- 13 Ekim 2014
- 4.161
- 2.714
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #16.341
Ben hemşireyim hormon testleri en fazla o kadar sürer şimdiye kadar çıkar mutlaka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ara söyle hiç bu kadar uzamaz sonuç özel hastane bir deYani....kiz burda harab oldu....
Aaaa hemsiremisin yakaladim seniiiii benim hormon sonuclarim ciktida kafamda bisey kalsin istemiyorum:Ben hemşireyim hormon testleri en fazla o kadar sürer şimdiye kadar çıkar mutlaka
Bu sekilde hepsi normal gözüküyor tuba bebek sanırım 6 haftalık yada 7 değil mi yarın yine hastaneden alt üst değerlere bakıp söylerim sanaAaaa hemsiremisin yakaladim seniiiii benim hormon sonuclarim ciktida kafamda bisey kalsin istemiyorum:
Fsh 5.54 e2 38.77 ft4 1.06 tsh 1.2. Ft3 3. Prolaktin 19.25. Lh 6.2.
Ahhhh Rabbim soyletti dicem ama gebe degilim...adetliyim 3.gunu bugun yaptirdim...simdi cikmis...bi de bu durumumla degerlendir nasil?Bu sekilde hepsi normal gözüküyor tuba bebek sanırım 6 haftalık yada 7 değil mi yarın yine hastaneden alt üst değerlere bakıp söylerim sana
Aa ben prolaktin değerini beta hcg olarak okudum özür dilerimAhhhh Rabbim soyletti dicem ama gebe degilim...adetliyim 3.gunu bugun yaptirdim...simdi cikmis...bi de bu durumumla degerlendir nasil?
Canim değerlerin çok iyi sadece sanki hafif prolaktin yüksekliği var gibi ama adetin 3. Günü olduğu için o da normal canimAa ben prolaktin değerini beta hcg olarak okudum özür dilerim
Hala bir gelisme yok muKlomen kullandiysan o da yapiyor bende kullandigimda yapmisti bittikten iki gun sonrada devam etmisti..tansiyonum bi inip bi.yukseliyordu
Sagolasin tesekkurler efendimCanim değerlerin çok iyi sadece sanki hafif prolaktin yüksekliği var gibi ama adetin 3. Günü olduğu için o da normal canim
mrb ben de bu ay ilk kez klomen kullandım ve adetim de gecikme oldu benim de . testler de olumsuz malesef 5 gündür leke şeklinde kanamam oluyor fakat bir türlü normal adet olmadım ne oluyo anlamadım.. yarın doktor a gidecegim inşallah.. Rabbim hepimize sağlık versin..kızlar bu ay klomen kullanmıştım adetim 3 gün gecikti bugün idrar testi yaptım negatif klomen sizde ne kadar gecikme yaptı kan versem mi
Canim ne yaptin ? Ne kadar ayip yaptiklari ya, seni magdur ettiler.Kizlar uyandim.simdi geceleri tuvaleye kalkmaya basladim malum artik..yine.baktim.yok ya gpzukmuyor..sabah yine.bakcam gitcem.hastaneden alcam artik.suan aklima Hersey geliyo yani acaba tupumu mu kirdilar ya.bi sevincim.vardi kursagimdakaldi .sabah test yapcam duramam ben ya koyulasmasini merak ediyom.
Gidince onları rezil et bide özel hastane olacak ne kdar sinir bozucuCanim ne yaptin ? Ne kadar ayip yaptiklari ya, seni magdur ettiler.
En iyisi sen git bu sabah hallet bu işi kafanda şüphe kalmasın idrar testiylee uğraşma cnmKizlar uyandim.simdi geceleri tuvaleye kalkmaya basladim malum artik..yine.baktim.yok ya gpzukmuyor..sabah yine.bakcam gitcem.hastaneden alcam artik.suan aklima Hersey geliyo yani acaba
tupumu mu kirdilar ya.bi sevincim.vardi kursagimdakaldi .sabah test yapcam duramam ben ya koyulasmasini merak ediyom.
mrb ben de bu ay ilk kez klomen kullandım ve adetim de gecikme oldu benim de . testler de olumsuz malesef 5 gündür leke şeklinde kanamam oluyor fakat bir türlü normal adet olmadım ne oluyo anlamadım.. yarın doktor a gidecegim inşallah.. Rabbim hepimize sağlık versin..
mrb ben de bu ay ilk kez klomen kullandım ve adetim de gecikme oldu benim de . testler de olumsuz malesef 5 gündür leke şeklinde kanamam oluyor fakat bir türlü normal adet olmadım ne oluyo anlamadım.. yarın doktor a gidecegim inşallah.. Rabbim hepimize sağlık versin..