- 8 Aralık 2014
- 485
- 268
- 32
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #15.641
Bende aynı cnm bi değişiklik bi hareketlilik yok yani bekliyoruz bakalım
sen de durumlar ne
Hayırlısı olsun hepimiz için canım inşallah bu ay aramızda güzel haber alanlar olur yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende aynı cnm bi değişiklik bi hareketlilik yok yani bekliyoruz bakalım
sen de durumlar ne
Kuzum benim de arada kasgim agriyo...derinden hemde...yani boyle sanki yumurtaligim agriyo...Aynen canım bende beklemedeyim bu 5 gündür göğüslerimde ağrı var nedendir bilmiyorum belkide adet vaktime az kaldı ondandır.
Amin ınsallahh cnm bnmHayırlısı olsun hepimiz için canım inşallah bu ay aramızda güzel haber alanlar olur yaaa
Bnm 8 martSimdi en yakin kimin adeti?
Yapalım cnmListe mi yapsak acaba?
Amaaaaan az kalmis ya senin....bnm 14mart daha cok var...Bnm 8 mart
senin
Kuzum benim de arada kasgim agriyo...derinden hemde...yani boyle sanki yumurtaligim agriyo...
Simdi en yakin kimin adeti?
Birde benim adetlerim en.son 2 ayda.bir gelmeye baslamisti. ne zaman adet gunumdur bilmiyorum ama doktorum 20 gun sonra test yaparsin demisti.19 martta test yapcam.insallah rabbim.mujdemizi verir
Liste mi yapsak acaba?
Insallah canim...su an adete benzeyen bi bu agrim oluyo arada insallah da olmam olmayiz bebislerimiz gelir senin daha yakinmis...senden bi hafta sonrada benim...Hımm anladım canım inşallah herşey yolundadır
Insallah canim...su an adete benzeyen bi bu agrim oluyo arada insallah da olmam olmayiz bebislerimiz gelir senin daha yakinmis...senden bi hafta sonrada benim...
Evet az var adet olacam gibi geliyo bana bakalım hayırlısı insallah olmam...Amaaaaan az kalmis ya senin....bnm 14mart daha cok var...
Ne bileyim kuzum gun sayiyorum...saymamaya calisiyorum..yumurtlama gununu degerlendirdim daha kasmama gerek yok dimi canim ya tekrar calisma olsun dedim ama agri girdi kasklarima yaaaEvet az var adet olacam gibi geliyo bana bakalım hayırlısı insallah olmam...
Hee zaman geçirmeye bak cnm farklı bişeyler yap yapabilirsen