adet oldum ((((((((((((((((((( test de negatif çıktı. eşimde gidicek 4 gün sonra napıcam benn
adetim 3 gün gecikti ve ben sevine sevine doktora gittim kan verdim. eve geldim adet oldum ((((((((((((((((((( test de negatif çıktı. eşimde gidicek 4 gün sonra napıcam benn