• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

canım gıtmezmıyım ozele gıtım hep hormon testlerı fılan yapıldı normal yasın genc 1 yıl bekle bukadar baska dedıklerı yok :5: sıkıldım baska doktora gıdıcem bende daha dogrusu belkı 10 doktora gıtım hormonlarım ve smear testım temız cıktı :27: ama gelen gıden yok :36:

ee tamamda beklemek istemıyorum de allah allh zorla senı gonderıyomu bu doktorlar gıcık oldum bak şimdi :)

sen şimdi böyle dedin a üzüldüm bak benimde ikinci klomen kullanma ayım 25 ocağı beklıyorum hayırlısı:44:

ben 3 ay bi doktorda 3 ay bir doktorda yani toplam 6ay kullandm ve hep olumlu konuştu doktorlarım malesef hala yok bıraktık bizde herşey on numara ama zamanı deil demekki vardır herşeyde bi hayır..ayrıca benim dışında güzel örneklerde vardır ama fazla kafaya takma ay döllendimi ay hamilemiyim olmasın yoksa olucağa varsada olmuyo ki inşallah güzel bi haber alırsın....

selam kızlar :)
öncelikle kendimi tanıtayım 21 yasındayım esım 24 9 aydır evlıyız 9 aydırda korunmuyoruz ama cocugumuz olmadı daha bende pko teshısı esımde bekarken varıkosel amelıyatı olmustu sperm sayısı dusuk bu sebepten ama doktorlar ne yumurtlama ılacı v.s vermedı bekleyın dıo :26: sızce neapıyım :25: psıkolojık olarak cok yoruldum her ay tek cızgıı gormekten det duzensızlımde var :36: cevap atanlar yorumumu begenırse bulmam kolaylasır tesekkurler :42:

daha ilaç kullanman için erken cnm 1yıl bekliceksin sonrasında hsgn çekilicek testler yapılıcak tekrar ardından yumurta takibi yapılıcak ondan dolayı sana başlanmadı erken daha bak ben 2.5 yıldır bekliyorm sabredicez kazanıcaz inşallah...bende bıktım tek çizgiden adet gecikmeside stresten kafaya takmaktan ay hamilemiyim deilmiyim vücudumuzn bize oynadığı bi oyun fazla üstüne düştüğümz için ama üzülme bi hobi edin arkadaşlarınla vakit geçir vücudunu tanı ve biliyosun 1ayda 3gün var önemli olan o zamanı tutrmak ozamanda lastik gibi bi akıntı ve ateş geliyo...

ben 3 ay bi doktorda 3 ay bir doktorda yani toplam 6ay kullandm ve hep olumlu konuştu doktorlarım malesef hala yok bıraktık bizde herşey on numara ama zamanı deil demekki vardır herşeyde bi hayır..ayrıca benim dışında güzel örneklerde vardır ama fazla kafaya takma ay döllendimi ay hamilemiyim olmasın yoksa olucağa varsada olmuyo ki inşallah güzel bi haber alırsın....

bilmiyorum tatlım cok zor günler geciriyoruz moralimi yüksek tutmak için kendimi kadırıyorum .....inşallah hepimiz sevinriz tez zaman geç olsun güç olsunda demek istemiyorum hayırlısı olsun hemen gelsin güçte olmasın :15:
:25::25::25:

karnım ağrıyor gibi...hiç akıntım da yok...sanırım yine önümüzdeki ay'a tüm umutlar:)))

bilmiyorum tatlım cok zor günler geciriyoruz moralimi yüksek tutmak için kendimi kadırıyorum .....inşallah hepimiz sevinriz tez zaman geç olsun güç olsunda demek istemiyorum hayırlısı olsun hemen gelsin güçte olmasın :15:
:25::25::25:

inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhh okadar imreniyorumki çocuklu olan ailelere baştan bukadar istemiyordum ama şimdi çok istekliyim bende bebişim olsun artık istiyorum ama isyan etmekte istemiyorum allahın gücüne gider bu sıkıntı zaten herkeste var malesef arttı iyice.......ya haklısın bende sana diyorum da bilinçltında oluyo yine o engelleyemiyorsunki ama ne bilim yine bi doktor şey demişti yenebilirsinz diye ama nasıl acaba yaşayan bilir.....

inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhh okadar imreniyorumki çocuklu olan ailelere baştan bukadar istemiyordum ama şimdi çok istekliyim bende bebişim olsun artık istiyorum ama isyan etmekte istemiyorum allahın gücüne gider bu sıkıntı zaten herkeste var malesef arttı iyice.......ya haklısın bende sana diyorum da bilinçltında oluyo yine o engelleyemiyorsunki ama ne bilim yine bi doktor şey demişti yenebilirsinz diye ama nasıl acaba yaşayan bilir.....

canım ahhh ahhh nerde o günler çabuk gelsin o günler inşallah :)

Son düzenleme:
slm canım benim kadar kimse siteye cok girmiyor herhalde bayadır yoksun arkadaşım nasılsınnnnn :)
İyiyim canim arada giriyorum karsilasamiyoruz.ben seni merak ettim ama okudum yazdiklarini insallah tutar bu ay bizede umut olur.

daha ilaç kullanman için erken cnm 1yıl bekliceksin sonrasında hsgn çekilicek testler yapılıcak tekrar ardından yumurta takibi yapılıcak ondan dolayı sana başlanmadı erken daha bak ben 2.5 yıldır bekliyorm sabredicez kazanıcaz inşallah...bende bıktım tek çizgiden adet gecikmeside stresten kafaya takmaktan ay hamilemiyim deilmiyim vücudumuzn bize oynadığı bi oyun fazla üstüne düştüğümz için ama üzülme bi hobi edin arkadaşlarınla vakit geçir vücudunu tanı ve biliyosun 1ayda 3gün var önemli olan o zamanı tutrmak ozamanda lastik gibi bi akıntı ve ateş geliyo...

haklısın canım beklemekten baska care yok :14:

ay saana alışmışım tatlım yaa ne yapıyorsunn :) :16:

tatlım saat yedide paydos üzgünüm cevap veremedim bende alıştım sana sizeee zaman güzel geçiyor sizlerle :16::16:

hosbulduk cnmmm ben 3 yıldır bu sıteteyım askerlık evlılık ceyız sımdıde cocuk :6:

oh canım maşallah bende evlilik sitelerinde çok dolaştım ne stresler atlattık bunuda atlatacağız inşallah Allahın izniyle :12:

sanki hiç göremeyeceğğiz gibi sanki hiç bebeğim olmayacak gibi....:25::25::50::106::106::106::106:

cık cık cık :20: ne konuştuk ama umutsuzluk yok belirti yok zamaana bırakıcaz olmazsada üzülmek yok hayırlısı :20::20:

karnım ağrıyor gibi...hiç akıntım da yok...sanırım yine önümüzdeki ay'a tüm umutlar:)))

Aaa kızlarrr yapmayın amaaa umut umut umuttttt nasılsa hepimizin bebeği olucak zamanı var sadece böyle düşünün kızıyorum ama :20::20:

günaydın hanımlar ne haber nasılsınız?

günaydın tatlım hamd olsun senden naberrr ? :3:

Cümleten günaydınlar canlarrrrr hayırlı bir gün olması dileğiyleee :nazar:

tatlım saat yedide paydos üzgünüm cevap veremedim bende alıştım sana sizeee zaman güzel geçiyor sizlerle :16::16:

oh canım maşallah bende evlilik sitelerinde çok dolaştım ne stresler atlattık bunuda atlatacağız inşallah Allahın izniyle :12:

cık cık cık :20: ne konuştuk ama umutsuzluk yok belirti yok zamaana bırakıcaz olmazsada üzülmek yok hayırlısı :20::20:

Aaa kızlarrr yapmayın amaaa umut umut umuttttt nasılsa hepimizin bebeği olucak zamanı var sadece böyle düşünün kızıyorum ama :20::20:

günaydın tatlım hamd olsun senden naberrr ? :3:

aynen canım ne stresler atlattık dogru soluosun :31:

Y0osun >>> 19 ocak :31:
Betül1645 >>> 24 ocak :31:
Filologum >>> 23-25 ocak:31:
bebetom >>> 25 ocak :31:
deep >>> 25 ocak :31:
Reallove >>> 28 ocak :31:
crocus55 >>> 6 şubat:31:
nclysf >>> 7 şubat:31:

haydi bakalımm ilk batımıza sonn 4 gün kalmışş :9:

Rabbi yessir vela tuassir,Rabbi temmim bil hayr..

Manası;Rabbim işimi kolaylaştır, güçleştirme, Rabbim bu işi hayırla tamamla! (amin)

aynen canım ne stresler atlattık dogru soluosun :31:

Tabikide tatlım neler nelerr çok şükür Rabbime bu zamanlara geldik hayırlısıyla evlatlarımızıda alıcaz kucağımıza Allahın izniyle ..

Tabikide tatlım neler nelerr çok şükür Rabbime bu zamanlara geldik hayırlısıyla evlatlarımızıda alıcaz kucağımıza Allahın izniyle ..

inş. canım inş. cok ıstıorum :39: rabbım daha fazla aratmasın :50:

Back