- 31 Mayıs 2010
- 928
- 320
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #16.121
Benim testler de kargoda yarin geliyor. Yaun ignenin 9. Gunu bi test daha yapacagim :)) ignedense soluk cizgi de cikmaz ztn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydin cano benim de 36.7 1 saat sonra tekrar olctum 36.9...ama supheliyim bogazim agriyo tahismi oldu artik bilmiyorum belkide atesi o yukseltti diyorum???Gunaydın kızlarrrr!
Ateş ölçümü 36.8 şeklinde devam ediyor, sizlerin güzel haberlerini bekliyorum!
Canim su an acayip belim kasgim agriyo...adette olabilirim...tekrar atrsimi olctum 36.9Ben bu sabah yine test yaptım, yine silik çizgi cıktı Cano, iğnenin 9. günü. İnşallah doğrudur ya ! Adete 5-6 gün kaldı. Bu arada belirti falan yok mu hiç ? Belim agrıyor benim ve tansiyonum düşüyor arada benim.
Canim adet olcak olsan 36.9 ates mi cikar ? Git bi idrar testi daha yap sen. Ya da kan ver bence :))Canim su an acayip belim kasgim agriyo...adette olabilirim...tekrar atrsimi olctum 36.9
Yok canim idrar testi yapamam sabah olali gittim tuvlete..kan testi de ozelde vermem gerkeiyo...Canim adet olcak olsan 36.9 ates mi cikar ? Git bi idrar testi daha yap sen. Ya da kan ver bence :))
Ayyyyy Tuba'cim bence hamilesin ya :)Offff nasil bi agri bu kivraniyorum ya!...adette olmuyorum...
Canim bilmiyorum oyle olsam amenna cekeyim bu agriyi ikide bir olcuyorum 36.9 37 cikiyo...mahvoldum yaaa!...olacam olamiyorum gibiyim...Ayyyyy Tuba'cim bence hamilesin ya :)
Yok cano ama ben bi yapim dur.Sabahki idrar olmasa da cikiyo ki ? Brn sabah aksam yaptim hep ayni canim.
Ayyy tamam bak erken zamanda 5 dk yi gecse de sonradan cikabiliyomus cizgi. Bekle yani. Insallah pozitif insallah :)Yok cano ama ben bi yapim dur.
Ayyy tamam bak erken zamanda 5 dk yi gecse de sonradan cikabiliyomus cizgi. Bekle yani. Insallah pozitif insallah :)
Agrim gecti...nasil bi anda bastrdi yaaaNegatif canim...
Bilmiyorum cano...ben pek umutlu degilim dur bakalim hem daha once yaptigim test aksam cizgi oldu dur onuda atiiimOlsun canim, bak tut onu elleme, aksama dek ince bi cizgi belirebilir. Ayrica bugun adet gunun ve igne de kullanmadin sen belli olmamasi cok normal olabilir. Ben senden umutluyumm :)
Bak bunu duydum ya daha da inandim simdi, hamilesin bence cano :)Bilmiyorum cano...ben pek umutlu degilim dur bakalim hem daha once yaptigim test aksam cizgi oldu dur onuda atiiim