Y0osun >>> 19 ocak
Betül1645 >>> 24 ocak
Filologum >>> 23-25 ocak
bebetom >>> 25 ocak
deep >>> 25 ocak
Reallove >>> 28 ocak
crocus55 >>> 6 şubat
nclysf >>> 7 şubat
haydi bakalımm ilk batımıza sonn 4 gün kalmışş
Rabbi yessir vela tuassir,Rabbi temmim bil hayr..
Manası;Rabbim işimi kolaylaştır, güçleştirme, Rabbim bu işi hayırla tamamla! (amin)
İyiyim canim arada giriyorum karsilasamiyoruz.ben seni merak ettim ama okudum yazdiklarini insallah tutar bu ay bizede umut olur.
tatlım saat yedide paydos üzgünüm cevap veremedim bende alıştım sana sizeee zaman güzel geçiyor sizlerle
oh canım maşallah bende evlilik sitelerinde çok dolaştım ne stresler atlattık bunuda atlatacağız inşallah Allahın izniyle
cık cık cıkne konuştuk ama umutsuzluk yok belirti yok zamaana bırakıcaz olmazsada üzülmek yok hayırlısı
Aaa kızlarrr yapmayın amaaa umut umut umuttttt nasılsa hepimizin bebeği olucak zamanı var sadece böyle düşünün kızıyorum ama
günaydın tatlım hamd olsun senden naberrr ?
klomene başladım bugün 3. gün, umudumu kaybetmişken bu ilaç işe yarar diye düşünüp umutlandım tekrarumarım isteyen herkesin bebişi olur
Ben belirti olayini arastirdim en erken belirti adet gecknesiymis.tamam canım sağol cnm ya sizde olmasanız kafayı yicem sende belirti falan varmı?? bende bişi yokya ha bire niye belirti olmuyor diye kafama takıyorum :44:
:44:
amin canım bende yine yoğunum
senin durumlar nasıl bata az kaldı inş. güzel haber alırız senden
inş. canım inş. cok ıstıorumrabbım daha fazla aratmasın
tamam canım sağol cnm ya sizde olmasanız kafayı yicem sende belirti falan varmı?? bende bişi yokya ha bire niye belirti olmuyor diye kafama takıyorum :44:
:44:
kızlar merhaba...regl günümü daha öncede söylemiştim...19 ocak...sabah ilk idrarımla okula gelmeden öylesine bi test yapim dedim..yaptım ve tek çizgiydi...1-2 saat geçti baktım çok hafif gölge gibi bi çizgi daha belirmiş...daha önce başına böyle bişi gelen var mı?ilk defa çook silikte olsa 2.çizgiyi gördüm:*)))ama tabi 10dk dan sonrası geçersiz kabul ediliyor...
Benide listeye ekleyin bat 7 subat klomen bitti 4 gun sonra takibe gitcem ama yumurtaliklarda kipirti hissetmedim hala normalde hissederdim ama doktor sende sorun yok cok ustune dusdugun icin boyle dedi kafandan at dedi atamiyorum.
Tamam canim sagol bende burda oyalanmaya ve olucagina inanmaya calisiyorum insallah batlari onde olanlar teker teker hamile cikarda bizimde umudumuz buyurtamam canım ekliyorum senide stres yapma sakin olmaya çalış tamam mı bizlerle oylanmaya bak şöyle düşünelim çocuğumuz olcak ama zamanı var tamam mı ..
Tamam canim sagol bende burda oyalanmaya ve olucagina inanmaya calisiyorum insallah batlari onde olanlar teker teker hamile cikarda bizimde umudumuz buyur
ooff zamn gecmek bılmıyo artık adet olayımda hemen baslasınlar su yumurtlama takıbıne sıkıldım...
dusugun bıttımı cnm :18: bende adet duzensızlım var gunm gectı gene gecen hafta ıdrar testı yaptım cıkmadı bugun gozum kararıopskolojık dıorum ama
Merhaba arkadaşlarrr gelin hep beraber bekleyelim bebişleirmizi..
klomenin kacıncı ayındasınız .. neler yaşıyosunuz ilaçla ilgili..
heycanlarımızı.. belirtilerimizi .. sorularımızı.. birlikte paylaşalımmm .. beraber bilinçlenelim..
Bu arada kendimi yazayım anlatayım..
Ben klomene bu ay başladım ve 6 aydır bebek istiyoruz ..
öncesinde pregaston kullandım bir kutu adetten beş gün sonra ara kananmam olduğu için başka bir doktor
bu ilacı verdi.. sonrasında hemen regl oldum ve iyi bi doktora gittim hemen klomene başladı..
klomeni günde iki defa içtim aslında doktor yanlış vermiş ilkten bir taneyle başlanırmış..
neyse dedik vardır bundada bi hayır..
günde 2 tane klomen sonucu bir sürü yumurtam olmuştu adetimin 12. günü iki tanesi güzel ve olgundu..
biri 21 mm diğeri 18,9 mm olmuş.. biri sağda biri solda ..
doktor sancımın olabilceğini söyledi yumurta çatlarken..
ve benim ogün sağ tarafımda ertesi günde sol tarafımda belmede vuran bir sancım oldu..
Şimdi ise adetime 14 gün var bekliyoruz bakalım.. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur ..
adetını kac gun gecdıkı benımde oyleydı hamıle kaldıgımda idrarda cıkmadı ama o gun kan testı yaptırdım 1 aylık hamıle oldugumu ogrendımtabı bebeğim düştü ama işallah onumuzdeki ay yıne dusunyoruz pes etmek yok yola devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?