• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

canım bence yarın yolculuk yapmadan test yap mutlaka gitmeden çünkü sürekli oturmaktan herhangi bişey olabilir doktorlar hamilelikle için hiç bir yolculuğu önermiyorlar...

canım aşılama bence erkekde sorun varsa daha cok işe yarıyor.spremleri yıkayıp kalitelileri atıyolarmıs.ama benim sorunum yumoslar onlarıda tüp bebek paklıcak galiba birde senin dedigin gibi %10 u %30 yapıyor oda iyi bişey bende bugun biryerde okudum normal bir insanın gebe kalma olasılıgı her ay % 15 miş. aslında %30 hafife alıncak rakam degil gibi geldi bana
% 10 klomenle %15 sorunsuz biri %30 aşılama %50 de tüp bebek bilançoyu cıkardımm :1: :1: :1:

Eger %30 sa kucumsenecek bı rakam degıl bencede canım en azından klomenin oranına göre .. Tup bebek en son aşama zaten Allah inşallah o aşamalara gelmeden bebek sahibi olmayı nasip eder.. Senin bildiğin aşılamanın bi kötü yönü var mı canım ?

Canım anlayamadım desem klomenle %10 tutuyorsa aşılama ile %30 demıssın bu orana gore asılamanın tutma olanagı daha yuksek degıl mi ? :/

tatlım işte şans az işte yüzde otuz neki :26: bana göre klomen kullanmak daha iyi aşılamadan eğer ondada olmazsa şu hayatta hiç bir ümidim kalmaz yıkılırım :14::14::14: aşılama yaptıranlarda hamiş kalanda az hani klomende on kadında 3 se aşılamada 4 kişi hamile kalıyor

canım bence yarın yolculuk yapmadan test yap mutlaka gitmeden çünkü sürekli oturmaktan herhangi bişey olabilir doktorlar hamilelikle için hiç bir yolculuğu önermiyorlar...

Canımm ;))) benim uçuşum toplam 30 dakika sürüyor bişe olmaz sanırım çünkü uçak daha rahat okadar gezdimki şu Dakika'ya kadar yürüdükte ağrım arttı şuan adet ağrılarına döndü olacaksa her halde olur korur Allah diye düşünüyorum yarın test yapma imkanım yok ama gider gitmez yapacam inş öle işte

Canımm ;))) benim uçuşum toplam 30 dakika sürüyor bişe olmaz sanırım çünkü uçak daha rahat okadar gezdimki şu Dakika'ya kadar yürüdükte ağrım arttı şuan adet ağrılarına döndü olacaksa her halde olur korur Allah diye düşünüyorum yarın test yapma imkanım yok ama gider gitmez yapacam inş öle işte

tamam ozaman canım benimde şimdi sancım var ya adet olacam gibi belki üşüttüm galiba ev soğuk sen nerey ucuş yapacaksın bakim :34:

cnm yalnız değilsin.bende öyleyim sürekli artık böle günleri sayıyodum taki bu aya kadar.sonra bi karar aldım artık günleri saymıcam.biz elimizden geleni yapalım da geriside Rabbimden inş.çünkü stres yaptığımızdada hormonlor etkileniyomuş.bana dr adet olduğun günü takvime yaz.daha sonra bakma takvime.kendine bi uğraş bul dedi.kafamıza takmamaya çalışalım.mesela ben şimdi şal falan örüyorum nebilim kurslara falan gidilebilir.Rabbim ol dedikten sonra olur cnm .

peki batın nezaman

ya ben artık oyalanamıyorum resim felan ugraşırddım artık dikkatimi veremiyorum hiç birşeye aklımdan biran çıkaramıyorum şuan sanki adet olucak gibiyim kasıklarım arar ara batıyo bacaklarım sızlıyo gerçi az da kaldı 21 inde olucam :(

tatlım işte şans az işte yüzde otuz neki :26: bana göre klomen kullanmak daha iyi aşılamadan eğer ondada olmazsa şu hayatta hiç bir ümidim kalmaz yıkılırım :14::14::14: aşılama yaptıranlarda hamiş kalanda az hani klomende on kadında 3 se aşılamada 4 kişi hamile kalıyor
Aşılama bencede çok ii deil nacizene fikrim bu klomen olmazsa sorun çözülemezse bende tüp denerdimmmm Allah gerek göstermesinde

adetim 3 gün gecikti ve ben sevine sevine doktora gittim kan verdim. eve geldim adet oldum :(((((((((((((((((((( test de negatif çıktı. eşimde gidicek 4 gün sonra napıcam benn

Anladım tatlım sağol ama öyle deme yaa yıkılırım falan deme Allahın gücüne gider kendınıde yıpratırsın Rabbim bizim için en hayırlısını verır bıze zaten suan olmuyor bu bızım ıcın hayırlı olandır zaten .. Bızım tedavılerımız sadece kendı vucudumuzu hazırlama donemı rabbım ol demez ise zaten bız ne tedavı yapsak bos .. Sıkma bence canını rabbım elbet dogru zamanı kararlamıstır hepımız ıcın ..

tamam ozaman canım benimde şimdi sancım var ya adet olacam gibi belki üşüttüm galiba ev soğuk sen nerey ucuş yapacaksın bakim :34:
Ben uzanıyorum sıcak ama gene ağrıyo ;) ah ben kendimi hamile düşünemiyorum pinpirik olurdum kesin ;)) Kıbrıs ttlın

adetim 3 gün gecikti ve ben sevine sevine doktora gittim kan verdim. eve geldim adet oldum :(((((((((((((((((((( test de negatif çıktı. eşimde gidicek 4 gün sonra napıcam benn

Üzülme canım ya kısmet sabır et gelecek bebişin elbet eşin nere gidecek canım

anlıyorum seni çok üzücü ve sinir bozucu bir durum ama belki eşin mazeret izni alabilir ilerleyen zamanda mutlaka verirler izin

Back