- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #16.141
Ama canim gecen ayda boyle oldu ustunden zaman gecince gecerli degilki...gecen ayda cikmadi kanda..Bak bunu duydum ya daha da inandim simdi, hamilesin bence cano :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama canim gecen ayda boyle oldu ustunden zaman gecince gecerli degilki...gecen ayda cikmadi kanda..Bak bunu duydum ya daha da inandim simdi, hamilesin bence cano :)
Canim benim hep igneyle ilgili olan kisim 14 15gun gecmeli diyolar ama bence biraz daha bekle...adetin ne zaman?Ignenin 9. Gunu herhalde artik etkisi gitmistir vucuttan di mi Cano ?
Hadi ya ? Insallah bu kez gercekten vardir.Ama canim gecen ayda boyle oldu ustunden zaman gecince gecerli degilki...gecen ayda cikmadi kanda..
Insallah canim...bakalim...Hadi ya ? Insallah bu kez gercekten vardir.
Kuzum adetim persembe-cuma haftaya. Kismet bakalim neler olacak.Canim benim hep igneyle ilgili olan kisim 14 15gun gecmeli diyolar ama bence biraz daha bekle...adetin ne zaman?
Insallah olmazsin cano...insallah umudumuz yok olmaz...Kuzum adetim persembe-cuma haftaya. Kismet bakalim neler olacak.
Insallah peredictor sana dogru ve positif. Sonucu verir kuzumBenim testler de kargoda yarin geliyor. Yaun ignenin 9. Gunu bi test daha yapacagim :)) ignedense soluk cizgi de cikmaz ztn
Yavrum bencede artik bi test yapsannn o aksam.acilde ultrasonda rahim.kalinligi falan nasildi birsey dediler mi? Ya bence var sende olunlu birseylerrrOffff nasil bi agri bu kivraniyorum ya!...adette olmuyorum...
Canim ben idrar testi yaptim negatf...eger olmazsam pazartesi kanda baktiririm...bisey soylemedi doktor ultrasona bakti gebelik olusmus da olabilir olmayadabilir dedi...sagda 20mm buyuyen yumurta var dedi...Yavrum bencede artik bi test yapsannn o aksam.acilde ultrasonda rahim.kalinligi falan nasildi birsey dediler mi? Ya bence var sende olunlu birseylerrr
Acaba o yumurtan mi catladi?Canim ben idrar testi yaptim negatf...eger olmazsam pazartesi kanda baktiririm...bisey soylemedi doktor ultrasona bakti gebelik olusmus da olabilir olmayadabilir dedi...sagda 20mm buyuyen yumurta var dedi...
Kuzum ben tam 4 farklı cesit test kullandım 3 gündür hepsi pozitif. İğnemin 9. günü ya giderek silikleşir diyordum giderek netleşti çizgi. Bakalım ne olacak.Insallah peredictor sana dogru ve positif. Sonucu verir kuzum
Bilmiyorum hala batma var sagda. ...Acaba o yumurtan mi catladi?
Kuzum sen bu gunleri degerlendir bence. O yumurta catliyor herhalde. Kan testini de aksatma en azindan kafan rahatlar.Bilmiyorum hala batma var sagda. ...
Canim nasil degerlendirryim agridan duramiyorum...aksam gecer insallah da degerlendiririm...Kuzum sen bu gunleri degerlendir bence. O yumurta catliyor herhalde. Kan testini de aksatma en azindan kafan rahatlar.
Hadi insallah canimmmKuzum ben tam 4 farklı cesit test kullandım 3 gündür hepsi pozitif. İğnemin 9. günü ya giderek silikleşir diyordum giderek netleşti çizgi. Bakalım ne olacak.
Tuba'cım nasılsın ? Nasıl oldun ?Canim nasil degerlendirryim agridan duramiyorum...aksam gecer insallah da degerlendiririm...
Iyiyim elhamduillah canim...gecti agrim cok sukur...oturuyorum...sen napiyosun?Tuba'cım nasılsın ? Nasıl oldun ?