- 17 Şubat 2013
- 2.883
- 3.151
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #16.301
Canim.sen.naptin? Var mi guzel.haber verdin mi.kan testi?Canim ben de ayni sen gibi dusunuyorum. Baktim bu ay olmadi bi dahaki ay HSG ve sonra iki klomen daha sonra oluruna birakacagim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim.sen.naptin? Var mi guzel.haber verdin mi.kan testi?Canim ben de ayni sen gibi dusunuyorum. Baktim bu ay olmadi bi dahaki ay HSG ve sonra iki klomen daha sonra oluruna birakacagim.
Aa canim. Yazdiktan sonra simdi.gordum cok sasirdim catlatma ignesine ragmen nasil kist olusmus ki? Insallah gebelik olusmusturda bir dahaki kontrolune gorunurCanim hayirli olsun, benim Klomen sag yumurtaligimda tam 5,5 cm lik kist yapmis, agrilarim ondanmis. Doktor Persembe bi kan testi daha istedi, egger hamilelik yoksa kist sokturucu ilaclar verecek. Cok agladim ama yapacak bi sey yok olmus pislik sey. Bundan sonra klomen benim icin bitmistir. Kendiliginden olacaksa olsun icmem daha da.
Verdin mi cnm kan testini ?Aa canim. Yazdiktan sonra simdi.gordum cok sasirdim catlatma ignesine ragmen nasil kist olusmus ki? Insallah gebelik olusmusturda bir dahaki kontrolune gorunur
Canim gecmis olsun...Allah sifa versin bak oyle dusunme bnim baska forumda arkadasim klomen kullanmis igne bile vurmamslar ama su an bi tane kisti bi tane de bebegi var...ustelik 3 ayi gecti...belkide hamis kalmisssindir...uzulmek yok umut var!...Verdin mi cnm kan testini ?
Evet sonucu bekliyoz.Verdin mi cnm kan testini ?
Ne zaman cikiyo canooooo!...esin ne tepki verdi?Evet sonucu bekliyoz.
Hadi hayırlısı bakalımEvet sonucu bekliyoz.
Canoooooooo nerdesin yahu????Evet sonucu bekliyoz.
E ama neyse gec olsun guc olmasin...Ay kizlar ne bilim.2 saate int duser dediler aslinda iki saate kalmadan hep cikardi.bekliyorum int bakicaz.korkuyorumyaa yuregime incekkk
İnşallah en kisa surede çıkar beklemek zor değil mi inşallah hayırlı haberler gelirE ama neyse gec olsun guc olmasin...
Evet aynen biz burda heyecan yaptik:)))))İnşallah en kisa surede çıkar beklemek zor değil mi inşallah hayırlı haberler gelir
Evet aynen biz burda heyecan yaptik:)))))
Cakaaaaaaal!..benim planimda egr yaninda ogrenmezsem...1 hafta saklicam keseyi gorunce soylicem ins...umutlandi hep bu zmana kadar...Esim asiri sasirdi telf ne diyecegini bilemedi agliyo musun dedim sesi cikmadi cok sevincli kipir kipir.bana cakal dedi iyi oynamisim ona karsi,gece nicin uyumadigin anlasildi dedi ay su beklemek cildirtcak beni test mi yapsam yine
Kiz sen evdemisin esin hastanede?anlamadim?Esim aradi daha sonuclanmamis dedi.bekliyoz hemen yuklerim sonucu.bende merak ediyorum aklima hersey geliyo tahmin yurutuyom acaba degerim kac cikar
Insallah cano bizde bu gunleri gorcaz teyzeleriyle beraber heyecan yapcak bebislerimiz:)))Evet yaa hadi hayırlı haberler alırız inşallah :)
AminnnnInsallah cano bizde bu gunleri gorcaz teyzeleriyle beraber heyecan yapcak bebislerimiz:)))