- Konu Sahibi AdaisyLove
- #1.821
canım çok sordum ama yine sorucamm..bu yumurtan iyi dedikten kaç gün geçti kan verdiğinde...bunu merak ettim şekerimmm..
yani yumurtlamadan kaç gün sonra değer 8 çıktı..ona göre yorum yapalım
15 gün sonra canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım çok sordum ama yine sorucamm..bu yumurtan iyi dedikten kaç gün geçti kan verdiğinde...bunu merak ettim şekerimmm..
yani yumurtlamadan kaç gün sonra değer 8 çıktı..ona göre yorum yapalım
Allah Alah ... kullanan bi tek ben miyim kimse yok mu :44:
iyi günler arkadaşlar bende 1. 5 senelik evliyim klomene başladım bitti pazartesi doktora gidicem bakalım ne diyecek bişi sormak istiyorum klomen kullandıktan sonra çatlatma iğnesi kesin olunuyormu yoksa klomenle zaten kalınabiliyormu klomen kullanıp hamile kalanlarda yazabilirmi çok merak ettim
iyi günler arkadaşlar bende 1. 5 senelik evliyim klomene başladım bitti pazartesi doktora gidicem bakalım ne diyecek bişi sormak istiyorum klomen kullandıktan sonra çatlatma iğnesi kesin olunuyormu yoksa klomenle zaten kalınabiliyormu klomen kullanıp hamile kalanlarda yazabilirmi çok merak ettim
aynen dediğin cok önemli bugün okudum bir yerde yumurtlamadan sonra 11 .günde kan testi vermiş 20 lerde çıkmış..bnm dün 11. günümdü tam vrsa var yoksa yok kesinnn 3hem olsun hemde olmsın diyorum ama olsada gitsem alsam ons göre ya sevinsem ya üzülsem kesin üzülcem deee
15 gün sonra canım
evet canım ben çatlatma iğnesi vurulduktam 12 gün sonra kanda kesin sonuç çıkıyor diye okudum kuzucumm...senin ne zaman çatlamıştı canım kaç gün oldu
tatlım o zaman şöle diyeyim..yumurtaların o zaman daha büyüyordu...yani çatlama yaklaşık 3-4 gün sonra oldu....e döllenmede 10 günü buluyor yani 14 gün..demekki senin değerin normal...ilk başta 2-4-8-16-32olarak gidiyor genelde çünkü...ayy bakk ne güzell hamile olma şansın yüksekk bu durumdaa
benim ayın 17 .sinde çatladı kendiliğinden vars çıkar yoksa çıkmaz nlaşılan benimki hayırlısı dualarınız eksk etmeyin benim içinnnn (
evet canım ben çatlatma iğnesi vurulduktam 12 gün sonra kanda kesin sonuç çıkıyor diye okudum kuzucumm...senin ne zaman çatlamıştı canım kaç gün oldu
tatlım o zaman şöle diyeyim..yumurtaların o zaman daha büyüyordu...yani çatlama yaklaşık 3-4 gün sonra oldu....e döllenmede 10 günü buluyor yani 14 gün..demekki senin değerin normal...ilk başta 2-4-8-16-32olarak gidiyor genelde çünkü...ayy bakk ne güzell hamile olma şansın yüksekk bu durumdaa
ama canım daha 12 gün olmamışş...
varsa bile çok düşük çıkabilir değer kuzucummm..
yani çıkmazsada şans var çünlü senin kan verdiğinde daha 10 gün olmuştu..
ayy inşllh canım ne güzel dedin ama ne biliyim h.c.g 8 çıkınca biraz umudum yok gibi sanki peki progesteron ne demek acaba biliyorsan cevap verirmisin
17 sini saymayım mı :) yuvarlama yaprsak 10 gün evet off bilmiyorum ki çıkan da varmış çıkmayanda hayırlısını diliyorum satt 3 te herkesten dua istiyorum benim için herkes 10 defa ya varis çekip ban gönderebilir mi rica etsemmm inş güzel haberlerle gelirimm inşşşşşş bu güzel günde....
Canım bak hesaplarım doğru yani mantıklı olan bu değerinin düşük olmasıda çok normal görünüyor bu durumda..tabiki bunun olumsuz olma ihtimalide var ama hala adet gelmediğinde göre sanırım benim dediğim doğru
progesteron yumurtanın ne kadar kaliteli olduğunu gösterir canım...yani sen bu ay güzel kalitesli yumurtlamışsın.. bu değerin sınırı 10 dur ve üzerinde hamilelik olabilir denir..ne kadar yüksek olursa o kadar iyidir..bende 21. gün yaptırdım 42 çıktı benimde progresteron değerimm..bakalım gebelik varmı görücez
canım çıkmayabilir ama çıkadabilir görücez..eğer çıkmazsada beklicez bat gününü birlikte..
ben çektim kuzum YA VARİS allah kabul etsinn
kızlar ben geldim biraz geç kaldım bugün var mı güzel haberi olan
17 sini saymayım mı :) yuvarlama yaprsak 10 gün evet off bilmiyorum ki çıkan da varmış çıkmayanda hayırlısını diliyorum satt 3 te herkesten dua istiyorum benim için herkes 10 defa ya varis çekip ban gönderebilir mi rica etsemmm inş güzel haberlerle gelirimm inşşşşşş bu güzel günde....
saol canım inşllh hepimiz hayırlı haberler alırız bu mübarek gün allah sesimizi duyar yardımcımız olur peki sen özel mi devlet mi gittigin doktor sen nezaman alıcan sonucunu canım
kızlar ben geldim biraz geç kaldım bugün var mı güzel haberi olan
kızlar benim adet ağrısı gibi ağrım var ama hafif..aynı yumurtlama zamanında olduğum gibi ayy gelcekmi acaba..duphastanon son günü bugünnn:18::18:
Canım bakalım ne haber ile gelicek evrakcum hayırlı haber verir inşallah 3 de gidicekti dime sağlık ocağına